- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Párduc
junior tag
A hangszóró néha pattogó hangot ad, amikor írunk szöveget. Gyári billentyűzet van rajta.
Másik kérdés: PC-n mik azok a hivatalos Apple oldalak, amiben meg tudom nézni az Apple ID-t, iCloud mailt, iCloud-ba feltöltött fotókat?
A lokátort milyen weboldalon tudom megnyitni? (Például, ha elveszne a telefon. Reméljük nem lesz ilyen eset, de jobb felkészültnek lenni.)
-
laccy88
senior tag
icloud-ról nekem egyszerűbb volt megosztani, mint külön YT-ra feltölteni. Azt hittem, simán megnézhető lesz. Nem az?
Eddig kettő alkalommal fordult elő, majd magától "megjavult"
Nem gondolom, hogy takarítással megoldódik, mert mindkettő hangszóró, illetve ahogy írtam egyszer csak "megjavult" és azóta teljesen jó. Még.. -
törölt tag
Rendben, köszönöm szépen
Ebben tudsz segíteni?
Mostanában többször is előjön ez az iMessage üzenet: A szolgáltatója esetleg díjat számolhat fel az iMessage aktiválásához használt SMS-üzenetekért.
Mindig rámegyek a bekapcsolásra, de nem oldja meg
Mitől lehet ez? Hogy tudom megoldani, hogy jó legyen? -
scyllarus
veterán
Frissült is, javítottak egy csomó más hibát is, ami időközben előkerült (státuszsávban egy sárga csíkban állandóan látszott a mikrofon, nem csengett, csak rezgett, ha a vissza helyett kicsit feljebb kattintottam, a hváslistába dobott, az időjárás widget üres volt, amíg rá nem nyomtam). Szépen alakul ez, és ez még mindig developer, ha jól olvastam.
-
-
pekka93
csendes tag
Nem becsméreltem a telefont, (btw alapból valóban android-os vagyok, de semmi bajom ezzel a kütyüvel), Te viszont - burkoltan - egyből becsméreled az embert aki segítséget kér..
Mindenestre nem tudom mit lehet rosszul csinálni ami miatt szétesik a kép, de megfogadom a tanácsot amit Tőled és Kutga fórumtárstól kaptam, kipróbálom a gyári kábelével hátha azzal megy rendesen! Köszönöm! -
PuMbA
titán
Nem lesz új SE ebben az évben sőt, valószínűleg sose: The iPhone SE is dead
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 Kék 128GB
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged