- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
Új hozzászólás Aktív témák
-
példákat írtam csak, hozzá lehetne még csapni néhányat, és ha lehet is élni nélküle - azt teszem most az 5s birtokában, pedig az s4 előtte tudta -, a jót könnyű megszokni, és néha hiányzik a kényelmi funkció.
mivel más gyártók beteszik egy ideje a csúcstelefonjaikba, az apple is megtehetné, ha már más téren is kénytelenek már egy ideje engedni a felhasználói nyomásnak. -
mert előfordulhatnak olyan élethelyzetek, amikor nem elérhető a távirányító, vagy egyszerűen csak kipurcan az, és a probléma orvoslásáig (javítás, csere, másmilyen beszerzése) is használható adott célra a telefon, de sokkal egyszerűbb ok is adódhat, például elalszik a csajos a távirányítóval a kezében, és amilyen édesen alszik, bizony nem ébresztem fel a távirányító elragadásával, ha már helyettesíthetem azt a telefonnal.
a poénkodást nem részletezem, amikor más - legyen az üzlet vagy magánszemély - készülékét távirányítja valaki.
nem véletlen, hogy egyre több gyártó visszahozta az infrát, ha már van rá kereslet. -
HUTCHDB
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kisebbik iPhone is sokat nőtt az elődhöz képest, de épp azon a határon van, amit egy kézzel még megerőltetés nélkül lehet használni. Nagyobb is rá a kereslet, mint a 6 Plusra.
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Green, Kártyafüggetlen,
- Honor 400 Lite,új 0 perces, 2év garival
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Kèszen állsz a játèkra? 0% THM rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest