- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okosórát?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BogyóBP
addikt
Sziasztok nektek volt már olyan hogy bizonyos idő után a fotózás hangja olyan halk lesz hogy nem is lehet hallni? csak a foto modban ilyen, a portré modban pl már ugyanolyan hangos mint kéne lennie.Már egy rakatszor állitottam helyre a szoftvert emiatt és nem jöttem rá miez.
-
gumimokus
tag
válasz
szabimaci22 #1046 üzenetére
Szia! Ezt végig zongoráztam egy 6s plus-al, szervízben állították vissza 5ezerért,azóta van 7s plus-om!
-
szabimaci22
tag
Sziasztok esetleg valaki tud nekem abba segíteni hogy honnan tudom leszedni gépre az ios 11 béta szoftvert ? Mert felraktam a telomra és vissza állítottam gyári vissza állításra azóta bekapcsol de azt írja hogy csatlakoztassam az iTuneshoz. Ezt meg csináltam majd ott vissza állításra mentem de azt írja ki hogy nem lehet vissza állítani. és ezért gondoltam arra hogy valahonnan le kellene szedni az ios11 bétát.
Válaszotokat előre is köszönöm !! -
Ed Parker
nagyúr
Ilyen bug-gal találkozott valamelyőtök, hogy a Bt menü nem nyílik?
Egyszerűen kilép azonnal főképernyőre.
Csak úgy tudok belemenni, ha először kinyomom az alulról felnyíló menüből, aztán beállítások bt és akkor csatlakozhatok, amúgy nem.
Az i7 nem csinálja, csak a + -
-
beeep146
tag
Üdv!
Tegnapi nap egy iMazing alkalmazás backup/restore után újraindította a telefont és azóta az iCloud bejelentkezésnél a következő hibaüzenetet írja:
Nem lehet bejelentkezni, szolgáltatóhiba blokkolja az Apple ID bejelentkezést. Próbáljon később bejelentkezni.
Tegnap este 7 óta ez van. A SIM kártya visszakerül az i6-ba mert agy nem tudom használni, ez lehet gond, hogy nincs benne?
Köszönöm.
-
nbukta77
addikt
válasz
runner 125 #1028 üzenetére
En vettem egy product red bort es szilikont es egy fekete szilikont. Mind a bor es mind a ket szilikon nagyon minosegi. Egy szem por nem megy ala. Igaz nem is volt olcso. A harom tok 150€ volt. Ennyiert lehet jo.
-
Xeon7
aktív tag
Sziasztok,
Kis segítséget szeretnék kérni AirPods-al kapcsolatosan ha nem gond.
Sajnos nem marad bent rendesen a fülembe, mindig kicsúszik(lötyög), van esetleg valami megoldás erre? -
general
addikt
Srácok, hol tudom kikapcsolni, hogy hivaskor, jelzesekkor ne villogjon a LED? Nem találom, pedig emlékszem, h én kapcsoltam be.
-
runner 125
nagyúr
Sziasztok,
Nos, tok témában, ma jött meg az eBay-ről rendelt ezen tokom.
Baromi pozitív csalódás, iszonyú jó minőségű. Keményebb szilikon, mint az eddig általam látott klasszikus mindenfelé hajló szilikontokok. Még ujjal meghúzva sem válik el az él borítás a telefontól, nagyon szorosan és pontosan körbeöleli. Fogása stabil, kényelmes, nem csúszik. A belseje vékonyan plüssel borított, így kb. garantált h nem fog karcolódni soha.Pár saját fotó gyorsba:
Nem tudom milyen lehet egy tizenezres gyári szilikon, de megkockáztatom h ez 90%-ban olyan, részemről ajánlott mindenkinek.
-
znagy69
őstag
Azért ennek a telefonnak a wifi vétele elég gyatra. Második nyaraláson sz... mert alig veszi a hotel jelét. Anya samuja meg virul.
