Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
oceanrush
senior tag
válasz diniber #5576 üzenetére
"A következő "probléma" a vizuális multimédia. A kamera 8 azaz nyolc megapixeles. Elképesztően jó. Nyaralás közben nem a drágán vásárolt fényképezővel fotóztunk én és a családom, mivel az első napon rájöttünk, hogy egy szakadék áll az Iphone 5 fotómasinája és a külön gép között. A vaku szépen, pontosan villan, kifogás rá nincs!"
Mennyi az a 'dragan vasarolt' fenykepezogep? A Nikon D3200-asom sem a legolcsobb, es azert egy 'picit' jobb mint az iPhone 5 kameraja. Egy 30e-s gagyi kompakt meg ne legyen mar 'dragan vasarolt' a 200e-s iPhone-hoz kepest. Tudom hogy jo kameraja van az i5-nek, de azert egy normalisabb kompakt is megveri, nem hogy egy dragabb cucc.
Ezen kivul is kicsit elfogultnak tunik az irasod, a HTC One es az LG Optimus G Pro kijelzoje is szebb mint az iPhone 5-e. Az iOS6 logikus es szep, de ugyan ugy nez ki mint a legelso iPhone-ban, 2007-ben. Persze ami nem romlott el, azt nem kell javitani, de azert jo hogy lassan jon mar az iOS7. Az ar-ertek arany meg ilyen magassagokban teljesen mindegy. Aki ennyit kiad egy telefonra, ugyis azt fogja venni ami neki tetszik/megfelel.
Osszegezve: jo cucc ez az iPhone 5, de nem kell ennyire magasztalni. En is szeretem, szivesen hasznalom mert 'smooth', es teszi a dolgat, de ennyi.
-
oceanrush
senior tag
válasz Cyberpunk #5734 üzenetére
En nagy Apple-hater voltam, de miutan 'hatalmasat csalodtam' az Xperia Z-ben, hirtelen felindulasbol vettem egy iPhone 5-ot, es azota megvaltozott a velemenyem. Megszerettem ezt a telefont, de sajnos egymagaban 'keves' volt, hianyzott a droid nehany funkcioja. Igy most 2 telefonnal tokeletesen ki vannak elegitve az ilyen iranyu igenyeim, legalabbis az Xperia Z Ultra es a Note 3 megjeleneseig.
[ Szerkesztve ]
-
oceanrush
senior tag
válasz Cyberpunk #5736 üzenetére
Probaltam en is a WP7/8-at /710,900,820,620,520/ de sajnos tul sok minden hianyzik belole amire nekem szuksegem lenne melohoz, a Facebook meg a baratnom/barataim miatt lenne fontos, es hat nem tokeletesen szuperal.
Nekem nincs bajom az S3/S4 formavilagaval, talan valami baj van az izelsemmel de meg az is lehet hogy tetszik... De engem igazan az AMOLED kijelzovel vettek meg, sokat animezek mobilon es ilyen szinekkel nagyon kellemes elmeny, mas gyarto meg nem nagyon hasznal ilyen tipusu kijelzot.
Egyebkent milyen az Oppo Find 5? Tudom hogy eros hardver van benne, meg lattam hogy szep is, de hasznalni azert megiscsak masabb
[ Szerkesztve ]
-
oceanrush
senior tag
válasz Cyberpunk #5740 üzenetére
Az iPhone 5 kijelzoje szerintem csak netezni kicsi, es akkor is csak ugy ha asztali oldalakat probalsz nezegetni, minden masra elegge okes, filmezni ugysem szoktam rajta.
joey20: Az a telefon nekem is nagyon bejon, es az LG nagyon jofajta IPS paneleket hasznal, legalabbis szerintem, szepek a szinei.
Az iPhone 5 kopashoz meg annyit tudok hozzaszolni, hogy az enyem koszoni jol van. De ha megkopna akkor megyek be cikuszolni az Apple Store-ba, aztan ugyis kicserelik.
-
oceanrush
senior tag
válasz szabogabor10 #5756 üzenetére
Itthon WiFi-vel iPhone 5-on is betoltott, igaz annyi ido kellett neki amig vegigment az osszes kep a felso savban egyszer. Ezutan tokeletesen hasznalhato az oldal.
-
oceanrush
senior tag
válasz Stanley-B. #5777 üzenetére
Imadom a szilikonos/TPU undormany tokokat Rondak mint a bun, de nekem valahogy kellemesebb ezt a gumis valamit fogni, igy nem csuszik a telefon. Persze nekem a galaxy s4 design is bejon, szoval velem lehet a baj.
-
oceanrush
senior tag
Egyebkent teljesen off, de 'rosszat' almodtam az ejszaka. Kiadtak az iPhone 5S-t es igy nezett ki nagyjabol:
Es mindenki az akksiido miatt sirt, meg hogy ugy nez ki hatulrol mint egy 'kocka' csoki, egyesek bele is haraptak.
-
oceanrush
senior tag
Szerencsere az iPhone-om nem kopik, meg nincs baja, de mas telefonokat csereltettem mar ennel kisebb hiba miatt is, meg a 28 nap lejarta utan is /marmint nem vittek szervizbe, hanem azonnal csereltek/. Eleg ha az ember elkezd pattogni meg a fogyasztovedelmet emlegeti... Na de inkabb ne legyen baj a teloval.
-
oceanrush
senior tag
Egyre jobban birja az akksija... 4,5 ora hasznalat utan 68%-on vagyok. Volt benne net wifin/25perc video/bícsbaggiclicc plusz kozben szolt a zene is.
-
oceanrush
senior tag
válasz knyitogato #5914 üzenetére
En aprilisban vettem az enyemet, se nem kopog, se nem zorog, se nem kopik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple gyártói garanciával, bontatlan, iPhone Se 3 kártya-független, apple világgaranciával
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone X 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó iPhone 14 Pro 256GB 1hónapja aktivált garanciás
- iPhone 13 Mini 128GB Fehér Független Hibátlan/1-3 hónap gar./p3854/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest