- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Ben-
veterán
Az a helyzet, hogy amit a többiek írnak, abban azért van igazság bőven. Így nem nagyon fogsz iPhone -t venni, DE! Szinte nyílt titok, hogy jövőre már 101%, hogy teljesen új design jön és nagy durranásra készül az Apple. Én is sokáig agyaltam emiatt, hogy mi legyen, végül arra jutottam, hogy az i7 elég jó kis telefon lett (1-2 dologtól eltekintve...), egy teljes év pedig baromi hosszú idő, így megveszem. Ha tényleg akkorát durrant az Apple 2017 őszén, akkor elképzelhető, hogy az i7-et elpasszolom, az újat meg tényleg megtartom hosszabb távra is. Én személy szerint baromi kevés esélyt látok arra, hogy 2017-ben 7S jön, azzal már 4 éve dobnák piacra ugyanazt a kinézetet, miközben lenne mit fejlődni a design terén is.
Persze benne van, hogy kellően jók lesznek az i7 eladási statisztikái és kiszúrják az emberek szemét jövőre is egy 7S -el, amibe raknak amoled kijelzőt meg A11 chipet 3GB rammal oszt' jónapot (), de szerintem nem így lesz.
De bőven túl van ez ragozva, szerintem vedd meg az i7-et. Kivéve akkor, ha annyira baromira számít neked a design, akkor várj egy évet és húzd ki valamivel addig. Én csak azért gondolkoztam sokáig, mert nem vagyok kibékülve az i6 óta megjelent kinézettel.. -
Astery
senior tag
Ha lesz is vmi nagy változás ... a jövőre megjelenő modellnél ugyanígy dilemmában lehetsz majd ... hiszen annak meg egy év múlva jöhet a javított, módosított változata. Én az i7-et igazából kiforrott felépítésűnek tartom éppen azért mert nem volt egetrengető változás a 6s-hez képest.
-
.Szaki.
addikt
Én úgy vagyok vele (és ezt több kollégától is hallottam már), hogy az almánál általában érdemes az S variánsokat venni, ha ne adj' Isten van valami gubanc az új konstrukciónál, akkor az az S variánsnál biztosan javítva lesz, tehát az S egy tökéletesített variáns. Én ezeket faceliftnek hívom, szóval én a helyedben most egy 6S-t vennék, szerintem bőven hozni fogja azt a feelinget, amit elvársz tőle. Nekem ezt tudja az 5S is egyébként. Aztán utána ha úgy érzed még mindig tudsz majd váltani 7S-re, de szerintem még fogod tartani az azt követő S-ig.
De ez persze ember függő. Én így tennék.
Egyébként almásoknak mondom, hogy baromira figyelmen kívül kéne hagyni az android trollokat, mert adjátok alájuk a lovat. Amikor droidom volt sem tudtam azonosulni ezzel a mentalitással, szaros telefonokról beszélgetünk, ne utálkozzunk. Ez az ő mentális szegénységi bizonyítványuk, hogy ettől érzik jól magukat, de ha nem reagálunk,akkor le fognak morzsolódni. (Droidos és almás fórumtársaknál is akinek nem inge...)
-
Rossz a gondolkodásmódod 😀
Nekem elhiheted. Én pontosan az általad leírt módszerrel "veszek" (
) már talán 2, vagy 3 éve új laptopot. Most is az októbert várom, hátha kijön az új széria és akkor... egyébként tavaly októberben is vártam.
Szóval ne legyél hülye mint én, ha megfelel most akkor vedd meg. Nekem pl a tavalyi is megfelel, nekem olyanom van, de az ez évi még jobb. Úgy érzem hogy még nem kell cserélni, és jövőre sem vagyok benne biztos. Tehát egy év távlatban azt mondanám, hogy jövőre nem hiszem, hogy úgy fogod érezni hogy le kell cserélni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged