- Realme GT 2 Pro - papírforma
- HTC U11 - újra a szorítóban
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- És egy Tecno Pova 7 Ultra 5G is felbukkant
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
válasz
Kalimano #2044 üzenetére
érdekes kérdés. Én pár hetes használt 7-est vennék lehetőleg olyat ami itthon vásárolt. Ahogy néztem lehet ilyet találni és elég jó árakon mennek az újhoz képest. Ha nem akarsz ezzel vacakolni és újat szeretnél vagy a 7s/8/??-ra várnál akkor 6s, de ha már jó áron 7est veszel akkor azt többért is fogod tudni eladni a 6s-hez képest..
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
Kalimano #2051 üzenetére
Akkor én is.
Ha pénz nem számít, vegyél 6S-t nagy tárhellyel,úgyis kell a veszteség mentes zenéhez, a 6S vs 7 árkülönbözetét meg csapd hozzá egy jobb vezetékes, nem bt fejeshez.
Losless zenét olyan láncon, eszközön hallgass, ahol ki is jön a különbség az MP3 320kbps mellett.
Sajna az iPhone nem ez az eszköz. -
Ed Parker
nagyúr
válasz
Kalimano #2044 üzenetére
Ha a pénz nem opció akkor igen.
Ha az ár fontos vedd a 6S-t, most sokkal jobb vétel.Ha már "minőségi" zenehallgatás akkor eleve nem is értem hogy jött szóba a Bluetooth?
Arra teljesen jó az MP3 320kbps, kétlem hogy kihallani a különbséget eleve bt átvitelen.
Ezen a vezeték sem segít, egy bt fülesen.
Ha valóban losless zenét akarsz hallgatni, akkor azt inkább ne iPhone-on tedd, ha mégis akkor tessék venni rendes fejhallgatót, ami azt meg is mutatja,különben felesleges az egész dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP398
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HP ProoBook 430 G5 laptop (Kijelző törött)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest