- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Garmin topik
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skorpio.59
aktív tag
válasz
enginev3.0 #4164 üzenetére
Nem rossz ajánlat,főleg ha figyelembe vesszük a többi szolgáltatót is.Telekomnál vagyok én is " ezer" éve.Tv,internet,vezetékes telefon,mobilok is,bár azok feltöltősek...Mivel változtak a telefonálási szokásaim,így szükséges egy előfizetés számomra.Amit arany társkártyában össze lehet vonni a többi szolgáltatással.Így már kedvezőbb a gyerek fekvése.Ma beszéltem az ügyintézővel és félre van téve a telefon.Ezüst i6 .Mivel fehérben talán elfogadhatóbb( számomra) Az m8- at is szinte gyárin használom,ezt is így fogom.E mellett döntöttem,mivel számomra fontos a megbízható,gördülékeny működés,mókolás nélkül.Az Ipad is nyomott a latba az egymás közti kommunikáció miatt.A formájával ugyan nem vagyok kibékülve,de ugye ez szubjektív.Remélem,hogy különösebb meglepetések nélkül lehúzza a két évet.....azoktól kérdezem akik használják,hogy hívásnál érzékeli a telefon,hogy a fülemhez teszem,vagy fel kell venni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hamarosan szárba szökken a hardverpalánta
- Akciófigyelő: Ingyenes Steamen a Borderlands 2
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Medence topik
- One mobilszolgáltatások
- Óvodások homokozója
- Napelem
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro / 128GB / Pacific Blue / Gyári kártyafüggetlen (164)
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Midnight Blue 2026.04.29.-ig GARANCIA!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged