- Honor 200 Pro - mobilportré
- Mobil flották
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
CyberPunk666
senior tag
Minden 12. iPhone vásárló ezt vette. Az miért jelentéktelen? Szerintem az már egy jelentős (de valóban) rétegigény. Nem a többség, de messze nem semmi. 8,3%.
Ha az emberek 8%-a mondja el, hogy neki a tepsik túl nagyok, az bőven hallható.Nekem iphone 7 van, és egyelőre meg vagyok vele elégedve, és valami hasonló lesz majd, ha itt lesz az ideje. Külön tetszik, hogy a mininél a nagyobb kijelzőt belesűrítették a régi 7 külső fizikai méreteibe.
Az is igaz, hogy értelmes tartalomfogyasztásra alkalmatlan, de arra ott az iPad (ebben betalált a cikk). A telefon lényege, hogy bárhova vihetem és egy kézzel is tudom kezelni -> ezek kompromisszumok.
De nekem egy nagy telefon még mindig kicsi fogyasztani, de cserébe kényelmetlen hordozni/használni. Pont az egyikre sem jó kategória...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB DeepCool Tesseract Chieftec500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged