Új hozzászólás Aktív témák
-
Wajk
addikt
válasz viperabácsi #14912 üzenetére
mikor lett újrahúzva a teló. Érdemes lehet egy teljes iTunes mentést csinálni, Gyári visszaállítás és utána Restore. Minden adatod meglesz, de az ilyen cache cuccok lenullázódnak. Én 2,5-3 év után csináltam meg ezt először, szárnyakat kapott a kis telivér.
iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
Noxy
veterán
válasz viperabácsi #14914 üzenetére
"A neve dokumentumok és adatok"
Google 4. találat: [Dokumentumok és adatok eltávolítása iPhone-on vagy iPaden]
Az Egyéb kategóriát szintén megtalálod ezen az oldalon.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz viperabácsi #14914 üzenetére
Google fordítóval:
Óriási memóriafelhasználás az iPhone „dokumentumai és adatai” révén?
A „dokumentumok és adatok” kifejezés nagyon tág, így első pillantásra nem világos, hogy mi a tartalma. Első pillantásra nem tudja, mely adatokat kell ténylegesen törölni, ha a tárterület megtelt.
- Elsősorban az alkalmazások által létrehozott fájlok vannak. A telepített alkalmazások saját bejegyzéssel rendelkeznek a memóriafelhasználásra szolgáló tartalomtípusok listáján, az "Alkalmazások" segítségével. Az alkalmazások által létrehozott további adatok azonban a "Dokumentumok és adatok" területen vannak felsorolva.
- Ide tartoznak a sütik és a gyorsítótárak.
- Például egy alkalmazás itt tárolhat grafikákat, hogy a következő megnyitáskor gyorsan elérhetők legyenek.
- Az e-mail alkalmazáson keresztül letöltött PDF fájlokat és egyéb mellékleteket szintén hozzá kell rendelni ehhez a tartalomtípushoz.
- Az ebben a szakaszban felhalmozódó egyéb adatok a Névjegyek, a Naptár vagy az Üzenetek alkalmazásból származhatnak.⭐ Stella
-
MODERÁTOR
válasz viperabácsi #14912 üzenetére
"a dokumentumok/adatok ( zöld csík )? ez mi lehet nem vágom "
Programok cache-ei, ennél bővebben én sem tudom innen megállapítani. Ne foglalkozz túl sokat ezzel. HA kell majd a hely, és HA törölhető, akkor az ios törölni fogja. Ha bármelyikre "nem" a válasz, akkor nem fogja.
-
MODERÁTOR
válasz viperabácsi #14909 üzenetére
Ahogy a kandúr írta, ezek különböző alkalmazáscache-ek, általában nem érdemes törölni őket. Ha kevés lesz a hely a telefonon és kell valaminek, akkor az ios - elvileg - törli automatikusan. Régebben voltak is olyan "cleaner" programok, amik úgy működtek, hogy olyan értesítést küldtek az ios-nak, hogy elfogyott az üres hely, és így a rendszer beindította a cache-ek ürítését, és felszabadult a hely. Az user meg azt hitte, hogy az alkalmazás törölt.
Másik trükk régen a nagy méretű hd film "megvásárlása" volt erre, ami kiírta, hogy nem lehet letölteni mert nincs elég hely, de elkezdte a törölgetést (a módszer akkor múlt el, mikor az itunes átváltott arra, hogy nem a letöltéskor vonja le a film árát, hanem már előtte a vásárláskor). -
radi8tor
MODERÁTOR
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz viperabácsi #14907 üzenetére
Ezeket általában valamilyen helyi tárhelyet használó nem standard appok használják. Nekem pl egy file explorer app foglal sok helyet ami FTP-ről tud fájlokat letölteni.
⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest