- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ggbuffon1897
őstag
válasz
Steelers #230 üzenetére
Tegyünk tisztába alap dolgokat. Volt mar iphoneom, családban is van pár (11-12 mini, 12 pro)
Elnézést h ellent merek mondani azoknak a trendeknek, amiket szerintem elsősorban a brand vezerel, nem pedig a tényleges teljesitmeny vagy innováció.. számomra döbbenet h az elvakult márka függőség milyen megállapításra juttat usereket, főleg úgy, h már van összehasonlítási alap (pl.10-12 éve nem volt ezen a teruleten...)
Nincs AOD? Van apple watch..ja h az 200k a meglévő 400k mellé..notch..az tök jó h kisebb lett..ja h a masik oldalon ezt már rég megoldották...
Nincs bajom az iphoneal. Aki évek alatt bevásárolta minden szarjukat azt megértem..de h nekem mint mondjuk első v visszatérő vásárlónak mitől lenne ez vonzó vétel, azt azért nehéz megemészteni. Az meg h a sok birka gyártó droid vonalon ehhez az arsavhoz igazodik azt külön köszönjük..
az apple az alapitasa ota attol volt mas, h nem a trendeket követte hanem innovált.. úgy értem innovált, nem pedig profientalt okbol a konzervativ dolgokhoz ragaszkodok...
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- EA Sports WRC '23
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- LEGO klub
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest