- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabi®
addikt
válasz
Navaren #2132 üzenetére
""az Apple kütyüivel alapvetően továbbra sincs bajom, ezért maradtam továbbra is a gyártónál (ésszerű keretek között)"
Én 2010-ben kezdtem használni apple cuccokat, iPhone 4-el kezdtem és akkor még megvolt bizony ezeknek a kütyüknek a varázsa.Sőt ezekben az időkben még konkrétan váltani is akartam az aktuális újabb modellekre, valahogy az akkori iPhone introduction -ök nagyon jól össze voltak kalapálva, és mindig olyan dolgokat vonultattak fel, amik kiváltották a "nekem ez kell" érzést.
Mára már ez is olyan lett amilyen, és ugye azóta elég sok fontosabb karakter is eltűnt a fedélzetről.
A töltő elhagyásos buli azért is érdekes, mert környezet védelem!, de azért a franciák teljes dobozos iPhone-t és watch-ot kapnak
Többen írták, hogy az Usában milyen olcsó az ájfon, igen lehet.... Csak azt elkéne magyarázni az apple-nek hogy nem túl korrekt dolog, egy 1 dollárt 1 euroba számolni (már itt lehúznak), és akkor nálunk is barátibb lenne az ár, még a magyar áfával is, csak ugye akkor nem lenne egyfajta hype a telefon körül, mert akkor a közmunkás Józsi bácsi is megtudná venni.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az előző generációnál jobban éhezik a töltőre, mégsem jár hozzá adapter: mindeközben a formai váltás zseniálisan sikerült, dicsérendő az 5G, ügyes az új iOS, a kamerában pedig ismét nem tudtunk csalódni.
- Autós topik
- Elden Ring
- Windows 11
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- Óvodások homokozója
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest