Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ggbuffon1897

őstag

válasz Steelers #230 üzenetére

Tegyünk tisztába alap dolgokat. Volt mar iphoneom, családban is van pár (11-12 mini, 12 pro)

Elnézést h ellent merek mondani azoknak a trendeknek, amiket szerintem elsősorban a brand vezerel, nem pedig a tényleges teljesitmeny vagy innováció.. számomra döbbenet h az elvakult márka függőség milyen megállapításra juttat usereket, főleg úgy, h már van összehasonlítási alap (pl.10-12 éve nem volt ezen a teruleten...)

Nincs AOD? Van apple watch..ja h az 200k a meglévő 400k mellé..notch..az tök jó h kisebb lett..ja h a masik oldalon ezt már rég megoldották...

Nincs bajom az iphoneal. Aki évek alatt bevásárolta minden szarjukat azt megértem..de h nekem mint mondjuk első v visszatérő vásárlónak mitől lenne ez vonzó vétel, azt azért nehéz megemészteni. Az meg h a sok birka gyártó droid vonalon ehhez az arsavhoz igazodik azt külön köszönjük..

az apple az alapitasa ota attol volt mas, h nem a trendeket követte hanem innovált.. úgy értem innovált, nem pedig profientalt okbol a konzervativ dolgokhoz ragaszkodok...

Új hozzászólás Aktív témák