Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
példákat írtam csak, hozzá lehetne még csapni néhányat, és ha lehet is élni nélküle - azt teszem most az 5s birtokában, pedig az s4 előtte tudta -, a jót könnyű megszokni, és néha hiányzik a kényelmi funkció.
mivel más gyártók beteszik egy ideje a csúcstelefonjaikba, az apple is megtehetné, ha már más téren is kénytelenek már egy ideje engedni a felhasználói nyomásnak.[ Szerkesztve ]
-
mert előfordulhatnak olyan élethelyzetek, amikor nem elérhető a távirányító, vagy egyszerűen csak kipurcan az, és a probléma orvoslásáig (javítás, csere, másmilyen beszerzése) is használható adott célra a telefon, de sokkal egyszerűbb ok is adódhat, például elalszik a csajos a távirányítóval a kezében, és amilyen édesen alszik, bizony nem ébresztem fel a távirányító elragadásával, ha már helyettesíthetem azt a telefonnal.
a poénkodást nem részletezem, amikor más - legyen az üzlet vagy magánszemély - készülékét távirányítja valaki.
nem véletlen, hogy egyre több gyártó visszahozta az infrát, ha már van rá kereslet. -
HUTCHDB
nagyúr
jó dolog az hidd el.
én nagyon sokszor tv előtt ülve netezgetek, játszom telefonon.
ilyenkor nem kell a távirányítót keresgélni, csak lehúzom a statusbart, és ott van egy teljes értékű irányító.
nem is beszélve arról, hogy sok egyéb eszköz is irányítható vele.
kényelmes na...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kisebbik iPhone is sokat nőtt az elődhöz képest, de épp azon a határon van, amit egy kézzel még megerőltetés nélkül lehet használni. Nagyobb is rá a kereslet, mint a 6 Plusra.