-
bojgo
csendes tag
Sziasztok,
Tudnátok ajánlani olyan kijelző védő üveget, amit a szilikon tok nem nyom fel,már a második üveggel szívok.
Köszönöm -
Ed Parker
nagyúr
válasz
A 2. Vesztes #1020 üzenetére
Vuff?
Nagy a baj? -
col
addikt
Próbálkozz ezzel a programmal, amit ezen az oldalon ajánlanak.
spd átalakítás, megnyitás -
bojgo
csendes tag
Sziasztok,
Csatlakoztam az iPhone 7 plus táborához,8 év android után,egy kicsit szoknom kell,de eddig tetszik.
Kettő dologban kérném a segítségetek.
1;Az Sms-eket hogyan tudnám át varázsolni?
2;Note 4-ről váltottam, és nagyon sok jegyzetem volt rajta,ami számomra fontos,átraktam és az iPhone nem tudja kezelni.
Spd a fájl típus,valami megoldás rá?
A régi készülék már nincs meg.
Válaszokat előre is köszönöm. -
nbukta77
addikt
Akkor ugy kerdezem, hogy ultra slim tokot ki hasznal? Velemeny?
-
BogyóBP
addikt
válasz
nbukta77 #1009 üzenetére
Olyant nem is találtam. Nekem ilyen müanyag nilkin van de ha belinkeled melyikre gondolsz én szivesen megnézném mert 0,6 os volt már rajta de abbol ki akart esni a telo. Mondjuk az valami szilikon volt. A gombok miatt érdemes olyant venni ahol azok helye ki van vágva. Bár elvileg a telefon por és vizálló de úgy vélem hogy ütés nem.
-
nbukta77
addikt
Hasznal valaki ilyen nagyon vekony 0,3- as tokot? Velemeny? Elore is koszi.
-
BogyóBP
addikt
Ez a kép helytálló? Elég érdekes akkor a telefon felépítése
Bár azért megérteném ha a mikrofonnak külön rácsozást raktak volna.
-
brumi15
csendes tag
XXL GSM ben vásároltam egy iphone 7 plus 128gb-os(nem ázsiai) készüléket ujonnan. Eddig telekomos voltam és leváltottam a telenorra. Sim kártya nem müködött.. telenor személyes ügyfélszolgálaton elkérték az imei számom majd közölte velem hogy ez a telefont tiltva van, lopás miatt. Nemzetközi feketelistán van fent. Az xxl gsm teljesen ledöbbent hogy hát náluk még sose volt ilyen, független készülékeik vannak.. apple oldalon regisztráltam a telefont és ott minden rendben van vele. Még az apple se tud mit kezdeni az egésszel. Persze a gsm elvileg cserélni fogja ha valóban tiltva van.( bár saját szememmel láttam a telenorban a tiltást mert megmutatta.) álmomba se hittem volna hogy igy járok.. persze a GSM nagyon segitőkész, de csak jövőhéten tudom bevinni.
-
BogyóBP
addikt
válasz
A 2. Vesztes #1004 üzenetére
Én 10 évig voltam androidos, és csak fél évig közben windows live os, és én is szeretem a telómat nagyon bár csak pár napja van meg lehet a varázs, de nagyon elégedett vagyok egyenlőre vele. Kicsit hiányolom még a visszaléptető gombot ha valamibe belemegyek, de ettől leszámitva teljesen jó.
-
winger
csendes tag
válasz
A 2. Vesztes #999 üzenetére
Egy hónapja van iPhone 7 plus a birtokomban, előtte öt évig csak Nexus volt. Ha akarnék sem tudnék belekötni a telefonba, a legapróbb hiba nélkül teszi a dolgát.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Bár a nagyobbik iPhone 7-nek a teleobjektíves hátlapi kamera a legfőbb érdekessége, nem csak az teszi a feketében lélegzetelállító phabletet az Apple eddigi legjobb telefonjává. Körbejárjuk, hogy még mi.
- PS3 Játékok 2000Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest