Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- DIGI Mobil
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megérkezett Magyarországra a Xiaomi Smart Band 9 Pro
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Asus ROG Phone 9 Pro - erős kezdés az Elite ligában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bog
HÁZIGAZDA
-
Nordic
Közösségépítő
válasz knyitogato #134 üzenetére
És ha elolvasok a yt-os videónál a kommenteket, láthatod, is, hogy javasolták neki, hogy fogja le a bekapcs gombot ,és hiába fogta le a lötyögés megmaradt. Amúgy teljesen mindegy mi lötyög, ha lötyög. Azt meg nehezen hiszem el, hogy egy 2-3 mm-es kis műanyag gombocska akkora zajt keltsen .
[ Szerkesztve ]
-
hallerlaller
addikt
válasz knyitogato #4 üzenetére
Már az iphone 4-nél is javították ezt a hibát.
bumperrel
Hisense 55U7HQ - Xiaomi 11i
-
wolfnet
tag
-
eXodus
őstag
válasz knyitogato #4 üzenetére
http://prohardver.hu/tema/re_mobilarena_tv_apple_iphone_5/hsz_292-292.html
hát igen...(ez miért nem említették meg az élő adásban?)
-
E770
aktív tag
válasz knyitogato #500 üzenetére
+1
Ez igen, ez itt a lényeg szerintem.
-
Aftereffect
tag
válasz knyitogato #535 üzenetére
2 éve hordom az iPhone-omat zsebben, nem rakom kulcs, apró mellé és érdekes módon karcmentes..
-
tailor
őstag
válasz knyitogato #764 üzenetére
Az is vicces, ahogy a reflektorok kereszttüzében "anyu fizet" A 2:00-s kislánynak üzenem: a barátodnak is ez a fontos szempont
[ Szerkesztve ]
-
nonolada1
senior tag
Köszönöm,hogy feltetted,nagyon-nagyon-nagyon ottvan,komolyan.Nagyon sajnálom az elsőt,a srácot,akit anyuci kivett a suliból eme nemes esemény céljából. Ő a new generation bakker.Milyen értékrendje lesz erről a világról Te jó isten.Gratula a szülőknek és köszönjük,hogy ez a társadalom full defektessé válik.
-
sirály12
őstag
A kissrác egy tipikus gyökér, de amikor anyuci fizet, az túltesz mindenen!
Tipikus ifan! A másik része a tömegnek pedig a plázacicák áradata! De ne skatulyázzunk![ Szerkesztve ]
Én szárnyalnék, de nem hagyják.
-
whitezo88
nagyúr
tökéletesen bemutatja a konzumidióták mintapéldányait. beül a sorba, de nem ért hozzá, szebb. mondjuk autóval kapcsolatban is olvastam hasonlót, mert vannak is... szép szép csak lerohad a kaszni meg szétesik a motor...
tavaly is anyu fizetett meg most is az elsőnek. Ez nekem, mint szifon tulajnak kellemetlen, elnézést kérek a nevükben -
Devid_81
félisten
2 perc utan par masodperccel a notebookom majdnem torott, foldon-szettaposott lett, de valahogy tulvergodtem azon a reszen.
A vegere olyan dramai volt, besirtam.
Andras egy isten, inkabb ketto.ui: egy eves londoni szutyok melo utan engedhettem meg magamnak, hogy vegyek egy normalis telefont, elofizuval.
En is es sorstarsaim is megdolgoztunk azert, hogy esetleg legyen valami "extra" az eletunkben.
Otthon ezek a tinik mit csinalnak?
Majd 30 evet eltem otthon, soha nem futotta also-kozepkategorianal jobbra (max 30k-ert valami vacak)
Biztos velem van a baj......
-
bagkri01
őstag
WTF ennyire hülyék az emberek. Ha én azt mondtam volna gimiben, hogy Anya kérjél ki a suliból 2 napra és fizess ki 250k-t egy telefonért akkora taslit kaptam volna, hogy leszáll a fejem, ez meg vigyorogva megteszi. Az ilyen szülő nem normális. Nem ért hozzá, de szebb, ezért kell neki, valószínű soha életében nem dolgozott egy percet sem és neki is anyuci, apuci vagy a barátja fizeti ki. A szemüveges srác (neki van esze) mondta ki a tutit, "nem éri meg, nem hozott nagy újítást".
samsungI600>tmobile pulse>nokiaE52>se xperia mini>nexus s>acer liquid gallant duo>JiayuG3>WayteQTalk5H(MIUIbyKelzsoca)>Xiaomi Hongmi 1S>lumia 535>Lenovo A6000>Meizu M2 Note
-
Xero
nagyúr
Jaj a kis cuki kék fülbevalós. Még mindig nem beszélgetnék vele, de a multi touch-ját kipróbálnám.
(#773) sirály12: Hülye dolog, de ha az én gyerekem is vágyna valamire (legyen az telefonos sorbanállósdi, autó, utazás) és letesz érte valamit az asztalra (kiválóan tanul, nekem tetsző mennyiségű lányt hoz haza ), akkor bizony én is azt mondanám, hogy egye fene. Ez egyszerű pozitív visszacsatolás. Nyilván ha hülye a gyerek (ilyenből is volt szép számmal a videókban), akkor beintenék és közölném, hogy dolgozz meg érte.
[ Szerkesztve ]
-
Huma
addikt
Azért az üt amikor azt játsszák, hogy "mindenkinek van egy tévedése" miközben veszi át a telefont.
Vagyis erről a videóról lenne szó.
[ Szerkesztve ]
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
nord_
veterán
válasz knyitogato #1140 üzenetére
Amennyire a fekete, markáns fém-üveg, határozott élekkel rajzolt i5 nem férfias, annyira bugyikék az S III, Misályunk eszmefuttatására alapozva.
-
oceanrush
senior tag
válasz knyitogato #5914 üzenetére
En aprilisban vettem az enyemet, se nem kopog, se nem zorog, se nem kopik.
-
joey04
titán
-
pomk
őstag
válasz knyitogato #5917 üzenetére
Barátnőmnek fehér van, nekem fekete.
Én meg bántam, hogy feketét vettem. Szvsz. fehéren kevésbé látszik a kopás. Ill. iOS 7 is fehér telefonon fog jobban mutatni.
Mondjuk nem is értem, hogy minden iOS 7 bemutatóban csak fehér telefont látni... -
_adaml21_
őstag
Nekem 2 évig fekete iphone 4em volt, 1 évig fehér 4Sem, és a napokban fogok fekete iphone 5öt venni. Elképesztően elegáns ez a fekete i5, és újítás ez a sötét színű alumínium az eddigi iphoneokhoz képest (a fehér i5 maradt ugyanolyan ezüst). A kopástól sem kell tartani az újabb modelleknél, és az elég erősen szubjektív, hogy az ios7 a fehéren jobban mutat-e. Szerintem igen, egy kicsit jobban illik hozzá, de ez sem tántorít el, mert a 4sel ellentétben a fehér színü szerintem nagyon csajos.
-
crogenrs
tag
válasz knyitogato #1 üzenetére
sziasztok honnan tudom hogy beázott e a készülékem? hogyan tudom megnézni holvan látható indikátor amit szervizben megnéznek?
ötösröl beszélünk.nagyon fontos lenne, köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest