Hirdetés
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
MLA
aktív tag
Valóban átvitte a játékokat az iCloud-al. A dolog szépséghibája, hogy az egyik játék mindkét oldalán vastag fekete csík van. Mintha egy széles képernyős tévén 4:3 arányban néznék egy 16:9 filmet. Ezzel lehet valamit kezdeni? A másik gondom, hogy a fotóim és a zenéim eltűntek. A fotóknál azt írja ki : frissítés aztán tekeri a karikáját, amíg ki nem lépek. A zenéknél azt írja : itt jelennek meg az iTunes-ban vásárolt zenéim. Csakhogy én a saját zenéimet keresem, amiket a PC-ről raktam rá. Ezzel mit lehet kezdeni? Amúgy csak érdekességképpen mondom, hogy a 6s tok cuppra jó rá, csak a fényképező lencse van kicsit odébb, de azt ideiglenesen megoldottam egy kis ollóval míg megjön a 8-ra való
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- BMW topik
- Formula-1
- AliExpress tapasztalatok
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Gyúrósok ide!
- Gitáros topic
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 - i7-11GEN I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)