Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
legenda
válasz Rolcsi96 #4138 üzenetére
nem csajos a fehér, de szerintem nem/sem kifejezetten szebb, amikor én fehér telefont vettem - néha -, akkor az azért történt, mert már unalmas volt a fekete, vagy nem volt készleten fekete, én pedig azonnal és máris típus voltam!
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz buvartacsko #4633 üzenetére
nyomj egy hálózati visszaállítást, hátha...
-
legenda
árban ez pláne a szolgáltatónál igaz, de legalábbis a t-nél kétszer is drágult a bevezetést követően a 4s, rá is faragtam, hogy nem vettem meg rögtön, bár a vásárlás után még emeltek egyszer az árán, viszont az 5 árazását nem követem.
minőségre lehetséges, hogy a későbbi szériák jobbak, volt már rá példa.[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz NyalokAA #4729 üzenetére
pont a fordítottjáról tudok beszámolni; nekem az i4s 13 hónaposan kifogástalan állapotban volt a keret szempontjából is - nem volt rajta bumper, sem pedig fólia...stb -, úgy is adtam el, csak és kizárólag olyanoknál láttam kopott i4s keretet, akik tettek rá keretet...stb, és az megkoptatta, viszont nálam azért (is) nem lett utánn i5 az utód, mert több ismerősömnél is csúnya kopásokat láttam, pedig vigyáztak a telefonjukra, az i4s egy év után nem nézett ki úgy náluk, mint az i5 2 - 3 hónap után!
volt olyan, aki vissza is váltott i4s típusra!
hozzátartozik az igazsághoz, hogy van a környezetemben olyan i5 is, ami szép állapotban van, nem kopik, bár arra is vigyáz a tulajdonosa.[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz LaptopSystem #4761 üzenetére
természetes fénynél jobb lesz, a gyenge fényt nem szereti az iphone, ez van...
-
legenda
válasz buvartacsko #4763 üzenetére
van néhány i5 ellenfél, amik jobb képeket készítenek, ha gyenge fényviszonyok között kell fényképezni.
-
legenda
-
legenda
válasz narancsnn #4775 üzenetére
természetes dolog, hogy hasonlítatják az emberek a különböző és eltérő dolgokat - jobb esetben elfogulatlanul -, de én adott teszteket nem az android kontra ios kapcsán linkeltem be, hanem csak és kizárólag a felvetett két konkrét típus akkumulátoros üzemidejére reagálva!
azon felhasználó vagyok, aki elégedetten használta bő egy évig a 4s telefont, de most android van, és ezt is örömmel használom.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz LaptopSystem #4781 üzenetére
ennek az összehasonlításnak így nem sok értelme van, mert egyik funkcióban az egyik jobb, másban meg a másik, és nem tudni, hogy hajszálra azonosan használtad, mit csináltál pontosan...stb.
-
legenda
válasz LaptopSystem #4788 üzenetére
olvastad a korábban linkelt teszteket?
böngészgess, és tovább bírja az i5, telefonálj, abban az s3 lesz jobb kicsivel, de hatalmas különbség nincs a két telefon között akkumulátoros üzemidő tekintetében, pláne saccra vagy érzetre leírni ilyen százalékos eltérést, meg kijelenteni, hogy egyértelműen jobb valamelyik...[ Szerkesztve ]
-
legenda
attól függ, hogy rátölt naponta háromszor, vagy teljesen le is meríti, majd maximumra fel is tölti...
igaz, aki sokat használja a telefonját, az naponta akár kétszer is teljes ciklusban lemerítheti és feltöltheti, nem olyan extrém dolog az.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz königarjen #4801 üzenetére
akadályozza a rendeltetésszerű mőködést, vagy csak esztétikai hiba keletkezett?
-
legenda
válasz Onderon #4823 üzenetére
edge háló, illetve nem tudni, hogy mennyi tényleges kijelzős használat volt, mert például zenével - de kijelző nélkül - megy ám sokat, de kijelzővel más a helyzet...
ja, a telefonálás is húzza, sokkal jobban, mint amikor zenét hallgat rajta az ember.[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz Kapanyél #4828 üzenetére
jó neked, nekem egyik telefon sem bír(t) ki egy teljes napot, egyszer/kétszer rátöltök naponta.
az i4s beszélgetéi időben volt gyenge - ahogy az i5 is teszi most, csinálhatnának vele valamit -, a mostani telefonom 3g hálózatos beszélgetésben a dupláját tudja, de mivel böngészek is sokat, abban meg az enyém gyengébb - a nagy és full hd kijelző miatt -, így marad az, hogy legalább egyszer rátöltök naponta, hogy biztos ne legyen gond, bár van hordozható kis akkumulátorom is, ha szorulna a hurok.
a 2g kontra 3g számít, pláne ahol gyengébb a 3g térerő, de mivel sokat böngészek, így már iphone alatt sem volt opció, hogy kapcsolgassam, a jelenlegi telefonnál pedig nincs is rá lehetőség, ráadásul lte hálón lógok, de így legalább nem merül jobban, mint a különböző 3g hálókon, viszont gyorsabb a mobilinternet.
használ itt valaki lte hálót az i5 telefonjával? kíváncsi lennék rá, hogy ott is minden okés az lte fogyasztással? erdoke nem jár erre mostanában, pedig ő lte hálón lóg.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
ááá, szóval jelzett neked a rendszer, hogy említettelek!
kár, hogy az újabb firmware verzióval még rontottak, az amúgy sem túl jó 3g beszélgetési időn...
akkor az lte itt sem probléma, kezdem azt hinni, hogy csak tippelgetés volt, amikor azzal "fenyegetőztek" emberek, hogy az lte háló leszívja majd az akkumulátort, de akkor azzal - nem csak szerintem - nincs probléma!Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
-
legenda
-
legenda
csak az s4-re ne tippeljen látatlanban, az még nem konkrétum, de az i5 már bizonyított eset...
a legtöbb bumper a korábbi iphone típusokat is összegányolta, nem is tettem volna semmi pénzért ilyesmit a 4s telefonomra sem![ Szerkesztve ]
-
legenda
kinek a tapasztalata alapján?
sokan azt sem tudják, hogy milyen anyagból van a keret...
valós tapasztalat kellene, de majd betudom, ha látok/tapasztalok ilyet, mert i5 már volt a kezemben több is, aminek 3 hónap sem kellett a látható kopáshoz, pedig kímélve volt/van - de nem is kell messze menni, az iphone témában is írták többen -, s4 esetén viszont még nem találtam ilyet, a saját telefonon meg nem tapasztaltam, de az még egy hónapos sincs, bár a típus eleve nem elég régi hozzá.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz TheMarci #6037 üzenetére
jogos, a sok trükközés miatt lesz csak javítás hazánkban is, legalábbis ezt tervezik.
igaz, részint megértem a hozzászólót, a kopás bosszantó dolog, de az egy másik történet, más módon kellene lezongorázni a gyártó irányába...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3D nyomtatás
- Formula-1 humoros
- Autós topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Ukrajnai háború
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Játék télapó sapkáért, csak PH! segítőknek. (2024) Ha nem vagy segítő, ne írj bele!
- Milyen monitort vegyek?
- BestBuy topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest