- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Netfone
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
l.skywalker
titán
válasz
lugosi #12493 üzenetére
Beállítási anomália lehet, de nem hiba. Amit az Apple adott meg beállíási paraméterket nem tudom végigvinni a saját routeremen. Azért kérdeztem meg, hogy hogyan járjak el, mert sok más fórumon is az volt, hogy nem ment az illetőknek. Ha valaki tudja, hogy a TP-Link Archer C5 v4-ben mit hogyan állítsak be, ne tartsa magában. Ha nem tudja senki se, rá fogok jönni, de gondoltam a problémától a megoldásig való időt lerövidítem azzal, hogy a segítségeteket kértem. Jelenleg a WiFi-t még mindig nem bírja az SE-m, de már emberileg is kevésnek érzem magam a kommentek után
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az almás vállalat egy rendkívül kompakt méretű készüléket dobott piacra. A külső már ismerős, a belső pedig bivalyerős, a kamera és az üzemidő is dicséretes. De vajon ez elég lesz a sikerhez?
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest