- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
tboldi
nagyúr
válasz
-secret- #3905 üzenetére
Nem feltétlenül, a mostani 12 béta szerintem stabilabb, mint a legutolsó verzió a 11-ből.
Skorpio.59: Ahogy érzed. Nem egész 2 hét múlva jön a végleges 12, úgyhogy akár meg is várhatod, de a legutolsó 11-gyel sincs igazából semmi különösebb baj, azt is nyugodtan felteheted.
-
-
tboldi
nagyúr
válasz
november #3788 üzenetére
Nem mondanám keményebbnek, kb. mint tok nélkül. Idővel bejáratódik úgy is, de már újonnan sem éreztem nehéznek a benyomást. A szilikont nehezebb benyomni.
Én nem érzem hátránynak, hogy alul nyitott, bár én nem is szoktam leejteni a telefonjaimat. Valamennyire azért ráhajlik a tok a telefon két sarkára. Hacsak nem valami kiálló dologra esik, szerintem nemigen érheti sérülés.
szerk.: Ez teljesen egyénfüggő, de a legtöbb embernek elég a 64-es. Nekem speciel nem, rohadt sok videóm, képem és zeném van, úgyhogy én 256-ost vettem.
-
tboldi
nagyúr
válasz
november #3784 üzenetére
A bőrtokot nyugodtan veheted, nem megy alá a por, teljesen passzentos és a belseje és bélelt. Nekem nincs fólia a hátulján, november óta van meg a telefon, azóta semmi baja nem lett még.
A szilikon is ugyanilyen jó ebből a szempontból, de a külső fele nagyon gyűjti a port és a szöszöket.Üvegfóliából én Nillkin 3D CP+ MAX-ot használok, teljesen jól megfér a bőrtokkal, de ezt nem nagyon kapod meg országon belül, max. ha valaki hirdet aprón.
-
tboldi
nagyúr
válasz
Demizson92 #3608 üzenetére
Százaléktól függetlenül mindig ráteszem a Qi töltőre, amikor csak tehetem. Így mindig elég nafta van benne.
A Qi töltő előtt meg éjjelente töltöttem. -
tboldi
nagyúr
válasz
Demizson92 #3550 üzenetére
Az Apple oldalán is csak 18k, és én is ennyiért vettem az Extreme Digitalnál. -
tboldi
nagyúr
válasz
Demizson92 #3547 üzenetére
Nem ismerem ezt a tokot, de azt hiszem, van itt olyan, aki ilyet használ. Próbálj meg visszakeresni.
Én egy gyári bőrtokot nyúzok: [link]
-
tboldi
nagyúr
válasz
Demizson92 #3545 üzenetére
eBay, AliExpress, vagy nillkin.org.
-
tboldi
nagyúr
válasz
Demizson92 #3543 üzenetére
Nem jobb, mint a Nillkin, de legalább 2-3x annyiba kerül.
-
tboldi
nagyúr
válasz
Demizson92 #3541 üzenetére
Fólia: Nillkin 3D CP+ MAX
Tok: Nekem a gyári tokokkal van tapasztalatom főként, azokat tudom ajánlani. A szilikon mondjuk nagyon gyűjti a szöszöket. -
tboldi
nagyúr
válasz
Demizson92 #3535 üzenetére
6S-t már nem vennék újonnan, szóval 8. A tárhelyet meg magadnak kell tudnod, de feltételezem, ha a 32-es 6S szóba jött, akkor a 64-es 8 is elég lesz.
-
-
tboldi
nagyúr
válasz
PlayMax #3485 üzenetére
Mindenkinek mások az igényei.
-----------------------
Ha már tok: Elvileg holnap jön meg a matt szürke Just Mobile TENC a 8 Plus-ra, a 7-esen is pont ugyanilyet használtam. A telefont - mármint a 7-est - már anyum nyúzza, de a tok nem kellett neki, így nálam maradt. A napokban a kezem ügyébe került, és annak ellenére, hogy elégedett vagyok a gyári bőrtokkal, ellenállhatatlan vágyat éreztem, hogy a 8 Plus-ra is megrendeljem a TENC-et. -
tboldi
nagyúr
válasz
SharpSA #3421 üzenetére
Én bétázok már elég régóta. Vannak jobban és vannak kevésbé sikerült buildek, a mostani 11.4 B4 pl. simán alkalmas napi használatra is. A júniusban érkező első iOS 12 bétákat viszont abszolút nem ajánlom még, azok méág nagyon kezdetlegesek lesznek.
Érdemes olvasgatni a reddit idevonatkozó subját, ha megjelenik egy új verzió.
-
tboldi
nagyúr
válasz
knyitogato #3359 üzenetére
Az AP-nek műanyag a kerete, nem teljesen üveg, mint a CP. Nem ajánlott.
-
tboldi
nagyúr
válasz
knyitogato #3355 üzenetére
Nillkin 3D CP+ MAX
-
tboldi
nagyúr
-
tboldi
nagyúr
válasz
Skorpio.59 #3319 üzenetére
Rosszul csinálod.
-
tboldi
nagyúr
Amúgy az Apple oldalán már rendelhető a piros 8-as.
[link] -
tboldi
nagyúr
Egy fokkal jobban szól annál, teltebbek a hangok, de ez idővel (bejáratással) lehet, hogy változni fog még. Viszont mivel ez sem agybadugós, nem szigetel el annyira a külvilágtól.
Egyelőre nem bántam meg, már zavart, hogy két külön fülest kell használjak az iPhone-hoz és a MacBookhoz.
-
tboldi
nagyúr
Mondjuk az autómhoz passzolna, de marad a jelenlegi felállás.
-
tboldi
nagyúr
Vegyél csak egy tokot, az is van pirosban.
-
tboldi
nagyúr
Berakom ide is: mostantól piros színben is kapható a 8 és a 8 Plus.
-
tboldi
nagyúr
8-asból (merthogy a 8-as topikban vagyunk) jet black és 128-as?
Komolyra fordítva, akkor gondolom, hogy inkább a 7-est választanád. Most már mindegyik színből van 32 és 128 GB-os, a 256-os megszűnt, ahogy nézem az Apple oldalán.
A hol vegyemre: olcsóbban szeretnéd, vagy fontos lenne a +1 év szavatosság? Előbbi esetben egy megbízhatónak titulált GSM-bolttól (én a MobilCornertől vettem a 8 Plus-t), utóbbiban pedig Apple, iStyle, iCentre, Media Markt vagy Extreme Digital. -
tboldi
nagyúr
-
tboldi
nagyúr
Ahol olcsóbb és jó értékelései vannak az eladónak. De a nillkin.org oldalon a gyártótól is rendelhetsz.
psajti: Én is így vagyok vele. Majdnem X-et vettem (meg is rendeltem, csak nem vettem át), gyönyörű telefon, de beláttam, hogy számomra több kompromisszummal járna, úgyhogy maradt a 8 Plus.
-
tboldi
nagyúr
Most kb. fél órát voltam a 4 fokban, telefon megint csak a kabátzsebben, a vaku működött.
Majd arra leszek kíváncsi, amikor szombaton, reggel 8 óra után a vonatra várva fogok ácsorogni a peronon kezemben a telefonnal, akkor működik-é. -
tboldi
nagyúr
válasz
mattheus #2972 üzenetére
Ezt nem tudom, nem ismerem az Almerákat. Nekem a Jazz-ben van egy kis alátámasztása.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest