- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- Yettel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Aurát vált a Vivo V60
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacko84
aktív tag
"A srác még javasolta, hogy szerinte ne is tegyem zsebbe." Akkor még is hova tegye ember?
nehogy már azt kelljen figyelni hogy mikor hajlik meg a telefon...annyi pénzért legyen már minőségi a telefon és ne pár nap vagy pár hónap alatt csavarodjon el...
Az hogy nagy és nagyobb erők hatnak rá még egyáltalán nem ok arra hogy elcsavaródjon,pl az én telóm is ekkora(Note3) és egy év után se lehet semmi csavarodást észre venni pedig én szinte csak farmer zsebben hordom! -
Viszlát
addikt
Szerintem ezen ne rugózz, hogy ilyen volt vagy a zsebretételtől lett ilyen. Közvetlen kollégám például rendszeresen farmerzsebben tárolja a Nexus 6-ját, hol elsőben, hol hátsóban és hát nyilván semmi baja nincs a készüléknek, mert normálisan meg van csinálva. Pedig az még nagyobb is a Plus-nál. Remélhetőleg az 6s Plus már rendesen meg lesz tervezve és ki is tudják vitelezni.
-
Viszlát
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Silver- Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest