- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Yettel topik
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
-
Mobilarena
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
nem fér be sajnos az optika olyan vastag telefonba. Mostmár 2000mAh-val egész jó ideig bírja a telefon, és ahhoz képest vékony és könnyű. Nagyon kíváncsi lennék milyen lenne olyan vastagként amilyen vastag lenne úgy hogy ne emelkedjen ki az optika... Szerintem sokkal vastagabbnak látnánk attól függetlenül hogy csak +1-2mm lenne a vastagsága.. Sokkal nehezebb is lenne.. Olyan vastag lenne mint az 5S/SE, de nehezebb mert nagyobb. Ki kellene próbálni dummy telefonnal
. Aztán akkor köpködnének sokan hogy vastag, nehéz, és minek a nagyobb akksi mert ÚGYIS tölteni kell naponta akkor meg minek
.
-
CptAdamica
veterán
Ha vissza követed a beszélgetést, akkor láthatod, hogy buvartacsko írta, hogy lazán jobb, mint a Samsung hasonló megoldása. Úgyhogy, ha rendesen vissza olvasol, akkor láthatod, hogy nem én fikáztam, csak kijavítottam.
De akkor szedjük szét a te hozzászólásodat is:
Nem ugyanúgy. Az apple airpods tokban van akksi, amibe ha beleteszed a fülest, akkor ha nincs a hálózatra kötve, akkor is tölti.
Gear iconX
"A Gear IconX tartója nem csak töltőként funkcionál, hanem belső akkumulátorral is rendelkezik, vagyis tudod tölteni akkor is, amikor éppen nem használod, így mire visszatérsz az edzéshez újra használatra készen áll a fülhallgatód. "Az airpodshoz is.
Ki mondta, hogy az apple-hoz nem jár? Ő állítottam, hogy a Samsung-hoz nem jár, ismét olvasási hiba.A gyártó a samsungnál eleve alacsonyabb értéket adott meg. Fejből nem biztos hogy jól emlékszem, de 3-4x-es különbség van a gyári adatok között.
Igen, nagyobbat adott meg, 50%-os hangerőn tesztelve, ami lepkefing. Honnan tudom? Fog meg a telefonod, csatlakoztass rá egy fülest, vedd 50%-ra és menj el edzeni, ha túlüvölti az edzőtermi fos számokat, akkor igazad volt. -
somogyib
őstag
Ez így már érthető.
És most, hogy írtad, ha belegondolok pl. zsebben a lightning csatlakozás sérülékenyebb lehet, mint a jack (persze nincsenek tapasztalataim, csak gondolom).
Az átalakítónál nem is tudom miért kell az a kábelrész, gondolom megoldható lenne anélkül is.
(#621) aprokaroka87: Az, hogy plusz dolog szerintem nem gond, a mindig használt fülesed végén ott lóg az átalakító. Nem hiszem, hogy sokan váltogatják a már
bejáratottmegszokott fejhallgatóikat. -
GIJoe
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Autós topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- DOOM - The Dark Ages
- Mass Effect
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Asus Rog Strix G16
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest