Hirdetés
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xero
nagyúr
válasz
Magnum_ #1408 üzenetére
Az első generációs iPod Nanok visszahívásával kapcsolatban van egy cikk a mac rumors-on. Itt a végén van egy mondat az Apple refurbished policyjéről.
"Apple is almost certainly utilizing refurbished units for the replacements, but Apple's standard refurbishment program includes the use of brand-new batteries and outer shells to make the devices appear and function as new."
Egy szó mint száz, nem kell annyira parázni attól, hogy nem friss ropogós gyárból kijött telefont kap vissza az ember. Ugyan az a termék lesz, ráadásul már duplán ellenőrzött.
-
Xero
nagyúr
válasz
Magnum_ #1408 üzenetére
Három napon belül biztos, hogy nem.
Egyébként pedig szerintem pont mindegy. Volt refurbished PowerBookom. Ugyan az volt mint az új csak éppen 30%-al olcsóbban kaptam meg. Ha nem mondanák meg, hogy az, sosem tudná meg senki.
Én kötök szerintem egy biztosítás rá az 59.napon, aztán ha nem akaródzik megjavulni a két hiba, szépen földhöz vágom és kalap kabát.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kellemes szolgáltatásokat hozott az új iPhone, de alapvetően ugyanaz maradt, mint elődje. Ettől függetlenül vinni fogják, mint a cukrot.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jabra Speak 410 MS - PHS001U 7410-109 és 7410-209 (ELKELT)
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 180GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i7-4GEN I 8GB I 512SSD I NVIDIA I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest