-
Mobilarena
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
válasz
hentes555 #17195 üzenetére
Én még böngészni sem nagyon böngésztem vele, de eléggé harapja a százalékokat, ha megy a kijelző. Szerintem nekem se bírna három órát sem. Kérdés, lehet-e mókolni az akksi egészség értékével? Ugyanis egyre több a 100%-os akkuval árult ősrégi alma. Valami hozzáértő válaszára várok ebben a kérdésben. Köszi.
A belinkelt Battery Testre: volt iPhone 11-em és XR-em is, mindkettőre azt tudom írni, hogy combos, kitartó készülékek, ami nem csak a kétnapos üzemidőben nyilvánul meg. Bírják a hardcore játékot, tartalomfogyasztást, mindent. Szerintem a 7 és a hasonszőrűek mérföldekkel kevesebbet bírnak.
-
Silenzio
addikt
válasz
hentes555 #17177 üzenetére
Hello. Én most vettem egy i7-et másodtelefonnak droidos mellé sufni-mutyi gsm boltból. Szinte karcmentes, 128-as 100%-os akkuval. Nekem 5%-ot merül bekapcsolt 4G-vel egy éjszaka alatt. Nap közben is kb. így csorognak a százalékok. Ha nem nyúlok hozzá, kb. nem merül. iOS 14.01.
-
col
addikt
válasz
hentes555 #17177 üzenetére
Ha most a napokban tette fel a 14-et, akkor az még attól is lehet, hogy folyamatban van rajta a "háttér" dolgok frissítése. Kb 3-4 napot igénybe vesz, amíg egy ilyen nagy frissítés után "helyreáll" a rendszer és akkuidő.
Személyes tapasztalat SE 2020-on, hogy kb 3-4 napig azon is erősen érezhető volt az erőteljesebb merülés, de utána helyreállt és most már átlag 2 napokat bír egy töltéssel nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen program, ami...?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Iphone 14 PRO 128GB Space Black
- iPhone 16 Black 128gb BONTATLAN 3év gari Csere is
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest