- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Műbőr kötésben, feltűnőbb dizájnnal is elérhető lesz a Redmi Turbo 4
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Harmonikamobil a Samsungtól 2025-ben?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
xors
senior tag
8.1.3 nektek is zabálja az akkumulátort embertelenül? (értsd nem nyúlok hozzá és fél nap alatt merül ilyen cirka 40%ot) vagy akksi csere érett a telóm? (80%os akksi)
-
xors
senior tag
semi-restore megoldja
de amúgy nem egy nagy katasztrófa a 8 sem 4s -en. (én ha jól emlékszem több bug volt a 7-ben) -
xors
senior tag
válasz Hunt3r22 #13619 üzenetére
Túloztam a 2GB -al sorry, hadilábon állok a 8GB -os iPhone modellekkel, én nagyon nehezen férnék el rajta. Mikor választottam, azért is döntöttem a 32GB -os mellett, mert nem szerettem volna mint anno androidon, hogy a telefon belső memóriája megtelt, és nem lehetett memóriakártyára másolni bizonyos alkalmazásokat.
Persze van aki elfér 8GB -on, meg van akinek nincs is szüksége többre, annak lehet jó vétel a szolgáltatónál a készletkisöprés. Én speciel nem szeretem ezeket a szolgáltatós akciókat, inkább használtaknál keresek valami jó ajánlatot -
xors
senior tag
válasz Dani555 #13594 üzenetére
Miért akarod mindenképp szolgáltatónál venni? Kisebb gsm boltokban még lehet kapni, vagy használtan még nagyobb a választék. És a 8GB -os legutolsó változatot szerintem felejtsd el, mert arra kb. semmi sem fér. (Rendszer, meg kerekítés miatt kb. marad 2GB használható tárhelyed rajta) Ha meg használtan veszel, érdemes elgondolkozni az újabb generáción, az 5öt is lehet már kapni 100 alatt használtan.
-
xors
senior tag
Erről megoszlanak a vélemények, de én is úgy gondolom, hogy a 6 volt anno a legjobb, a 7 rendesen lelassította a telefont, viszont a 8 már sokat nem vett vissza a teljesítményből. Szerintem speciel 7ről 8ra frissíteni nem a világvége. De a múltkor linkeltem be ezt a videót, mindenki döntse el mit akar, igazából csak pár új funkció van a 8ban.
https://m.youtube.com/watch?v=O4WUtK5zWZg -
xors
senior tag
válasz urbanjozsi #13503 üzenetére
Szerintem a legegyszerűbb megoldás ha kikapcsoltatod velük ezt a Wi-Free -t, ha csak nem nagyon fontos neked esetleg máshol. Kicsit kamu szagú, hogy nem kavar be a te saját hálózatodba a Wi-Free, már csak azért is, mert valszeg a frekvenciák zavarják egymást.
Azért ezen a részen mosolyogtam:
"Semmivel sem egyszerűbb a Wi-Free hotspotokhoz csaltakozni androidos okostelefonokkal, mivel a csatlakozást itt nem segíti alkalmazás, így a telefon menüjében a csatlakozáshoz MSCHAPV2 Phase 2 hitelesítést kell kiválasztani. Az Apple iOS operációs rendszerét futtató eszközöknél nincs szükség a kapcsolat külön paraméterezésére, a kliens automatikusan beállítja a szükséges hitelesítést és csatlakozási protokollt."[ Szerkesztve ]
-
xors
senior tag
-
xors
senior tag
válasz pszichiater #13367 üzenetére
Szerintem ez nem csak egy apple gyárban van így, kínában mondhatni általános. Mikor még bérházban laktunk a 8. kerben a szomszéd lakás munkásszálló volt kínaiaknak, kb 80 négyzetméteren laktak vagy 20an, embertelen körülmények között. És ez csak Magyarország!
Kicsit kukacoskodás az apple-re kenni az egészet. -
xors
senior tag
válasz 4264adam #13354 üzenetére
Szia! Erősen ajánlom a 4S modellt, hidd el elég sokat számít az a hardvererő, itt nem úgy van mint androidnál, hogy dobálóznak a magokkal. Nem csak játéknál, a rendszer sokkal gördülékenyebb tőle.
A legfontosabb vásárlásnál, hogy próbáld ki a telefont, próbahívás, wifi, apple id bejelentkezés, tesztkép stb..
akkut tudsz cserélni kb 5ezerért is már benne, de ha ügyes vagy kifogsz egy jó állapotút, amivel nincs gond. (b.nőmnek 50ért szereztem kiváló állapotban lévő 16gigás 4s -t.) Arra figyelj, hogy olyantól vegyél aki nem iphone szerelő és olyan hirdetése van, hogy iphone-t vesz akár beázotttat stb. (az ilyenek általában mókolnak vele, és utángyártottra cserélik a nem működő dolgokat a telefonban, amivel aztán lehetnek bajok...)[ Szerkesztve ]
-
xors
senior tag
Nem tud valaki valami jóféle töltőkábelt? Olyan kéne ami nem ilyen kínai gagyi, hogy egy hét után gallyra megy, hanem egy kicsit robusztusabb, de ilyen 2-3k környékén. Nézelődtem de kabaré, h milyen árak vannak
-
xors
senior tag
válasz pszichiater #13330 üzenetére
Nekem akkor volt ilyen, mikor felraktam a 8at, es még folyamatban volt az icloud visszaállítás. De aztán megjavult mikor végzett a visszaállítással.
-
xors
senior tag
válasz Blue meth #13273 üzenetére
Ezek a GSM boltok egy kaptafára mennek általában, külföldön veszik olcsóbban és eladjak itthon kis haszonnal. Mivel nem függő a telefon, és a garanciát sem ők intézik, így csak az a lényeg, hogy bontatlan új legyen. (aktiválatlan) Ezt serial szám alapján ellenőrizni tudod itt
-
xors
senior tag
válasz Blue meth #13267 üzenetére
Nézzél GSM boltban 70körül simán találsz jót pl. Vip phone -ban. De ajánlom a legalább 16gigás változatot. Ha sok érte neked a 100k újonnan hardveraprón vannak nagyon jó ajánlatok. Pl barátnőmnek 50ért vettem karcmentes 16gigás függetlent! Én a szolgáltatónál való telefonvételt nem ajánlom, mert a gsm bolti árnál drágábban kapsz egy függő telefont, és két év hűséget is aláiratnak veled... Már párszor megbántam.
-
-
xors
senior tag
Tudtok olyan jó helyet ahol telefontokra nyomtatnak saját fényképet, és nem kopik le fél év múlva?
-
xors
senior tag
Felpakoltam én is OTA -n a 8.1.1 -et. Nemtudom mit rendezkedett a rendszerben de vagy fél órát melózott rajta azthittem kiakadt az almalogonál, de aztán betöltött.. mindenestre szerintem jobb lett a rendszer, én még a mozgás csökkentését is kikapcsoltam, nagyon ritkán röccen meg. Aki 8on van annak mindenképp megéri frissíteni, de szerintem a 7től sincs sokban elmaradva.
-
xors
senior tag
Ingyenes lett mobilra a Word, Excel, Power Point!
Szerintem jól megcsinálták, egyszerűbb mint külső appokkal szüttyögni, és ment One Drive mellett Dropboxba is. -
xors
senior tag
Itt nem a downgrade -el van a fő gond, mert azért nem engedik, hogy ösztönözzenek az új modellre. Ok legyen, ez üzletpolitika. Szerintem a probléma azzal van, hogy olyan bugokat hagynak a végleges rendszerben, amit nem lenne szabad megengedniük maguknak... ami a 8 publikálásánál volt pl, az katasztrófa. (hozzátenném, hogy nincs könnyű dolguk, mivel már a legapróbb problémától hangos az internet, de ilyen egy csúcskategóriás telefon)
Kicsit erőltetett példa, de gondolj bele, hogy a Merci kiad egy új modellt és a központi zár néha nem működik, mekkora bukás lenne. -
xors
senior tag
válasz takessz #12849 üzenetére
Erre már nagyon nagy szükség van! Almáéknál nem megy minden úgy mint régen, főleg stabilitás terén, persze lehet fogni a sok új funkcióra, de én akkor is azt mondom, látszik, hogy nem Jobs vezeti a céget... [link]
ma pl. megfagyott a zárolt képernyőm kb 5percre, nem tudtam feloldani a telefont..lolal: én sajnos csak pár hónapig használtam a 6 -ot, de valóban akkor szabályosan repült a telefon, gyorsabb volt mint gépen betölteni egy weblapot
[ Szerkesztve ]
-
xors
senior tag
válasz Gábor-KJ #12611 üzenetére
Nemtudom mi van lassan kezd magához térni a telefonom lehet egyszer csak bármilyen beállítás állítása nélkül megjelent...
közben a featured fül is magához tért az appstore -ban... kell neki idő mire feléledbgyg1 Beállítások/Általános/Kisegítő lehetőségek/Mozgás csökkentése/BE
[ Szerkesztve ]
-
xors
senior tag
Na én is felraktam, facebook valóban picit laggos, amúgy a rendszer egész tűrhető, bekapcsoltam a mozgás csökkentését, az jót tett neki.
amit nem értek:
-appstore feaured füle nekem nem működik, azt írja váltsak át az USA store -ra wtf?
-időjárást kerületre lebontva nem jeleníti meg, ezzel gondolom nincs mit kezdeni, szarnak ránk... de az értesítési központba sem tudom kirakni az időjárást, erre van vmi megoldás?
köszi előre is -
xors
senior tag
válasz BulletBill27 #12421 üzenetére
Ha lesz valami nagyobb rendszerfoltozás akkor még az is lehet, hogy váltok a 7ről
-
xors
senior tag
válasz pszichiater #12369 üzenetére
az egetverő különbség itt volt 7.1.2 VS 8.0.2
-
xors
senior tag
Na iOS8 töltögetéssel hogy álltok? én egyenlőre óvakodok tőle
-
xors
senior tag
válasz BLUE TORNADO #11794 üzenetére
Próbáld ki az itube -ot offline elérhetővé teszi a megnézett youtube videókat.
-
xors
senior tag
Érdemes vannak jó külső akksik én is használok egyet és nagyon jól tud jönni néha pl hosszú buszúton.. És ezzel bármilyen USB -s cucc tölthető szóval praktikus. Csak ne ilyen NONAME márkát vegyél ebay -ről mert azzal valszeg lesznek gondok...
-
xors
senior tag
válasz godzsy2 #10063 üzenetére
Attól függ mire használod, mivel már csak 8GB-os modell van belőle, az nagyon kevés lesz, ha pl. sok a zenéd, programod vagy filmeket akarsz nézni... (8GB-ból kb 6GB a tényleges tárhely amit használhatsz) Sebességben jónak fogod érezni android után, nem mai darab, de valóban nehéz megakasztani. És azt felejtsd el hogy a telefon tényleges sebessége a magok számától függ... (Androidnál talán, de ott is sokkal többet számít a kezelőfelület optimalizáltsága.) Miután jailbreakelni lehet már az iOS 7 -et is, így azt raksz rá amit akarsz, és olyanra formálod amilyenre akarod.
[ Szerkesztve ]
-
xors
senior tag
Ma kicsit kitisztítottam a 30tűs csatit egy WD-40 -el átitatott fogpiszkálóval, íme az eredmény. Alig egy évnyi kosz, rendesen gyűjti
-
xors
senior tag
válasz babaresz #9448 üzenetére
Én először azthittem az üveg hátlapot kicserélik fára tulajdonképpen egy hátlapfólia fa tapintással meg ugye nagyon vékony fából. Kérdés meddig marad rajta, de az biztos hogy túlárazott elég rendesen, meg nekem nem tetszik, hogy körülötte még egy kicsit fekete marad... De ez személyes vélemény, sokak szerint nekem van a legrondább tokom, szóval lehet nálam rossz valami (bár élőben eddig mindenkinek tetszett)
-
xors
senior tag
válasz babaresz #9430 üzenetére
4S -re nem jellemzőek az akadások, már igen jól fut és még csak most jön majd a 7.1.x... Ha rám hallgatsz 16osat veszel minimum, a 8gb elég kevés főleg hogy abból kb 6,5gb az amire szabadon pakolhatsz. Elvileg különbség nincs aközött, hogy melyik rendszerrel kapod, ugyanaz mintha otthon frissítenéd.
-
xors
senior tag
Egy éjjel (9óra) alatt az olyan 17% -os merülés iOS 7 alatt mennyire normális? Wifi/3g ment végig.
-
xors
senior tag
válasz vadászcsiga #8987 üzenetére
Hát sajnos egyre inkább minden a pénzről szól... De azt tényleg tegyük hozzá, hogy ez most egy alapjában újraírt rendszer, még lehetnek gyerekbetegségei, meg persze nem a 4S re készült. Nekem ettől függetlenül teljesen jól operál, úgy hogy fél évig énis az ios6 -ot gyűrtem... és azt is hozzáteszem, hogy szerény véleményem szerint, kellett már egy design frissítés
-
xors
senior tag
Érdekes nekem flottul működik minden, tegnap jöttem át ios6 -ról. Most is erről írok, és fektetett módban sem akad a bill. Lehet egy picit lassult a mobil, de szerintem észrevehetetlen, nekem az animációk nagyon tetszenek. Nemtudom te hogy raktad rá, én visszaállítottam és azzal ugye egyből ráment az ios7. Majd visszatöltöttem a régi mentésem, ezzel kb minden visszatért ha ennyire rossz a helyzet akkor szerintem te is csinálj egy visszaállítást, működnie kell annak, csak lehet a régi mentésedben van vmi gebasz.
[ Szerkesztve ]
-
xors
senior tag
válasz nylontacsko #8974 üzenetére
Nekem is volt ilyen pont mikor frissíteni akartam, de nem kell mindent törölni egy hibás fájl miatt van az egész itt van rá megeldás: [link]
[ Szerkesztve ]
-
xors
senior tag
válasz vadászcsiga #8520 üzenetére
És tényleg! Hát jólvan eddig észre sem vettem akkor ezután sem fog zavarni azthittem ez valami hiba de viszont így általános dolognak tűnik... nem nagyon zavaró csupán érdekes az biztos azt nemtudjátok mitől lehet? elvileg mozgó alkatrésznek nemnagyon kéne benne lenni, főleg nem úgy hogy szabadon mozog a kameránál.
-
xors
senior tag
válasz nylontacsko #8512 üzenetére
Szerintem akkoris érdemes cserélni, ha tisztán hallható a zörej akkor cserélniük kell, persze T-nél elképzelhető a kötözködés, meghogy megy bevizsgáltatásra, hogy nem a te hibádból zörög e (hogy ezt hogy derítik ki jó kérdés). De lehet mázlid, és akkor aztmondja hogy oké és a kezedbenyom egy új iphonet (ami elvileg refub példány, vagyis felujított, de ettől nem kell félni, mert még szigorúbb ellenőrzésen megy át, mint a zsírúj, és ugyanúgy eredeti alkatrészekből van
@vadászcsigamost elkezdtem rázni mint állat nekem max a bekapcsológombnak van egy kis hangja ahogy mozog[ Szerkesztve ]
-
xors
senior tag
válasz nylontacsko #8507 üzenetére
Zörög?? ilyenről még nemhallottam de elvileg nemkéne neki hiszen az enyém sem zörög és másoktól sem nagyon jött róla infó, szóval cseréltesd csak ki nyugodtan
-
xors
senior tag
Jól tetted énis androidról váltottam (htc sensation) és nagyon meg vagyok elégedve. Nem tudom hogy viszonyulaz az itunes -hoz de vannak alternatívái, amikkel lehet egyszerűbben zenét másolni. (Copy Trans). Nemtudom a kontakjaidat átvitted már googleből de arra is van megoldás. Nekem ezek voltak az első problémáim Jó iphonozást
-
xors
senior tag
válasz spawn21 #8017 üzenetére
Meg kell mondjam még nem csináltam ilyet, de ha már régebben ázott be és még próbálgatták bekapcsolni is, akkor már nagyon kevés esélye van Nemtudom az alaplapcsere pontosan mit takar, de ugye ahogy bennevan a víz elkezdődik az oxidáció a belső kis chipekben... szóval tulajdonképpen az egész belsejét cserélni kell a telefonnak legrosszabb esetben, de lehet, hogy csak pár dolgot, ez attól függ majd a szervizesek megmondják, ettől függ ugye, hogy mennyibe kerül. Alaplapcsere ára meg elég változó lehet, legtöbb helyen ki sincs írva, most én sem találtam, de olyan 50körül lehet. Elég sok szerviz van, iSamurai, iphoneszereles.hu, appsolute stb... hogy ezek közül melyik érné meg legjobban... Általában utángyártott dolgokkal dolgoznak, vagy használt cuccokat szednek szét alkatrésznek a szervizek. Én mondjuk ide vinném, korrektnek tűnnek, de ez személyes dolog
-
xors
senior tag
-
xors
senior tag
válasz krisz12071 #7978 üzenetére
Akinek van\volt iphone -ja látod rögtön kiszúrja hogy kamu. Ha rám halgatsz akkor bemész T-mobile -ba vagy istyle -ba és megtapizol egy igazit, hogy milyen is az, így boztosan nem futsz klónba.
-
xors
senior tag
-
xors
senior tag
válasz tylerddd #7751 üzenetére
Én mostanában a The Last Driver -el vagyok nagyon el [link] szerintem az egyik legjobb ingyenes játék
@leyo76 én ma néztem egy gsm boltban egy 3gs-t amivel ugyenaz volt a probléma, volt térerő de nem lehetett hívni se fogadni... mondjuk olyan állapotban is volt... (sim tálca félig törve, a kijelző mozgott, és sztem be is volt ázva)[ Szerkesztve ]
-
xors
senior tag
Halihó ismét!
megvan a kicsike 32GB-os a kérdésem az lenne, hogy lehetséges -e az az elméletem miszerint az androidból google-be szinkronizált kontaktjaimat át tudom rakni bele. nincs kedvem egyesével újrakezdeni... köszi előre is a választ -
xors
senior tag
@Zozzer888
@mondomén
Köszi a gyors választ remélem már hnap a kezemben lesz a kicsike@tylerddd
ilyen már egyik haverom iPodjával is volt tengerparton sütötte a nap, kiírta hogy túlmelegedett erre haverom berakta a hűtőtáskába[ Szerkesztve ]
-
xors
senior tag
sziasztok! iphone 4s vásárlás előtt állok (használt) és azt szeretném megkérdezni, hogy mik azok a legfőbb dolgok amiket mindenképpen nézzek meg rajta először? előre is köszi a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos fejegységek
- Path of Exile 2
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Sorozatok
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest