- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
SenonE
csendes tag
válasz
ToniSoprano #580 üzenetére
Gyorsabb voltál
Én is pont ezt akartam linkelni.
A telefon egyébként nem rossz, csak az ára az
Ennyi pénzt feláldozni mondjuk egy i7s tulajnak véleményem szerint nem éri meg, de az X még szóba jöhetEgyébként tényleg maradjon meg mindenki a maga platformjánál szerintem, az Apple az csak az Apple-ről szólt mindig is, az "előrelépéseket", a "fejlődést" csak az Apple felhasználók értékelik, és igazából a marketingesek csak nekik díszítik fel ezeket ilyen szépen. Mindezt szigorúan házon belül, vagyis konkurencia kizárva, épp mint Kim Dzsongun
Ha valami "forradalmi", és "innovatív" az Apple szerint, az nem azt jelenti, hogy mindenki számára az. Ők úgy értik, hogy az Apple klán tagjainak újdonságok ezek, más ezt ne vegye magára.
Legemlékezetesebb számomra az i6-nál volt, mikor bejelentették a "varázslatos" elforduló menü (landscape mode) opciótJövőre talán bejelentik a "felülmúlhatatlan" Widget on lockscreen fejlesztésüket, bár ebbe még belegondolni is képtelenség
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EAFC 25
- Tőzsde és gazdaság
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Elektromos autók - motorok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 18/256 GB Használt, szép állapotban 3 hónap garanciával
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged