Új hozzászólás Aktív témák
-
Remus389
veterán
válasz nickedez89 #580 üzenetére
Nekem mondjuk tetszik az XR, le is írtam itt.
Tényleg tetszik, jó teló. Meg a szép színek is, mélypirosban láttam a Westendben bejövős.
Csak hát az ár, ennyit (nekem) nem ér, ez tuti, pedig megvehetném.
Én maradok a legjobb Androidnál, a Galaxy S szériánál! Abból is a használt piacon, márciusban vettem egy S6-ost 42(!) ezerért, ahhoz képest bitang jó és mindent tud amire szükségem van, és most nézegetem az S8-asokat azok is már olcsósodnak a használtpiacon, szerintem nemsokára 50 alatt beszerezhetek egy szépet.
Herreløse: Na persze, nem 2007-ben, meg 2009-ben vagyunk már , ébresztő! Igazából nem tudom mire gondolsz, szerintem berögzült ez neked valamikor 2010 tájékán és ezt már nem lehet kitörölni.
A legutolsó újításaik például a notch és a jack elhagyása inkább negatív mint pozitív. Szerencsére a Samu a rossz példát nem vette át, csak a kínaiak.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- 2025 - Boldog Új Évet Kívánunk!
- iPhone topik
- Path of Exile 2
- Ingyenes magyar EPG szerver észrevételek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ukrajnai háború
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- XIAOMI 13T PRO 512Gb Mobiltelefon
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy S22 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy S21 FE 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest