Hirdetés
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yetroh
csendes tag
Aki azt állítja SG ÉS SG2 között csupán annyi változtatás volt mint iphone 4 és 4s között az valamit nagyon nem jól lát.Nekem van SG SG2 IPHONE 4S tehát tudom miről beszélek.SG2 nagy ugrás SG-hez képest.IPHONE 4 illetve 4S között nem látok közel sem annyi újítást.Ha lett volna sima iphone 4-em tuti nem lenne 4S-em,samunál egész más volt a helyzet.
Én mindkét vonalat szeretem.Igyekszem pártatlan maradni,de a tények tények.Android sokkal gyorsabban hozza be a lemaradásokat mint amennyire az IOS fejlődik.Szép lassan elmosódnak a határvonalak és nem biztos hogy szoftver stabilitása,rendezettsége stb. miatt érdemes lesz váltani.Tény és való hogy az Androidos csúcs vasak erősebb HW-rel rendelkeznek.Ez tagadhatatlan.Az hogy szoftverek nincsenek megfelelően optimalizálva szerintem csak idő kérdése.Én így látom.
Üdv
Yetroh
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kellemes szolgáltatásokat hozott az új iPhone, de alapvetően ugyanaz maradt, mint elődje. Ettől függetlenül vinni fogják, mint a cukrot.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest