Új hozzászólás Aktív témák
-
telefon6310
tag
Ez engem is érdekelne, persze csak puszta kiváncsiságból.
Én messziről kerültem a "garanciában újra cserélt" "1 év Apple gari" "bontatlan EU-s modell" és hasonló szöveges hirdetéseket. Persze, nyilván tök ugyanaz a készülék, mint amit a Media Marktba is megveszel, csak ahogy említetted, valami nem tiszta a háttérben. Nem véletlenül annyi az ára, amennyi. -
Sordoran
addikt
Nincs igazán kifejezetten típus hibája, szóval a szokásos dolgokat kell nézni, amit bármely telefon vásárlásnál szokás. Megnézed külsőleg, van-e sérülés rajta, kicsit kézbe veszed, megy-e a kamera, videózás (nem-e homályos a felvétel, nincs-e karc az üvegen), hívás próba (hallanak-e, te hallod-e másik felet), mobilnet és wifi. Töltés megy-e, nem-e koszos, nehezen csatlakozik az aljzat. Még az akksi állapotát meg tudod nézni beállításokban, persze ez nem a leghitelesebb, de azért 95% körül kell lennie. Ha ez alatt van az nagyobb igénybe vételt jelenthet, ha pedig 90% alatt az már vészes ennyi idő alatt. (jó alku alap, hogy hamarosan akksit kell cserélni, engedjen az árból)
Legyen garis, hivatalos viszonteladótól lehetőleg. Amennyiben szolgáltatónál vette, részletre, érdemes meggyőződni, hogy nincs-e részletfizetés alatt még. Illetve ha készülék kedvezménnyel vásárolta, akkor még a havi előfizetési díj elmulasztása is okozhat gondot talán, de ezt nem tudom biztosra. -
totopad
senior tag
Én viszont fotózok, sokat, viszont CSAK FOTÓZOK és abból sem a makró-zoom-os user vagyok, hanem utazásnál, túrázáson szoktam. Szerintem a 13PM már ott tart, hogy egy kompaktot simán kivált és jó, tiszta, szép, felhasználható képeket csinál, már éjszaka is, de, ha nagyon-nagyon túloznék és szőrszálhasogatnék, akkor lassan már ott tart a mobilfotózás, hogy egy alap tükörreflexessel sem feltétlen maradna szégyenben. Tudom, hogy a nagyobb lencse, nagyobb fény, nagyobb lencse, nagyobb kép, de a szoftveres része, meg jobb egy telefonban, mint egy fényképezőben...
én nézegetem folyton a konkurenciát és a samunál úgy érzem, hogy hiába papiron bitang jó kamerái vannak, túlszaturált képeket készit, szinte mind. Ráadásúl a szifon szemre valósághűbb képeket lő. Nem teljesen értem ezt a közepes minőséget, bevallom.
-
bbendre
őstag
Én bocsánat, hogy félreértettem, de meglepődtem mert mindkettő volt és nem veszesen kevés az Apple Ha naponta leveszed a kezedről az órát fél óra alatt kb fel is tölti ha nincs teljesen lemerülve. Egy napos túrát tuti kibír GPS-el is.
De valóban nem egy több hetes túra óra.Btw, Én kb 8-9 hónapja váltottam Androidról (Samsung-Pixel) Almára. Egész pontosan 13PM-re. És jelenleg nem váltanék vissza semmi pénzért. 13PM+AW8+Airpods Pro2.
Nekem nagyon tetszik. Ami fáj az nem a AOD (ez sokkal kevésbé hiányzik mint gondoltam) hanem a kamera. A kamera nagyon erős közép mezőny. Gyorsabb és sokkal kevésbé mozdul be mint a Samsung, de nincs rajta olyan zoom. A zoomkamera minősége nekem nagyon gyenge az almán. A főkamera ha nincs mozgás a Samsungon jobb. Ha van mozgás, pl gyerek akkor Iphone.
Akkumlátorban viszont világbajnok a 13PM és ez nekem most mindennél fontosabb. -
bbendre
őstag
Nekem volt SGW és most AW7esem van és miért is marad el az Apple gyalázatosan a Samsungtól üzemidőben azt nem tudom?
Este tusolás közben töltöm. kb 50%-on van este amikor felrakom tölteni.
Minden be van kapcsolva. Nincs AOD és a zene a telefonról szól, nem az óráról. Napi 2-3 óra edzés. Értesítés, telefonálás Bluetooth -on keresztül (azaz nem SIM verzió). Alvásfigyelés.
Ami fura, hogy nincs letöltető watchface, de nekem nem is hiányzik.
Én bátran ajánlom a 44-45mm verziókat.
De ne engem kövezz meg ha mégsem olyan jó -
pajorgergo
aktív tag
Huawei GT2 Pro... masszív építés, 50 korul néha van használt.
Értesítések, hívás fogadás hibátlan.
Ami gond és manuálisan kell az az óráról a telefonra a szinkronizálás, be kell lépni az appba és akkor tud az óra adatot küldeni a telefonra (pl alvás) valamint ekkor tudja ismét szinkronizálni az időjárást...ha nem záród be a Health appot akkor ez a gond sincs...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- SzoftverPremium.hu
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged