Új hozzászólás Aktív témák

• Szabi®

addikt

válasz Navaren #2132 üzenetére

""az Apple kütyüivel alapvetően továbbra sincs bajom, ezért maradtam továbbra is a gyártónál (ésszerű keretek között)"

Én 2010-ben kezdtem használni apple cuccokat, iPhone 4-el kezdtem és akkor még megvolt bizony ezeknek a kütyüknek a varázsa.Sőt ezekben az időkben még konkrétan váltani is akartam az aktuális újabb modellekre, valahogy az akkori iPhone introduction -ök nagyon jól össze voltak kalapálva, és mindig olyan dolgokat vonultattak fel, amik kiváltották a "nekem ez kell" érzést.
    Mára már ez is olyan lett amilyen, és ugye azóta elég sok fontosabb karakter is eltűnt a fedélzetről.
    A töltő elhagyásos buli azért is érdekes, mert környezet védelem!, de azért a franciák teljes dobozos iPhone-t és watch-ot kapnak :D
    Többen írták, hogy az Usában milyen olcsó az ájfon, igen lehet.... Csak azt elkéne magyarázni az apple-nek hogy nem túl korrekt dolog, egy 1 dollárt 1 euroba számolni (már itt lehúznak), és akkor nálunk is barátibb lenne az ár, még a magyar áfával is, csak ugye akkor nem lenne egyfajta hype a telefon körül, mert akkor a közmunkás Józsi bácsi is megtudná venni. :)

Új hozzászólás Aktív témák