- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
univerzita
addikt
-
Eliot Anders
aktív tag
-
Noxy
veterán
-
-
MaxFecky
csendes tag
válasz AliasB #18483 üzenetére
Nálam is gmailen vannak a névjegyek, nem volt vele sohasem probléma. Beállítások/Kontaktok/Fiókok és hozzáadod a gmail-es fiókod. Sms-ekkel sohasem kűzdöttem, nem volt fontos számomra. A könyvjelzőimet valahogy át tudtam vinni a gépen levő Chrome-ból a teló Safarijába de már nem tudom hogyan. De ha teszel chrome-t pl a telóra és ott is bejelentkezel a fiókodba, szinkronizálja a gépen levővel.
IPhone 13 Mini 128 GB Starlight / IPad Pro 11 2021 128 GB Astrogrey / Apple Watch S3 42mm Astrogray
-
univerzita
addikt
válasz AliasB #18490 üzenetére
A sms -t nem biztos hogy át lehet vinni. A jegyzeteket esetleg tedd be Google Drive -ba majd tedd fel a iPhone -ra a Documents 6 aplikációt és azzal belépsz a Google Drive -ba és lehet hogy meglesznek a jegyzetek. Nem kell aggódni,biztos megfogd kedvelni a rendszert ha jobban kiismered a működési módot.
-
domerator
veterán
válasz AliasB #18490 üzenetére
Hello
Most epp volt idom es megneztem az emlitett 2 appot
Port.hu nalam villamgyorsan lejott, tokeletesen mukodik bejelentkezes nelkul.
Jofogas ingatlan tokeletesen mukodik, nem ertem hogy mit jelent nalad hogy kilepsz, en home gombot nyomtam es utana visszalepve megmaradtak a szurok sot az appon belul vissza gombot nyomtam es utana is megvoltak a szurok...
2 nyomorult 3rd party app alapjan (amibol a port hu emlekeim szerint amugy is problemas volt mindig is) megitelni az iost es az iphonet... oszinten grat.
Nem tudom milyen net kozeleben vagy, de szerintem jo fos lehet.. amugy meg nem tudom milyen droidrol jottel iosre de szerintem irany vissza... ez nem jo antre.Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
-
domerator
veterán
válasz AliasB #18496 üzenetére
Ha valami nem tetszik akkor neked irány vissza a....
Nos ha nem tunt fel eddig, pont ezt mondom neked... a droid a te vilagod, kar itt fikazni az iost. Van hibaja de elobb talan megoldast kellene keresni.
Nem valo neked az ios.[ Szerkesztve ]
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
Noxy
veterán
válasz AliasB #18505 üzenetére
Alakul ez a dolog, mert már jóval árnyaltabban fogalmazol, mit 1-2 hsz ez előtt.
Ha segítséget akarsz kapni itt továbbra is, akkor hasonló stílusban kell hozzá állnod ehhez, mert lehe hogy olyanok rejtik el a hsz..aidat, akik tényleg többet tud egy két dologról mint az átlag.
Tok, fólia, akuidő, témában viszont van bőven hsz.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
AliasB
senior tag
válasz AliasB #18511 üzenetére
A problémám az, hogy 90%ba belaktam a telefont és azzal a módszerrel csak akkor tudok kezdeni valamit ha visszaállítom alapra :/ csináltam egy mentést az icloudra de azt megint akkor kell megadni visszaállítás után amikor ezt az androidos költöztetést ezért nem tudom a kettőt összehozni megint mert vagy ez vagy az :/ tényleg kénytelen leszek legyalulni és kezdeni előröl mindet?
Járj nyitott szemmel.
-
jófejsrác
senior tag
válasz AliasB #18530 üzenetére
Nekem pont, hogy nem jön be a Gboard és ehhez hasonlóak, mert kitakar. Ellenben ahogyan fentebb is említették, a telefon "megtanulja" a szavaid és automatikusan felajánlja mikor elkezded írni. Így baromi gyorsan tudok gépelni, még ha mellé is ütök, mert ismeri a szót amit le fogok ütni.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest