- Honor 90 - modellalkat
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
l.skywalker
félisten
Most letöltöttem megint a Telekom alkalmazást és most megy. Tavaly nyáron próbáltam utoljára, akkor azt írta, hogy ezzel az előfizetéssel nem lehet lekérdezni adatokat. Mindenesetre köszönöm a rávezetést
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
félisten
Sziasztok. Használ valaki mobilnet követő alkalmazást? Lehet, hogy én vagyok sügér, de a gyári résznél nem tudtam beállítani automatikusa követést és adott fordulónapra vonatkozó nullázást.
Van ilyen alkalmazás ami nektek bevált? Kipróbáltam ezt a My Data Manager & Security-t de valamiért VPN-el hajlandó műküdni (persze csak WiFi-n, de nekem ne VPN-ezzen)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
félisten
Ma megint csinálta a telefon. Hidegben bármennyire van feltöltve, ha kicsit is levegőn tartom, azt jelzi, hogy lemerült és kikapcsol. Ha felmelegedett akkor minden oké, kicsit esett a töltöttség. 75%-on voltam, amikor visszakapcsolt 56% lett. Ez normális?
-
l.skywalker
félisten
válasz lugosi #12493 üzenetére
Beállítási anomália lehet, de nem hiba. Amit az Apple adott meg beállíási paraméterket nem tudom végigvinni a saját routeremen. Azért kérdeztem meg, hogy hogyan járjak el, mert sok más fórumon is az volt, hogy nem ment az illetőknek. Ha valaki tudja, hogy a TP-Link Archer C5 v4-ben mit hogyan állítsak be, ne tartsa magában. Ha nem tudja senki se, rá fogok jönni, de gondoltam a problémától a megoldásig való időt lerövidítem azzal, hogy a segítségeteket kértem. Jelenleg a WiFi-t még mindig nem bírja az SE-m, de már emberileg is kevésnek érzem magam a kommentek után
-
l.skywalker
félisten
-
l.skywalker
félisten
válasz tuzpenge #12488 üzenetére
Biztosan router és hálózat függő. Próbáltam egyszerűbb jelszóval is, azt is ledobta. Olvastam rengeteg fórumot, máshol is sok embernek van vele problémája. Nem azt mondom, hogy általános, de iPhone specifikus probléma. Igazából az ajánlott beállításokat nem tudom érvényesíteni a router-ben, amit az Apple megad a Support oldalon, mert nálam nem úgy jelennek meg, pl. nem tudok csak 1 frekvenciát kiválasztani, ők viszont 5Ghz-en kettőt ajánlanak. Na mindegy, próbálkozok még.
-
l.skywalker
félisten
válasz tuzpenge #12485 üzenetére
Gondolkoztam, hogy beírom a kommentem végére, hogy ezt az egy megoldást ne írja senki, mert ezen már túl vagyok, látom hiba volt kihagyni. Értelem szerűen nem egy okostelefonnak hoztam létre a hálózatot, több eszköz is csatlakozik rá, mindegyiknél jó volt a jelszó, csak az SE nem engedte tovább. Végül változtattam jelszót a hálózaton, kicsit egyszerűbbet adtam meg és úgy már csatlakozott. Viszont később eldobta a hálózatot és mikor újra akartam csatlakozni megint ezt írta ki. Azóta olvasgattam fórumokon és sajnos ez az iPhone-ok egyik nagy hibája, több embert írta az Apple fórumon is, hogy nem megy neki az 5Ghz és a legáltalánosabb megoldás az lett, hogy Forget Network-re kattintás után regisztrálja az eszközt újra a hálózatra vagy indítas újra minden egyes alkalommal a router-t. 2,4Ghz-en minden rendben működik.
-
l.skywalker
félisten
Eddig se a saját kútfő, se a Google nem segített:
Hogyan lehet 5Ghz-es WiFi-re csatlakoztatni? Ha jelszót állítok be azt írja hogy Incorrect, ha nem állítok be semmilyen biztonsági azonosítást, akkor minden gond nélkül csatlakozik
-
l.skywalker
félisten
Én nagyon sok refurb készüléket vásároltam. Legyen tisztába téve: az nem azt jelenti, hogy törött a ház, karcos a felület vagy, hogy az előző tulajnak a lekváros ujjlenyomata rajta maradt.
Ez csak azt jelenti, hogy a készülék bizonyos része(i) nem vadiújak, hanem már működés alatt voltak, de természetesen felújítanak mindent a kiadás előtt, ezért Re-Furbish!
-
l.skywalker
félisten
Valaki használ Google Keyboard-ot hozzá? Felraktam ment minden rendben majd egyszer elfelejtette a nyelvváltás gombot...
-
l.skywalker
félisten
Az a döbbenet, hogy ami nekem van (feljebb a képek) az mint tok megállja teljesen a helyét. De ocsmány, kezd elszíneződni és nem szívesen jelenek meg vele. Tetszik eddig minden amit linkeltek a többiek. Lesz mit találni
-
l.skywalker
félisten
válasz l.skywalker #8120 üzenetére
Illetve itt van pár kép erről a tokról:
És ilyet ne vegyetek, amelyiken el van szeparálva a kamera és a vaku, mert nekem minden vakus képem kékes visszfényt kap:
-
l.skywalker
félisten
válasz batai15 #8119 üzenetére
A 2,3,4 nagyobb tetszik. Egy gondom van, hogy a mostani tokomhoz kaptam glass fóliát, de csak a kijelző széléig ér. A mostani tokom fullosan fedi, így ez nem gond, de ha ilyen tokot teszek rá, akkor elég direkt módon ki fog emelkedni a fólia. Ti is így használjátok vagy van olyan fólia ami fedi az egész előlapot felfelé?
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
félisten
válasz szmatyi93 #8096 üzenetére
Én tényleg ordenárét rendeltem. Én meg pont nyaralás miatt, mert a munka alatt inkább fekszik az asztalon. Ilyet rendeltem kékben: [link]
Na az nem látszik a képeken, hogy ez átlátszó és olyan műanyag ami festett és 2 hét után jön le róla a szín
-
l.skywalker
félisten
válasz rumos XIII #8088 üzenetére
Én is vettem gyorsban valami kínai vackot, mert úgy csúszott a kezemben, hogy azthittem elrepül 1 nap után.
-
l.skywalker
félisten
Köszi, ezt SEM tudtam eddig.
Egy másik kérdés. Amikor felhozom a control panelt alulról és egyet jobbra megyek, ott van a zenevezérlő. A felső ikonja a "Music"-ra hivatkozik de én Spotify-t hallgatok. Van rá mód, hogy ezt cseréljem?
-
l.skywalker
félisten
válasz Koczó93 #8056 üzenetére
Nekem változatlan egyes alkalmazásokban a nehéz "kattintani" a felső sávban. Ez tuti valami szoftveres hiba, mert mind álló minden fekvő helyzetben előkerül.
Más vélemény: most vagy az én fülem kajla vagy az iPods ennyire rossz, de 10 perc használat után fáj a fülkagylóm Elővettem a régi Blackberry Classicom fülesét, mert az minden helyzetben tökéletes volt
-
l.skywalker
félisten
-
l.skywalker
félisten
válasz sityupityu #8047 üzenetére
Akkor ez esetben az nem jó, ha nedves?
(#8048) kutga:
Akkor csak az én ujjam ilyen perfekt[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
félisten
Feleség szűk 3 hetes felhasználása mellett ma azt mondta, hogy mintha az ujjlenyomat olvasó már nem lenne annyira pikkpakk. Én is kipróbáltam, nekem simán ment.
-
l.skywalker
félisten
válasz szupermacs #7973 üzenetére
Hát épp ez az, hogy nyaralok és fogy az adat 😀
(#7975) fokukac: köszi. Ez azt jelenti, hogy értesítéseket se kapok meg?
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
félisten
válasz szupermacs #7970 üzenetére
Akkor még tapasztalnom kell. Mondjuk Facebook appot eddig sem erőltetettem, valszeg törlöm, csak gondoltam ha már végre van egy normális telefonom, akkor használhatok mindent, mert bírja a memória.
-
l.skywalker
félisten
válasz szupermacs #7960 üzenetére
Az üzemidő nálam is üdvözítő 2 éves Blackberry Classic után, ami 20 százalék után kikapcsolt. Azonban nekem újdonság, hogy a 2GB-os adatkeretem 80%-át nyolc nap alatt leszívta. Általában wifin vagyok egész nap, de most épp nyaralás miatt egy hétig távol mindentől csak 4G van. Láttam, hogy be lehet állítani melyik alkalmazás használhatha a mobilnetet ill. alkalmazásokon belül mi menjen wifiről és mi mobilnetrôl, de ennek ellenére a Facebook app és a Messenger simán benyelt 650MB-ot együtt. Ez a normális vagy én cseszek el valamit? Apropó, nincsenek Lite appok iPhone-ra?
-
l.skywalker
félisten
válasz ilovedigweed #7928 üzenetére
A wfifi nem köhög véletlenül? Nálam a router bolondult meg egy ideje és nem továbbít adatot csak jelet. Akkor szokott ilyen lenni.
-
l.skywalker
félisten
Leghelyesebben úgy, hogy van mellé 7"-os tabletem, így amit nagyobb kijelzőn érdemes nézni, azt azon csinálom. Ez meg legyen kompakt, férjen el a gatyámban és érjem az ujjammal a kijelzőt, ha a másik kezemben a 2 gyerek üvölt és meg kell nézni hol lehet fagyit kapni
-
l.skywalker
félisten
Sziasztok. 1 hete nyúzok egy 32GB-os verziót. Közvetve Androidról, közvetlenül Blackberry 10-ről váltottam, nem okoz gondot a használata, a visszafelé történő lépésen kívül mindent 1 nap alatt megszoktam, a mérete pedig nekem a tökéletes kategória, mindig is hittem Jobs-nak, hogy a 4" az ideális, akinek ennél nagyobb kell szerezzen mellé tabletet.
Naszóval 1 kérdésem van: másnál is előfordul, hogy bizonyos alkalmazásokban ill. a rendszer egyes menüpontjaiban a kijelző felső részén nehezen érzékel? Ha ott jelennek meg ikonok, akkor hiába nyomom, nem reagál mindig egy árnyalatnyival az érintés alá kell céloznom, hogy sikerüljön. Az én ujjaim nagyok vagy ez a típussal járó dolog?
-
l.skywalker
félisten
Ahol már használnak Device Management Controllt, ott jellemzően nem 1-200 ember dolgozik és jellemzően nem általános üzleti, hanem egyedi szerződéseket kötnek a cégek a mobilszolgáltatókkal. A cég profiljának megfelelően állítják be az eszközök biztonsági szintjét. Valahol csak a cloud tilos, valahol más is. Kérdés, hogy ki mit nem szeretne elveszíteni. Az eszköz pedig nem 3210-es szintjén van. Mert a kolléga eléri vele mondjuk a levelezését. Egymást ingyen hívják a vállalat által fizetett VoIP szolgáltatás appján keresztül (ez főleg külföld esetében jellemző), a kollégák hozzáférnek a vállalati rendszerekhez, intranethez stb. stb. stb. Azért mert a hétköznapi ember csak 1 irányba tud gondolkozni, ha okoskészüléket lát, az nem azt jelenti, hogy az a készülék nem lehet jó esetleg munkába is. És nem mellesleg egy komolyabb cég iOS-re vagy Androidra legyártja a saját alkalmazásait is.
-
l.skywalker
félisten
Biztos meg lehet kerülni. De ha a felügyeleti oldalon azt látják, hogy a telefon már nincs a hatáskörük alatt, akkor nem gondolod, hogy bekérik és megvizsgálják mi történt?
-
l.skywalker
félisten
Nem egy földhözragadt tudomány a Device Management. Létezik rengeteg megoldás már, amit igénybe lehet venni és amivel kordában lehet tartani a vállalati eszközöket. Ez egy jól elterjedt cég most http://www.air-watch.com/solutions/, mert Adnroid, iOS és Windows10 mellett macOS-t is be lehet alá vonni, így 4 OS-en de valójában 2 féle platformon tudnak jelen lenni. És nem mellesleg a Device Management egy elég erős igénye azoknak a cégeknek, amelyek engedélyezik a BOYD-t. És igen. Le lehet vele tiltani bármit és egyáltalán nem kell beletúrni az oprendszerbe. Egyszerűen csak az eszköz felhasználói szintjéhez hozzá lehet rendelni, hogy mit indíthat el és mit nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 14 Pro 128 GB Silver, Kártyafüggetlen! Mint egy új!!! 86% Akku!
- IPhone 15 Pro max white gyári független 100% hibátlan 2025.10.17. Apple jótállás
- Oppo A17 /// Újszerű // ÁFÁS Számla + 1 Év Garancia
- Huawei P30 Pro // ÁFÁS Számla+Garancia //
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest