- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
moonman
titán
ennek egy oka van: nem érdekeltek saját webszabványok fejlesztésében. ők reklámtáblának és adatgyűjtőnek használják a webet, nyilván a meglévő, működő dolgokra cuppannak rá és nem akarnak egy sajátot bevezetni, amit eleinte a kutya sem használna, mert nem jönnének a reklámbevételek és az információk. MS viszont szoftverfejlesztő, nekik az a jó, ha mindent kontrollálnak.
-
moonman
titán
mondjuk nem értem, hogy most milyen játékszabályokról van szó, van egy termékük, amivel a világ számítógépes piacának 99%-át lefedték. most ezért is büntessük meg őket?
html5: ha majd úgy tűnik, hogy valóban nem fog jelentősen változni és kellőképpen elterjed (jelenleg szerintem még Silverlight-ból is több van, mint html5 oldalból), akkor bízd oda, hogy MS is implementálni fogja. tudtommal egyébként már az IE9-et is alapból html5 compliant-re tervezik.
-
-
moonman
titán
az MS pedig aktívan partnerkodik a html5 fejlesztésében, szóval nem mondanám, hogy éppen szabotálják a dolgot. igaz, egyelőre tanulmányozási fázisban van a dolog, de jött már ki tőlük nem kevés jó webes dolog, elég csak az ajax-ra gondolni.
egyébként a html5 még elég messze van a szabványtól, ha így haladnak, Silverlight előbb kap ISO-számot.
-
törölt tag
arra gondoltam, hogy ha "körülnézel" streetview-ban, akkor tudod esetleg előre, hogy hol mi van kiírva, hogy néz ki a bolt/épület, ahova mész.
amúgy nekem nincs gps-em, papír alapú térképet szoktam hazsnálni, vagy valami maps-t neten mielőtt indulok. szóval nem mondtál (nekem) olyan vad dolgot -
LEFTHORSE1
őstag
Egy szinte mindennapos multitaskos élményem a Sony Ericsson T650 telefonommal, korán megérkezek a munkahelyemre, egyedül vagyok senki sehol, zenét hallgatok BT-n közben OM-vel netezek, épp egy hozzászólást írok de megnézek egy képet az albumba vagy egy infót a jegyzeteim közt hogy nehogy badarságot írjak, folytatom a hsz-ást közben felhív a főnök hogy inditsak el egy vízpompát de 15 perc múlva kapcsoljam ki, OK visszaszámláló beállit elindit, folytatom a hsz. , közben még zeneszámot váltok de már megérkezik két munkatársam meg a recepciós csajszi, míg szóba áll a többiekkel látom hogy a táskája beleakadt a szoknyácskája aljába és kivillan a popsija, húú ezt le kell fotózni, gyorsan saját menük kamera és meg is van a madárka, lessz aminn poénkodni, yess, közben befejezem a hsz írását , böngészek tovább megérkeznek a többiek, mutatom a nap fotóját, uuu küld át BT-n, megy a transzfer ,én meg böngészek tovább, közben az időzitő is jelez... ha ezt tudja az Iphone akkor számomra rendben van a multitaskingos képessége
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 fekete 256GB 1 hónapos (2028.06-ig garis)
- Samsung Galaxy S25Ultra 12/512GB Titanium Black Gari 2028.02.03 Samsung webáruház
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fehér Színben
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S24Fe 128Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest