Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
dementor #2799 üzenetére
A gyártó egy minimum kapacitást ír elő a beszállító részére. Ettől felfelé el lehet térni, ezért nem mindenki kap egyforma akkumulátort. Van, akié „csak” 100 százalékos (ez a minimum), és van, akié 107 százalékos (ez nyilván más értéket fog jelezni). Vedd mellé az eltérő felhasználói szokásokat is, ami szintén eltérést okoz.
Amit példaként írtál, az vélhetően egy igen jó akkumulátort kapott iPhone -
merqree
őstag
válasz
dementor #2793 üzenetére
Tyú, jó kérdés, sosem néztem.
Mindenféle töltőfejek vannak itthon, tavaly áprilisban vásároltam egy powerbankot és azzal töltöm. -
gyuri2008
veterán
Érdemes még venni ezt a típust?
-
dementor
senior tag
Itt most jó áras ha valakinek érdekes:
[link] -
Hoes
aktív tag
Köszönöm a segítséget!
-
Hoes
aktív tag
Sziasztok!
A 13 mennyi Bluetooth kapcsolatot tud egyszerre kezelni?
Eddig a feleségem gond nélkül használta a Carplay-t, automatikusan rácsatlakozott. Ma viszont a Honor Band 9-et is csatlakoztatta a telóhoz és nem működik megfelelően a Carplay.
Az zavarta meg a telót, hogy egyszerre két bluetooth eszközt kellene kezelnie?Köszi.
-
NavySeal
senior tag
Sziasztok!
Problémás a lighting csatim a telefonon, kipucoltam de kontaktos. Lehet cserélni kellene. Csináltatott valaki ilyet hivatalos szervízben? Mennyibe fáj és legfőképp mennyi ideig tart?
-
Doki42
őstag
Búék!
-
szaki04
senior tag
B.Ú.É.K. Mindenkinek!
-
pauliboy23
senior tag
Boldog Új Évet.
-
fornettisuti
veterán
BUÉK
-
embe
nagyúr
Sikerekben gazdag, boldog új évet kívánok minden fórumozónak és családjának!
-
Doki42
őstag
Búék!
-
eddie17
addikt
BUÉK
-
liberacse
lelkes újonc
BUÈK minden i13 tulajnak!
-
Vandie
tag
válasz
fornettisuti #2752 üzenetére
Akkor így értettem, köszönöm a kiegészítést!
-
kajarin
csendes tag
Ez a halvány csík nekem hónapok óta (sztem ios18) óta megvan a fotóknál. Elég zavaró, ha nyomok egy “printscreen”-t, persze nem látszik, először azt hittem hogy kijelző hibás lett a telefonom.. 😒
ui: nekem mindig előjön, ha görgetek, megnyitok egy képet lehúzom (vagy X-el bezárom) és görgetek tovább.
-
Nem szükséges használnod az iCloud kontaktokat.
A Google fiókod eleve megvan. Add hozzá az iPhone-hoz, a lehetőségei között (amikor beállítod a Google accountot), ott lesz a névjegyzék is (plusz naptár, jegyzetek stb). Engedd neki a névjegyzéket, és akkor látni fogod annak tartalmát, új kontakt felvétele során pedig el is döntheted, hogy oda kerüljön (a Google fiókba).
Az egész Google cuccot tudod úgy használni, hogy teljesen mellőzöd az iCloud-ot, oda csak a biztonsági mentés kerüljön, amin belül pl nem is használod az Apple kontaktokat. Tökéletes az együttműködés, mindent tudsz használni, ami Google. -
embe
nagyúr
Sziasztok!
Androidos voltam, az idén váltottam IOS-re, egy 13-asra.
A telefonkönyv beszinkronizált. Azóta az új telószámok az iCloudba szinkronizálnak. Nem lehet azt valahogy beállítani, hogy a Google fiókba is szinkronizálja a számokat? Nem vagyok biztos benne hogy végleges ez az almás oldal.Legyenek meg ott is a kontaktok.
-
Antosz
tag
Üdv! Nálam megjelent a 18.2 frissítés óta egy olyan jelenség, hogy a kamera bezárását követően a zöld pötty ott marad a kijelző tetején a notch mellett. Valakivel előfordult már? Csak akkor tűnik el ha megnyitom újra a kamerát, majd ismét bezárom. 🤷
-
gyuri2008
veterán
Mi a legfrissebb sw?
-
Egon
nagyúr
Nekem 90%-os, de érzetre sokkal hamarabb merül, különösen 40% alatt.
A nagyobb baj, hogy bepárásodott a front kamera, amit bár kitöröltek egy tisztítás során (akkucserére adtam be a telefont, de lebeszéltek róla), de ha párás környezetben van a telefon, akkor 1-2 napig megint nem megy a Face ID, ami azért idegesítő.
Nekem céges van, reményeim szerint jövő év elején cserélik (3 éves lesz), de még nem tudom hogy 15-öt vagy 16-ot adnak helyette... -
honeker
őstag
Up 18.2
-
Antosz
tag
válasz
teleahocipöm #2716 üzenetére
Valóban nem egyszerű. Én anno mikor váltottam, a play áruházba volt egy app erre. Az mindent tökéletesen elintézett. Annyi volt a kitétel, hogy a két telefon egyazon wi-fi hálózaton legyen.
-
teleahocipöm
senior tag
válasz
#48138511 #2715 üzenetére
Nekem csak az SMS-eket másolta át Huawei P30-ról Iphonra, a többit erős túlzással kín és szenvedés volt átvarázsolni. Most úgy néz ki, hogy meg van ami feltétlenül fontos és majd használat közben derül ki, mi maradt le. Azt azért már kijelenthetem, hogy androidról iphonra váltani nem olyan egyszerű.
-
törölt tag
válasz
teleahocipöm #2712 üzenetére
Mostanában újítottak rajta kicsit, de a puding próbája...
Én nem használtam soha, ami régi tippet szoktam olvasni, segíthet ha nem hagyod elaludni a kijelzőt átvitel közben.Amúgy, ha iPhone-on is Google appokat tervezel használni, és úgyis felhőben minden akkor nem is kell az átvitel app, hiszen Google fiókot hozzáadva az iPhone-hoz és Google appokat letöltve ott van minden felhőből.
-
Tény, hogy [megoszlanak a vélemények] a fent említett alkalmazásról. Van, akinek sikerül a költözés; van, akinek nem.
-
bbendre
őstag
válasz
teleahocipöm #2712 üzenetére
Nekem az volt
-
teleahocipöm
senior tag
A "Váltás iOS-re" app, valóban olyan gáz, mint az értékelése?
-
embe
nagyúr
Sziasztok!
Egy amatőr kérdés: Hogyan kell videózás közben fotót készíteni? Vagyis ne kelljen a videófelvételt leállítani. Én úgy gondolnám, hogy megy a videó felvétel, és a jobb felső sarokban lévő pöttyre bökve készít egy fotót. De nem. Ez a telefon nem úgy gondolja.
-
honeker
őstag
Up….
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma 15%-kal jobb üzemidőt hozott egy minimális vastagodás és néhány gramm plusz tömeg. Megjött a szenzoros képstabilizátor, kisebb lett a notch, duplázódott az alap tárhely, és a tavalyi modell nyitóáránál olcsóbb is az újdonság. Ez az iPhone megéri az árát!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- ASUS routerek
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Robot fűnyírók
- Jelszókezelők
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest