Hirdetés
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A52 5G - nem csak egy G-vel több
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheMarci
addikt
-
Cyberpunk
félisten
válasz oceanrush #5735 üzenetére
Nekem Oppo-m van most, ez előtt Lumia 920-am volt, bár az még mindig meg van. De miket beszélek három mobilom van jelenleg, ha a kis Blackberry-t is nézzük.
S4 nekem nem gyere be, formára sem szép, de a gyári TW az nagyon ronda. Viszont ami szembetűnő a kisebb kijelző ellenére a szifonokban jobb az érintőpanel. A Lumiámban volt még hasonló érzékeny, és pontos. Így a szövegbevitel is kisebb probléma, hiába nagyobb a másiké. Na meg persze smooth ezt szerettem a WP-ben is, viszont ez annál fejlettebb. A WP-vel vannak komoly gondok még mindig.
[ Szerkesztve ]
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Cyberpunk
félisten
válasz oceanrush #5737 üzenetére
Nekem meg pont az nem tetszik. Nem szeretem a műanyag színvilágát. volt ilyenem is egy Note személyében. Az Oppom kijelzője sokkal jobban tetszett mikkor egymás mellé tettem őket. Fényerőben is durva a különbség. Kontrasztban jobb, bár az Opponak sincs mit szégyenkeznie itt. Egyedül a fekete az ami elég messze van az AMOLED feketéjétől. De az sem zavaró csak akkor, ha ott van mellette egy AMOLED-es jószág.
Jó az Oppo abszolut minőségi cucc. Bár a szoftverben van még pár bug, de folyamatosan javítják. Szép kijelző az IPS-ek között is kitűnik. Jó anyaghasználat. Elég komoly zenei teljesítmény ezt lazán oda lehet rakni a szifonok mellé. Viszont gyenge kamera, gyenge üzemidő vagy is inkább csak átlagos, de nem az idei csúcstelók szintje, inkább a tavalyiakét hozza. Nincs a szoftverben semmilyen energiatakarékossági funkció.
Az a baj, hogy még csak most vettem, de már gondolkodóba estem. Tudom kicsi az a szifon kijelzője, de élőben nem gáz én szerintem. Bár tény, hogy tetszene egy 4,5" körüli jószág. Nekem az egykezes használat nem fontos annyira. 4-4S-t viszont nem tudnék használni azok nagyon kicsik.
[ Szerkesztve ]
Hope was the right choice, and it always will be.
-
veterán
-
Cyberpunk
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple gyártói garanciával, bontatlan, iPhone Se 3 kártya-független, apple világgaranciával
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone X 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó iPhone 14 Pro 256GB 1hónapja aktivált garanciás
- iPhone 13 Mini 128GB Fehér Független Hibátlan/1-3 hónap gar./p3854/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest