- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
- Yettel topik
- Műbőr kötésben, feltűnőbb dizájnnal is elérhető lesz a Redmi Turbo 4
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Harmonikamobil a Samsungtól 2025-ben?
Új hozzászólás Aktív témák
-
sdd2
veterán
válasz Gábor-KJ #12686 üzenetére
Én mint tesztelő is leírnám a véleményem. Naponta érkeznek a legújabb csúcstelefonok, a középkategória tömkelege és a többi. Nagyon sokáig ódzkodtam az iOS-iPhone párostól, de aláírtam, hogy az Apple gépek (Macbook, iMac) jók nagyon. Most is itt van a Z3 Compact, volt LG G3, S5, S5 Mini, HTC One M8, stb de, hogy őszinte legyek még így se érik el rendszerszinten teljesen alapként, nem belakva minden alkalmazást kilőve az iPhone 4S 7.1.2-vel nyújtott sebességét, belakott állapotban. Letettem mind a két telefont egymás mellé (Z3 Comapct, iPhone 4S) és kilőttem mind a kettőn az összes programot, majd a kamerát, böngészőt (Chrome), névjegyzéket, beállításokat, Facebookot, naptárat megnyitogattam, de a Z3 így is le volt maradva pár tized másodperccel, arról nem is beszélve ha megnyitottam pl 5 alkalmazást és visszaugrottam az elsőre az iPhone 4S egyből beadta, a Z3 Comapct újratöltötte, igaz nagyon gyorsan, de így sem győzte le az iOS-t. Hozzátenném, hogy a Z3 Compactban van 2 GB RAM, HD kijelző és Snpadragon 801-es SoC. A G3 ugyan így néz ki csaka kijelző ott már magasabb felbontású sokkal és 3GB a RAM mérete. Szóval a Z3 Compact még előnyben is van, de ha lesz időm videón demonstrálom az egészet, nehogy azt mondja bárki is, hogy fann vagyok vagy elfogult. Sokáig használtam Androidot, mélyen beleástam magam a tesztelés végett is de a főzött ROM-okat is toltam régen ezerrel. Jó az android, de a nyitott rendszer és a sokféle hardverre optimalizálás elvesz a sebességből.
Jó térerőt mindenkinek. iPhone 15
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Politika
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Tesla topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Elon Musk meghatározóvá teszi a SpaceX-et Olaszországban
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest