- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip4 - tavalyi göncben flexelsz?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
wayne1
senior tag
Mi lehet a gond az App Store-ral? Délután még jó volt, most meg ha telepítenék valamit Letöltés-Telepítés- bekéri a Touch ID-t és utána visszaugrik oda, hogy Letöltés.
Restart már volt, 10.0.1 van fent. A már megvásárolt appokat gond nélkül felrakja.
Próbaképp kikapcsoltam a Touch ID-t, akkor tudok telepíteni, de ha visszakapcsolom akkor megint csak nem megy a telepítés.[ Szerkesztve ]
-
wayne1
senior tag
Hali
Lenne egy kérdésem. 10-es beta volt fent. Gondoltam felrakom a hivatalost. iTunes 9.3.5 vissza, frissít 10-re, majd visszaállítottam a biztonsági mentést. Érdekes volt, hogy frissített valamit, és itt kezdődik a gond, mert szerintem valamikor még a beta szoft alatt csináltam mentést és most a beállításokban ott volt a beta profil.
Kérdésem :
1. elcsesztem, és kezdhetem előröl az egészet csak ne állítsak vissza semmit a bizt.mentésből hanem telepítsek mindent manuálisan
2. nem csesztem el, hiába volt ott a beta profil már nem az van fent
3. honnan tudom hogy beta -e vagy nem e ami fent van (14A403) -
wayne1
senior tag
Hali
Érdemes felrakni ezt a Pangu féle JB-et? Olvastam valami olyat, hogy nem biztonságos, mert hozzáférhetnek az adataimhoz. Van benne igazság? Mire kell figyelni? -
wayne1
senior tag
Szolgáltatótól lett véve, nincs egy hónapos a készülék. Teljesen új SIM van benne.
Amúgy random jön elő a jelenség. Az előbb például telefonáltam háromszor és ebből két alkalommal jó volt, a harmadiknál már nem. Helyrajzi helyzettől független a probléma. Kérdeztem az egyik ismerősömet aki a Telekomnál dolgozik, hogy volt -e már valakinek hasonló panasza, de azt mondja hogy még nem hallott ilyenről. -
wayne1
senior tag
Hali
Lenne egy problémám. Pár napja azt vettem észre, hogy ha telefonálok és 4G hálózaton vagyok nem vált át 3G-re hanem megszűnik az internet kapcsolat a telefonálás ideje alatt. Amint leteszem felvillan, hogy GPRS majd 4G és megint van net.
Ha 3G hálózatot állítok be ott nincs ilyen probléma, van folyamatos 3G kapcsolat a telefonálás ideje alatt.
Megnéztem a párom 5S-ét, nála nincs ilyen gond. Ha neki indítunk hívást akkor 4G-ről átvált 3G-re a telefon és van nete.
Mind a két készüléken 9.3.3 van fent. Telekom a szolgáltató.
Találkozott már valaki ilyen problémával?[ Szerkesztve ]
-
wayne1
senior tag
Köszi és (#2861) Tibee86 neked is
Viszont megint lenne egy kérdésem. Itunes-al átraktam 1,5 GB zenét a telefonra. Megszerkesztettem albumonként, csináltam lejátszó listát. Két napig minden rendben is volt. Azonban ma hallgattam a zenét, volt egy hívásom. Mikor vége lett valamiért nem indult el a zene. Észrevettem, hogy eltünt minden a telefonról.
Gépre kötve az Itunes látta az összes zenét, meg a lejátszási listát is, de ha valamelyikre rákattintottam akkor csak egy felkiáltó jel jelent meg egy körben.
Nem tudtam vele mit csinálni, kijelöltem és töröltem őket, most újra rakhatok fel mindent. Mi lehetett a probléma? Mit rontottam le? Nem akarok megint így járni
Annyi, hogy nem a gyári lejátszót használtam hanem a VOX-ot.[ Szerkesztve ]
-
wayne1
senior tag
Hali
Lenne egy kérdésem. Pár napja lettem egy SE tulajdonosa, és azt vettem észre, hogy néha ha hívnak akkor csak az a lehetőség van, hogy fogadom a hívást. Jobbra kell húzni a csúszkát. Néha pedig bal oldalt az elutasítás, jobb oldalt pedig a hívás fogadás gomb van.
Mitől függ ez? Úgy tűnik, hogy teljesen random jön ez elő, mert amikor a párom hívott először csak fogadni tudtam, mikor utána hívott akkor meg megjelent az elutasítás is.
Van valakinek ötlete hogy mitől lehet ez? 9.3.3. van a telón[ Szerkesztve ]
-
wayne1
senior tag
Hali.
Szeretnék egy Logitech Powershell-t venni, és érdekelne azoknak a véleménye akik használnak ilyet. Pl. érdemes -e megvenni, sok játék támogatja -e. -
wayne1
senior tag
válasz AndrewBlase #1899 üzenetére
Ezzel is ez a baj mint a legtöbb hasonlóval mit én is néztem : Kompatibilitás: Android készülékekkel: 100 %; Apple: 75%.
-
wayne1
senior tag
Hali
Lenne egy kérdésem. Szeretnék venni egy ilyen telót, de tudna valaki ajánlani egy olyan smartband-ot ami biztos, hogy működik IOS alatt? Nincs nagy elvárásom, legyen kijelzője, lépésszámlálás, alvás monitorozás, híváskijelzés, esetleg még 1-2 app értesítésének kijelzése (FB,Messenger...stb.)
Találtam neten 1-2 fajtát de azoknál azt írják, hogy IOS 9 alatt már nem működnek ezek a funkciók.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest