Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
Van nekem egy felesleges, de gyanítom, hogy az csak az én számommal menne.
Én meg úgy jártam, hogy az első 5S-t visszaadtam, majd pár napig várnom kellett a másikra. De nem tudtam használni a SIM-et másik telefonnal, nekem egy bővítő adapter kellett. Szerencsére ez a jobbik eset. Én nem vagdosnám a SIM-et.
Holnap menj be Telekomba és kérj egyet. Ha pénzért akarják adni mondd azt elromlott. Azt ingyen kell cserélniük.⭐ Stella
-
Tikakukac
titán
Ki kellett valamit találni, hát kitalálták Azóta még átvették páran, mondjuk értelme nem sok van, T karikor a Z5C-t is csere simkarival küldte, nekem is akkor esett le, hogy igen, vannak ilyen retardáltságok a földön
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
B-L-A-C-K
titán
Már i5 óta ilyen kis sim kell bele. De otthon is meglehet vágni, és már használhatod is.
-
venge
aktív tag
Megvettem a Media Marktban.
Hazahoztam nekifeküdtem, a 4s-emről próbáltam az adatokat átküldeni a felhőbe, hogy át tudjam menteni az új SE-be, természetesen nincs annyi hely!
Na mindegy, mondom átteszem a sim kártyát, megnézem mit tud a kicsike. De nem tudom áttenni!!!!!
Ki az az elmebeteg, aki még kisebbre veszi a sim kártyát? Miért???!!!
Miért nem adnak ki minden egyes készülékhez egyedi sim-et, hogy véletlen se lehessen használni egymással?
De most tényleg!
...megint a plafonon vagyok! -
venge
aktív tag
Ha most leírnám, amit az előbb ordítottam, azt hiszem, egy életre kimoderáltatnám magam a fórumról! 😡
-
ChoppR
tag
[ Módosította: radi8tor ]
iPhone 13 Pro Max, Apple Watch 7, Airpods Pro
-
Mr. Teddy
őstag
válasz B-L-A-C-K #833 üzenetére
Mert agyaltam még azon, hogy használtan 5S, vagy újonnan 5S cégre szintén netto 100-ra jönne az ki, de ha majd azt eladom, kb ugyanannyi lesz az ugrás, mint az SE-nél. Akkor meg már lehet a jobbat, és ha mégsem bejövős a 7, akkor időtállóbb telefon marad.
Érzem, hogy a 4S-sel novemberig már nehezen fogom kihúzniKöszi a tanácsot!
-
Mr. Teddy
őstag
válasz B-L-A-C-K #831 üzenetére
Ó értem. APR vagy hasonló hivatalos helyről venném, viszont cégnévre venném, így akkor nem az "újraindulós" gari lesz. Valamint igen, céges esetben a szavatosság is másképp van. Kicsit fura ez amúgy, de hát ez van.
Mivel cégre lenne véve, így viszont nem a full árhoz viszonyítom a "bukást", hanem a nettohoz, 156685-höz. Ehhez mérten így 7 hónap alatt egy 20k "bukás" még beleférhet, sztem 120-130-ért csak elmenne akkor még.
-
Mr. Teddy
őstag
Szerintetek mennyit fog érni október-novemberben egy független iphone SE 64GB-os használtan? Ha mostanság veszem akkor még lenne rá 5 hó garancia.
(Igazából azt számolgatom, ha kijön az iphone 7, és ha nagyon megtetszene, akkor mennyit buknék ezen a telcsin -
B-L-A-C-K
titán
válasz Mastershifu #825 üzenetére
Bőr, f@sza tok, de itthon lesz vagy ~15 ezer rá...
-
den89
tag
válasz mazsi1911 #813 üzenetére
Bocsi, no offense. De nem igazán értem ezt a logikát. Nem akartál 6S-t venni, mert túl nagy, erre veszel 6S plust? 6S 138*67 mm, 6S plus 158*78 mm. Azért igencsak nagy különbség, még ha jóval nagyobb is a kijelző és van 1-2 előnye. Na meg majdnem 200 gramm, manapság egy telefonnál az már elég nehéznek számít.
Nekem 4,7"-os telefonom volt, azt váltottam le az SE-re. Kicsit furcsa volt, de gyorsan megszoktam és nem is szeretnék 4,7"-nál (vagy mondhatjuk úgy, hogy kb 135-140 mm-nél) nagyobb telefont.[ Szerkesztve ]
-
Mastershifu
tag
Szuper telefon lett, már nagyon vártam. Egy ideje gondolkoztam már azon, hogy váltok Andriodról iOS-re, beállok az asszony után a sorba, aki már régóta iPhone-os.
Megvártam, amíg ez kijön, tudván, hogy az egyik barátom SE-re pályázik, s az ő 5s-ét vettem meg. 70k volt makulátlan 16gb Space Grey egy eredeti Spigen Slim Armorral, szal sztm megérte.
Nagyon kényelmes, kicsit az SMS írást még szoknom kell a G2 után.
Amúgy elolvastam az összes hsz-t, s a "16gbkurvakevéskapjabeazApple" típusú hsz-ekről annyit, hogy ez tökéletesen elég sokaknak; akik meg tényleg 4K-ban videóznak, azok meg úgyis 64 gigásat vesznek.
Cheers.
Szerk.: És rohadt jó az ára. Anno az 5C 180.000, az 5s meg 210.000 volt, amikor kijöttek -- ha jól emlékszem.
[ Szerkesztve ]
i486 DX2-66MHz
-
rongyi
aktív tag
válasz Masterboy84 #810 üzenetére
Ezt most így helyből cáfolnám, mert tegnap szerettem volna az Arénában lévő iCentre-ben venni egy 16-os asztro szürkét, meg is rendeltem weben keresztül 1 óra körül (akkor még a rendszerük azt jelezte, hogy van náluk készleten) és kb. fél 6 körül mentünk volna érte. Mondtam a srácnak volna egy rendelésem, meg is nézte és közölte velem, hogy náluk nincs egy darab és nem is volt. Szomorúan konstatáltam és azzal a lendülettel átballagtunk az MM-be és vettünk egy 16-os goldot Első blikkre nagyon, még kicsit szoknom kell, de nem bántam meg, sőt
-
mazsi1911
aktív tag
válasz B-L-A-C-K #816 üzenetére
Nem tudom milyen tokot teszek mar ra. Egyenlore a 6SP-tol is meg kell szabadulnom
Atlatszo tokot tuti nem rakok rá, bennem az azt az erzest kelti, hogy mutogatni akarom a telefont. Az 5S-emen ilyen volt: [link]
Lehet erre is veszek egy ilyet, nem tul draga és nagyon stilusos. A gond, hogy a telefon feher lesz, igy inkabb egy feher tokot vennek ra
-
B-L-A-C-K
titán
válasz mazsi1911 #815 üzenetére
Ez csak a te véleményed, szerintem a 6-os széria is jól használható a mindennapokban, oké hogy kényelmesebb hordani a 4 colost, de akinek a 6-os nem jó ilyen szempontból a 6S+ pláne nem, vagyis sokan így vannak vele rajtad kívül...
Szilikon tokban én ezt várom, i6-os szérián volt már Nillkin tokom, ott nem volt csalódás. Amúgy még ez is jól néz ki.
-
mazsi1911
aktív tag
válasz B-L-A-C-K #814 üzenetére
Nagyon sok usert azert vette a plust, mert szimplan az mar esztetikailag megeri a meretet, mig a 4.7 nem. A 4.7 nem kicsi és nem is nagy, borzalmas meret. En nekem mindig is szornyu volt kiprobalni is.
Az 5.5 meg hatalmas, van landscape support meg hasonlok, szoval az megeri. A Cat-al arra gondoltam, hogy a cikkben hibasan volt megjelolve hogy a telefon Cat 6 LTE.
En most keresem hatha talalok szilikon iphone 5s tokot, feherben. Ez ramenne a feher telefonra!
-
-
mazsi1911
aktív tag
Hozzaszolok mar en is, orulok h az altalam irt Cat 6->4 hiba javitva lett a cikkben.
@BLACK a lenyeg, hogy a cat 6 szimplan jobb. Van carrier aggregation pl. Az LTE Advanced mint tech, igy hianyzik a telefonbol.
Na de! Mint iPhone 6S Plus tulaj, az elobb rendeltem elo egy SE-t.
A 6S Plust, fekete pedig szimplán eladom. En eddig is, azert nem a 4.7'-t vettem, mert mar az is tul nagy.
Lényeg, a 3D Touch ot ALIG hasznaltam amiota megvan, szelfit sosem csinalok.
Ami zavaro.: LTE Advanced hianya, 1300as kontraszt hianya. A touch id szerintem kibirhato lesz, de fura lesz az tuti a 2.0-rol visszavaltani a regire.
OFF: szerintem aki egy ilyen telefonra egy ocsmany atlatszo muanyag tokot raaggat, a le van sajnálva! Legalabb egy bor tokot, vagy szilikont tennek ra, de soha nem holni atlatszo olcsonak festo valamit.
[ Szerkesztve ]
-
Sasthomas
újonc
3 és fél év Galaxy S3 lte használat után váltottam erre a kis remekműre. Több mint fél évig húztam-halasztottam az új készülék vásárlását, de amikor ez megjelent, nem volt kérdés. Kisebb kijelző egyáltalán nem probléma, megbízhatóság, sebesség, aksi 5*. Egyszóval: Prémium
-
B-L-A-C-K
titán
Megjött innen az 1-es számú tokom (többi már megjött, azokról itt írtam: link, link). Ezt az 1-es számút abszolút nem ajánlom, ilyen szilikon féleség, felrakva tiszta gagyi az egész, na meg az alma logó szára is elvándorolva érkezett ide...
-
Masterboy84
tag
Premium reseller üzletben biztosan lehet számlára vásárolni, és van készleten majdnem minden típus/szín.
[ Szerkesztve ]
-
venge
aktív tag
Gyerekek!
Tegnap voltam benn a T-mobile-nál, és nincs raktárkészleten az országban.
Kék cégcsoport vagyunk, így 190 ezer forint lenne a készülék.
Nem tudtok olyan magyarországi boltot, ahonnan számlásan tudnék vásárolni SE-t? -
veterán
válasz B-L-A-C-K #801 üzenetére
Tudom,ezért vásárolok banggoodról,hála égnek S6-hoz kaptam ott!
Linkelés előtt én is elsőnek BG-n kerestem,de hiába.
Bezzeg I6 tok annyi van mint égen a csillag!Talán az SE hatására újra lesznek jó tokok is BG-n.Am én is üvegpárti vagyok,cirka 3 éve mást nem rakok a kijelzőkre,csak valamiért az S6 nem szereti,ha háton fekszik a teló,üveggel alig érzékeli az érintést...
Vagy 6-ot dobtam már a kukába,volt olcsó és drága is...
Erre is gyáthatna igazán a Cinder üveget,nem csak az iphone-ra![ Szerkesztve ]
-
4264adam
veterán
-
B-L-A-C-K
titán
válasz 4264adam #798 üzenetére
1.: Alul a hangszórónál és mikrofonnál rácsozott legyen mint a telefon amire megfelelően illeszkedjen.
2.: A hang erő szabályzónál legyenek rajta a "+" "-" jelölések
3.: Bekapcsoló gomb zárt legyen
4.: Vegye körbe kissé a kijelző részét is, úgy mint amit lefotóztam.
5.: Átlátszó legyen.Ezek alapján a Nillkin tökéletes neked is.
(#799) Gixxer88 Sokat olvasgattam róla, nem hülyeség, karcok ellen tényleg jó, viszont leejtés ellen egy üvegfólia jobban védi a kijelzőt. Így nálam nem kérdéses hogy melyik marad, főleg hogy nincs semmi bajom az üvegfóliákkal.
(#800) Gixxer88: Ebay-on ebből sok a hamis, mondjuk Alie-n is lehet az, banggood.com 100% eredetit kapsz, csak ott még nem árulnak ilyet.
Illetve még annyit amit linkeltél hogy "Doesn't post to Hungary | See details" vagyis nem postáz hozzánk az eladó...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 13. nap: SIFU
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest