Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aftereffect
tag
Megnéztem, a T honlapján ugyanannyiba kerül, mint az "ajánlott" S III.
Akkor ennek a az ár-érték aránya miért 4, a Samsungnak miért 6?
Mivel tud az többet?
A ronda menü, vagy az 1 kézzel átérhetetlen kijelző miatt? Objektív tesztelés, az..[ Szerkesztve ]
-
Aftereffect
tag
A tömegközlekedés-tervező program hiányzik Pesten, de te ezt nem használod valószínűleg..
Egyébként erre reagáltam:
"Megnéztem, a T honlapján ugyanannyiba kerül, illetve 1Ft-tal még olcsóbb is, mint az "ajánlott" S III.
Akkor ennek a az ár-érték aránya miért 4, a Samsungnak miért 6?
Mivel tud az többet?
A ronda menü, vagy az 1 kézzel átérhetetlen kijelző miatt? Objektív tesztelés, az.."[ Szerkesztve ]
-
Aftereffect
tag
válasz littlebuddha #436 üzenetére
Bog nyertél a "milyen szituációban nem lehet panorámafotót készíteni?" versenyen!
A fotó nagyon jó, ha a - gondolom szándékosan - lefotózott mozgó kocsikat nem nézzük, akkor egyáltalán nem látszanak a panorámáknál szokásos összeillesztési hibák![ Szerkesztve ]
-
Aftereffect
tag
válasz knyitogato #535 üzenetére
2 éve hordom az iPhone-omat zsebben, nem rakom kulcs, apró mellé és érdekes módon karcmentes..
-
Aftereffect
tag
Nekem pl az új Nokia ikonok jobban tetszenek. Nem, nem a Win, az eredeti Nokia
-
Aftereffect
tag
-
-
Aftereffect
tag
válasz Tuninger #1609 üzenetére
A Nokia 808-nak van a legjobb kamerája. De jó lenne az a fullHD 4×veszteségmentes zoom videónál az iPhone-ba! Meg azok az fotók rossz fényviszonyoknál. A legzajmentesebb képeket az csinálja a mobilok közt! Az összes szifonnak kicsit zajos a képe, de a Samsungtól minta jobb lenne..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple gyártói garanciával, bontatlan, iPhone Se 3 kártya-független, apple világgaranciával
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone X 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó iPhone 14 Pro 256GB 1hónapja aktivált garanciás
- iPhone 13 Mini 128GB Fehér Független Hibátlan/1-3 hónap gar./p3854/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest