Új hozzászólás Aktív témák
-
vzsryl
nagyúr
válasz xZer0kidx #187 üzenetére
A feleségem elég sokat nyomkodja. Tegnap reggel vette le töltőről, 4 óra 46 perc SOT-tal ma reggelre 32%-on volt az akksi. Nem játszik rajta sosem, de böngészik, fb-zik, videókat néz, egész nap fotózza/videózza az ikerbabáinkat stb., szóval általános felhasználás. Este nem rakta töltőre (általában elfelejti).
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
vzsryl
nagyúr
válasz forumpista #163 üzenetére
Iphone mércével kevés a 14,5M, főleg ha elvesz egy kis piacot a jobban profitáló, nagyobb darabokból. Ugye a Pro/Max-okból sem adnak el túl sokat, de azokon sokkal nagyobb profit van, tehát sokkal jobban megéri őket forgalmazni.
#166 szebe: Inkább úgy legyen, minthogy kihoznak SE 2020 szintű készülékeket.
-
vzsryl
nagyúr
válasz forumpista #148 üzenetére
"Apple meg belenézett a bukszába, megrántotta a vállát, és kiadta a iphone 13 minit"
Nem igazán vagy vele tisztában, hogy miként működik ez a multiknál. A 13 Mini tervezése, fejlesztése már akkor dollár milliókba került az Apple-nek, amikor még a 12 Mini hivatalosan meg se jelent. Nem pár hónapra terveznek ezek a muktimilliárdos cégek, sőt a kisebbek sem.
-
vzsryl
nagyúr
válasz Juhaszatti #92 üzenetére
Az is 335k, és van olcsóbb, pl Mini, SE, tavalyi modell stb…
-
vzsryl
nagyúr
válasz speedmetal #82 üzenetére
Szerinted melyik Iphone vásárlót érdekli az ár? Aki Iphone-t akar, az megveszi szinte bármennyiért. Ráadásul kb csúcstelefont kap az ember, de közel sem a legmagasabb árszinten, sőt még a Pro Max-nál is van drágább készülék a droid oldalon.
-
vzsryl
nagyúr
válasz CyberPunk666 #21 üzenetére
Kisebb a 7-esnél.
#60 LurkerSheik : Pontos észrevétel, és a VW-t is úgy veszik, mintha nem lenne holnap. Az emberek igen nagy részének erre az "unalomra" van szüksége.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest