- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Realme GT 5G - versenyképes
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vandie
tag
válasz
ProEvoFan #2921 üzenetére
Töltés nélkül nem fogja bírni szerintem. Nekem két éves de délután 4 fele már töltőre kell tennem, én reggel 8-kor kezdem nyúzni, de nekem munkaeszköz is, tehát folyamatos bejövő hívások, böngészés, táblázatok, applikációk, messenger és WhatsApp megy. Ennek ellenére szerintem jól járnál vele, nagyon stabil társ a mindennapokban.
-
kajarin
csendes tag
válasz
ProEvoFan #2921 üzenetére
Egy új akksival simán. Persze függ attól hogy mit értesz erős YouTube és böngészés alatt. Nekem jelenleg 80%-os akksival, 1200 ciklussal kb. 6-6.5 óra SoT-ot tud (100-0%), ennek nagyrésze Facebook, Instagram, ami kifejezetten eszi az akksit.
Csak YouTube és böngészés ha nem rossz a térerő, szerintem nem eszi az akksit, kihozható 1 nap simán.
Új hozzászólás Aktív témák
ma 15%-kal jobb üzemidőt hozott egy minimális vastagodás és néhány gramm plusz tömeg. Megjött a szenzoros képstabilizátor, kisebb lett a notch, duplázódott az alap tárhely, és a tavalyi modell nyitóáránál olcsóbb is az újdonság. Ez az iPhone megéri az árát!
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Intel Core i7-13700K Processzor
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest