Új hozzászólás Aktív témák
-
DGery
aktív tag
Szintén ESR, konkrétan Classic Hybrid Case with HaloLock verzió. Személy szerint jobban meg vagyok vele elégedve, mint a Spigennel. Sokkal szorosabban fogja a telefont, és a fogása is jobb a toknak. A Spigen sajna picit kitágult 1-2 hónap alatt elkezdett mozogni és lekoptatta az egyik sarokban a bevonatot.... :/
-
PACSA75
őstag
FB Marketplace + Jófogás. 150-180 közötti ár érdekel (szerintem ez a jelenlegi értéke - használtan). Ma is megyek megnézni egyet. Jó lenne már túl lenni ezen a vásárláson, már 2 hete ezzel kínlódom. Tudom, hogy az újjal nem lenne ennyi macera, de 100 ezer forint árkülönbség számít ezekben a nehéz időkben 😊.
-
PACSA75
őstag
Ez az aksi téma kicsit túl van tolva. Én állandóan este rakom töltőre a telefonjaimat és reggel veszem le (persze elofordul, hogy felébredek pisilni és ilyenkor hamarabb megszabadítom a kábeltől) és még egyik telefonban sem kellett aksit cserélni. És persze nem romlott a teljesítménye egyiknek sem.
Az igaz hogy fél, max 1 évig tartom meg a telefonokat, viszont, ha akkora kárt okozna a gyorstöltés, vagy a hosszú töltőn csücsülés, ennyi idő alatt is jelentkezett volna. 1 év felett pedig már természetes az elhasználódás - bárhogy töltöd (szerintem).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest