Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rbalint88
addikt
válasz Aftereffect #170 üzenetére
mikor jött ki az s3 és mikor az i5? azért az akkor talán nagyobbat gurított, mint ez most.
ettől függetlenül, ha a kettő közül kellene választani, akkor egyik se s3 nagy, i5 meg ios miatt. -
spawn21
veterán
-
rbalint88
addikt
válasz Aftereffect #173 üzenetére
attól nem a MA és a user a hülye, hogy a t-mobil milyen árpolitikát alkalmaz (vérlázítót, nyilván). de mondjuk nézd meg függetlenül a készülékárakat USA-ban, mint reális összehasonlítási alapot.
a más:-ra reagálást a végéről kezdem.
lehet venni fém vagy polikarbonát burkolatú telefont is.
gyárilag nincs rajta ilyen app, viszont tudsz rá rakni olyat, amivel nem csak az azonos TÍPUSÚ telefont használókat éred el sms detto. -
Barnee88
tag
válasz Aftereffect #173 üzenetére
hogyne lehetne? ott a google csevegő, hang és videótelefonálást is tud, de van még kb 50 ugyanilyen program play store-ban (viber, whatsapp, skype stb.)
-
pronyo
tag
válasz Aftereffect #418 üzenetére
Bármit nézel az USA-ban ami ott 1$ az mire ideér 1 EUR+ÁFA lesz...
Tessék szépen beletörődni, hogy itt mindenkit fa..ra húznak a kereskedők... igaz ez a számítógépre, a fényképezőgépre, szinte mindenre...
Egy kicsit off:
Vicces hogy kimegyek az USA-ba bemegyek a boltba és megveszem pl.: a fényképezőt és ha legálisan hazahozom (természetesen csak legálisan hoznám ha kimennék ) akkor kifizetem az import ÁFA-t és még az utazással együtt is olcsóbb, mintha itthon venném meg... no comment...
Ráadásul az itthoni Ca..on képviselet szerint Magyarország nem része sem a világnak, sem az EU-nak, mert sem a Canon világgaranciát, sem az EU-s garanciát nem fogadják el, így csak ez tart vissza a kinti vásárlástól...Off vége
Nekem ennyi elég - i5 2400, 8GB, EVGA GeForce GTX 560 Ti Maximum Graphics Edition, iPad Air, iPhone 4S, Olympus OM-D EM-5
-
Zol7
csendes tag
válasz Aftereffect #700 üzenetére
Igen, és szinte mindenről és mindenkiről el lehet mondani.
A lényeg, hogy egy elismert szakmai portál cikke attól még nem inkompetens, hogy valakinek nem tetszenek benne dolgok. Azt lehet írni, hogy valaki nem ért egyet ezzel vagy azzal, de az inkompetencia szó emlegetése előtt utána kéne nézni, hogy valójában mit is jelent... -
sirály12
őstag
válasz Aftereffect #1087 üzenetére
Nem tudhatom, hogy ez mi. De az utolsó hivatalos infó amiről tudok, az az, hogy nem lesz ios6-ra egyenlőre gmaps. Mondotta ezt a gugli.
Én szárnyalnék, de nem hagyják.
-
keIdor
titán
-
Remus389
veterán
válasz Aftereffect #1509 üzenetére
hát ez attól függ milyen távolságból olvasol, szerintem olyan 30 cm-ről nincs különbség
3 mm-es betűket pedig így is úgy is, szemrontó olvasni
de a retina talán összességében jobb, de a 3GS kijelzője meglepően s**r, azt kijelenteni hogy "még az is jobb mint a samoled" , max azért mondhatja mert nem látta egymás mellett
jó oké régebbi meg minden, de tényleg egy hányás, nem beszélve a kamerájával készült képek azok is gyengék
persze mindezt felülírtja hogy az "isteni" iOS fut rajta
az SGS a 3GS-t magasan veri, az i4-gyel lehet összemérni, bár nekem a krómkeretes dizájn jobban bejön
mondjuk az ilyen fanatikusok szemében az iphone 2G is "toronymagasan" veri pl az sgs2-t, hisz az isteni iOS fut rajta, minden más sz*r...
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/akg_k272_hd_kivalo_allapot/friss.html
-
Tuninger
addikt
válasz Aftereffect #1611 üzenetére
Kétség kívül a 808 a legjobb, ezt a tesztben is leírják. A veszteségmentes zoomot én idén nagyon vártam, remélem a következő iPhone szenzor már fogja tudni. Ugyanaz a szenzor mint az S3 esetében, a képfeldolgozás viszont más. Adobe Lightroommal játszottam kicsit, kb 30-as értékű luminancia zajszűréssel, és 20-as sharpnessel van az iPhonenak olyan képe mint az S3-nak. Az alap jpg szerintem így élesítés és szűrés "nélkül" több részletet tartalmaz mint az S3 képei.
-
Jojo5
őstag
válasz Aftereffect #1748 üzenetére
miert lennek ahoz szokva?
[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple gyártói garanciával, bontatlan, iPhone Se 3 kártya-független, apple világgaranciával
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone X 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó iPhone 14 Pro 256GB 1hónapja aktivált garanciás
- iPhone 13 Mini 128GB Fehér Független Hibátlan/1-3 hónap gar./p3854/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest