- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
moonman
titán
őszintén megvallva, ennyire nem mélyedtem bele, annyit figyeltem meg, hogy az ActiveX telepítése és működése után még minden más böngésző felszólalt, hogy neki kéne Flash plugin. de ez még mindig nem platformfüggetlen, ugyanúgy meg kell írni a plugineket a különböző OS-ekre.
szerintem maga a szó is érdelmetlen, hiszen hogyan is várnánk el egy Windows bináristól, hogy fusson Linuxon és vica versa. tudom, hogy nem teljesen így kell értelmezni, de a szó ezt sugallja. mindegy, szerintem ezt a részét hagyjuk, mert nem vezet sehová.
(Firefox alatt egyébként a mai napig nem települ automatikusan, mindig kézzel kell alátenni, másnál is?)
-
moonman
titán
MIX07 óta. nem a teljes készlet, de a lényeg igen. pont úgy, mint a .NET Framework, azt sem töltheted le teljes egészében, de ha szükséged van egy kódrészletre, akkor Visual Studio-n belül lejön és megnézheted.
-
moonman
titán
-
moonman
titán
végülis az NBC a teljes olimpiát (és most a télit is) Silverlight-ban adja.
amúgy egyre több oldal használja már, sőt múltkor belefutottam egy magyarba is, csak már nem emlékszem.majom2: ha kicsit utánanéztél volna, nem mondanál ilyeneket, hogy MS a html5 ellensége...
meg talán azt sem, hogy a Silverlight hulladék lenne. olyan fícsörei vannak, hogy leülsz. (kedvencem a sávszélességfüggő stream, ami dinamikusan változtatja a videó minőségét.)
-
majom2
senior tag
Egyetértek, annyi megjegyzéssel h az én másik favoritom a html5 (aminek meg gondolom a ms a nagy ellensége - pedig ez valóban előremutató újítás, talán pont ezért).
Szóval remélem a jövő a javascript+html5 párosé és az ilyen hulladékok mint flash és silverlight örökre eltűnnek a süllyesztőben...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Acer Predator Helios 300 - 17,3"FHD IPS 144Hz - i7-9750H - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1660 Ti - Win11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest