- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- DIGI Mobil
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diokhan
Topikgazda
Így letölthető fileként jelenik meg, nem pedig egy webes lejátszón, mint pl a youtube vagy videa, csak azért javasoltam.
Ebben az esetben lehet a hangszóró is rossz, bár ilyen problémával még nem találkoztam.#797Párduc - Igazából minden olyat meg kell nézni rajta, amit bármilyen más készüléken is megnéznél. Kijelző érintő képessége, akku, hangszórók, kamerák, wifi-BT működése, iCloud stb.
Ahogy már előttem említették, ha be tudtál jelentkezni rá a saját iCloud fiókoddal és be tudtad állítani új telefonként, akkor tiszta a telefon, de sajnos arra nincs mód, hogy megnézd, hogy az előző iCloud fiókról törölték-e. Mondjuk jelentősége sincs sok, mivel már nem fér hozzá az előző tulaj akkor sem, ha nem törölte ki.
A lokátort már a sajátodat fogod látni.[ Szerkesztve ]
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
Diokhan
Topikgazda
Szia.
Legközelebb légyszi tedd fel youtube-ra vagy videára a videót, sokkal egyszerűbb lesz mindenkinek.
Ami a hangot illeti, szerintem egy takarítás elég lesz neki, bár tudni kellene, hogy pontosan mikor és mi hatására kezdte el ezt a hangot kiadni.Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
Diokhan
Topikgazda
válasz #31816946 #784 üzenetére
Lehet mindkettőre, amennyiben a címzettnél be van állítva, hogy email éás telefonszámmal is elérhető az iMessage.
A keresőt pedig legegyszerűbben úgy tudod előhozni, hogy csak lefelé húzod az ujjad a kezdőképernyőn.Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
Diokhan
Topikgazda
válasz #31816946 #752 üzenetére
Szia. Szerintem ez yettel függő. Érdemes őket is megkérdezni erről.
Nekem a legutóbbi Apple random levonásos esete óta a telefonszámom van megadva, mint fizetési forma, tehát a számlához terhel.Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
Diokhan
Topikgazda
válasz #31816946 #741 üzenetére
Állítsd át arra, hogy az Apple ID-det használja az iMessage-hez, ne a telefonszámodat. Elvileg úgy nem lesz több olyan üzenet és ugyanúgy fogod tudni használni az iMessage-et.
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
-
-
-
Diokhan
Topikgazda
válasz #31816946 #726 üzenetére
Akkor más ötletem nincs, mint kikapcsolni, kijelentkezni iCloud-ból, majd vissza és újra bekapcsolni. Ez szerintem rendbehozza.
-
-
Diokhan
Topikgazda
válasz #31816946 #720 üzenetére
Végülis lehet, bár kevés esélyt látok rá. Tedd fel az iOS18-at, hátha azzal jobb lesz. Nekem fent van SE2020-on és tökéletes.
-
Diokhan
Topikgazda
válasz #31816946 #717 üzenetére
Szerintem inkább csak a Facebook app hibája, hogy a nagyobb felbontáson nehézkesebben tud megjeleníteni. Más appoknál is tapasztalod ezt, vagy csak a facebooknál?
-
Diokhan
Topikgazda
-
-
Diokhan
Topikgazda
-
Diokhan
Topikgazda
válasz Salamander #623 üzenetére
Ez már 17-es béta?
-
Diokhan
Topikgazda
válasz Zsolt,72 #616 üzenetére
Annyira nem nagy baj, ez a készülék még minimum 3-4 évig hibátlan lesz, leszámítva természetesen az Apple egyetlen vesszőparipáját, az akksit. Azt meg majd cserélek, ha eljön az ideje.
-
Diokhan
Topikgazda
válasz scyllarus #612 üzenetére
Szia. Üdv újra köztünk. Teljesen igazad van, én is előző kiadású SE-ről "upgradeltem", bár volt közte néhány hónap 6S technikai okok miatt. Lehet, hogy én vagyok a maradi, de nem bízok a faceID-ben és ragaszkodom az ujjlenyomatolvasóhoz.
Nyugodtan tedd fel a kérdéseid, ha tudunk, természetesen válaszolunk rá.Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
Diokhan
Topikgazda
válasz victorhun7 #601 üzenetére
-
Diokhan
Topikgazda
A gond ott kezdődik, hogy “csodát”.
Ebből arra következtetek, hogy alapból nem szereted az iPhone-t és nem is értesz hozzá, de már úgy kezded, hogy becsmérled. Megmondom őszintén, így elég nehéz segíteni, mert általában ilyen esetben a userek többsége akkor sem látja be, hogy nem a készülékben van a hiba, ha egyébként így van.
Csatlakozom az előttem szólóhoz, próbáld meg kábellel. Nekem 2018-as rapidban tökéletesen működött.Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
Diokhan
Topikgazda
Szia! Én megpróbáltam volna máshonnan is beszerezni, mert mondjuk MediaMarkt vagy Euronics-ban lehet, hogy lett volna készleten azonnal.
Mindenesetre a 2-5 hét nekem túl széles, nem hagynám annyiban, pláne, ha már ki van fizetve.Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
Diokhan
Topikgazda
Sziasztok.
Megérkezett a 16.0.3 frissítés.
Ez a frissítés hibajavításokat és fontos biztonsági frissítéseket tartalmaz az iPhone-jához, többek között:
-Előfordulhatott, hogy a bejövő hívások és az appok értesítései késve vagy egyáltalán nem érkeztek meg iPhone 14 Pro és iPhone 14 Pro Max modellekre
-Előfordulhatott, hogy a mikrofon hangereje alacsony volt az iPhone 14-modelleken a CarPlay-telefonhívások során
-Előfordulhatott, hogy a Kamera lassan indult el vagy lassan váltott a különböző módok között iPhone 14 Pro és iPhone 14 Pro Max modelleken
-Előfordulhatott, hogy a Mail egy nem megfelelően formázott e-mail fogadását követően induláskor összeomlott.Forrás [szifon.com]
[ Szerkesztve ]
-
Diokhan
Topikgazda
Megérkezett a 16.0.2 frissítés.
Ez a frissítés hibajavításokat és fontos biztonsági frissítéseket tartalmaz az iPhone-jához, többek között:
-Előfordulhatott, hogy a kamera rezgett, és ezért homályos képeket készített iPhone 14 Pro és iPhone 14 Pro Max eszközön, egyes harmadik féltől származó appokkal történő fényképezés során.
-Előfordulhatott, hogy a kijelző teljesen feketén jelent meg az eszköz beállítása során.
-Előfordulhatott, hogy a vártnál többször jelent meg engedélykérő üzenet appok közti másolás és beillesztés során.
-Előfordulhatott, hogy a VoiceOver nem volt elérhető az eszköz újraindítása után
-Kijavít egy problémát, amely során az érintéssel történő bevitel szervizelés után nem reagált egyes iPhone X-, iPhone XR- és iPhone 11-kijelzőkön.-Forrás: [szifon.com]
-
Diokhan
Topikgazda
Üdv!
Mivel nem FaceID-s a készülék, ebben alapból van akku százalék, csak nem az akkuban van kijelezve, hanem balra mellette. Pöccintésre felvillanó óra nincs, azt is csak a FaceID-s modellek támogatják iPhone X-től felfelé.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest