- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Alapvetően jó volt, köszönjük!
Arra azért érdemes lett volna kitérni, hogy az X55-ös modem miatt az i12 és pro is jelentősen komolyabb sebességre képes 4G-n is, mint a 11pro. -
Carasc0
őstag
válasz
dilajoska1 #34 üzenetére
Iphone 6s megkapta az iOS 14-et és teljesen használható. Ez 6 éves supportot jelent. Ezt igaz meg kell fizetni, de az Android ilyet messze nem tud felmutatni. Ezt azért el kell ismerni.
Egy 400e ft-os telefont 6 évre lebontod úgy, hogy tudod hogy 6 év múlva is kellően gyors és naprakész, azért nem rossz ár/érték arány.
-
Scholes9
nagyúr
Kiváncsi leszek a mini mennyivel lesz gyengébb üzemidőben a simától, ha az lesz, bár esélyes
-
jUUh
addikt
Ezt a flat kijelzőt igazán lekoppinthatná mindenki az Apple-től (bánom is én ki kitől...). Megbolondítja az OCD-m, hogy nem lehet rendes tempered glass-t kapni a telefonomra, mert feljön a széle, levegős, kitöltőzzem, stb...
-
Inkvizitor1
tag
Legközelebb már a készülék sem lesz a dobozban, külön kell majd megvenni
-
Ricardo
titán
"A gyenge üzemidő nem itt kezdődik."
Azon lehet vitatkozni, hogy hol kezdődik lehet, de ettől még kevés. Értem én hogy az a14 nagyon takarékos készenlétben, de ha használják is a telefont, ami valljuk be nem ördögtől való, akkor bizony kijön hogy a 2815 mAh kevés.
"a Pro a napi használatban nálam egyszer sem bírta végig a napot úgy, hogy estére ne kérjen töltőt. Mindezt természetesen egy darab aktív SIM-mel, és nagyjából átlagosnak nevezhető használattal, egy ilyen eszközzel az ember nyilván sokat fotóz és videóz, ahogy a leveleit és a közösségi médiát is pörgeti. Sajnos akkumulátoros téren ez a készülék tényleg vérszegényebb a vártnál." -
viera
őstag
válasz
#24536576 #23 üzenetére
Az utóbbi 3-4 évben kb.4 -5 havonta cserélgettem a csúcs Androidos telefonokat,de egyszerűen beleuntam.Már nem akarok vele annyit foglalkozni.Tény,hogy kevesebbet tud,de amit tud azt stabilan és biztosan tudja.Meg az a sok beállítási lehetőség sem hiányzik már nekem.
Régebben el nem tudtam volna képzelni magamról,hogy iPhone-om lesz annyira ellene voltam.De ez ilyen,változnak az idők.
-
foximaxi248
csendes újonc
Én is csodálom, eddig mindig az iphone téma alatt volt a legtöbb hsz.. már rövid idő alatt. Félreértés ne essék, nem tűzharcot akartam indítani a hozzászólásommal, csak majdnem lefordultam a székről, amikor megláttam az ajánlott plecsnit. Ilyet nem emlékszem rá, hogy ez az oldal mikor csinált utoljára. Kb. azt vártam az elveik alapján, hogy egy tetsziket sem kap, mert objektíven nézve a külsőn kívül nem nagyon van tetszeni való rajta. A lényegi dolgokat a 11 is tudja, igaz ips kijelzős (bár az emiatti hisztit se értettem sose), de 11 PRO már pl. 350 ezer alatt van már a legtöbb normálisabbnak mondható boltban. Az inkább megéri. Ahhoz képest ezek nem tudnak sokkal többet.
-
Maxxy10
addikt
A sima 12 nekem is tetszik, egyedül ezeket a színeket sajnálom... Nekem a kék az túl mély a piros nem igazán piros stb stb. Viszont a pro kékben valamilyen eszméletlenül gyönyörű.
-
Razzul
őstag
válasz
foximaxi248 #38 üzenetére
Összehasonlító és szakértői tesztekben a Note 20 Ultra kamerájánál is jobb vagy egyenlőre hozza a versenyt a 12pro.
-
janeszgol
félisten
válasz
foximaxi248 #38 üzenetére
Tok igazad van, de egyet ne feledjunk. Az iPhone sajat magaval harcol az OS miatt. Tehat a 4/64-es i12 araban milyen elozo szerias iPhone-t veszel?
-
foximaxi248
csendes újonc
Mindig ezzel jönnek, hogyha megveszem ennyiért meg annyiért, akkor ne sajnáljak még ennyit meg annyit erre meg arra. Az nem lehet, hogy ennyi pénzért már nem kellene semmi másra költenem? 350 ezerért azért már lehetnek elvárások. Ez az oldal is érdekes. Egyes telefonokat egy tetszik vagy egy semmilyen plecsnivel letud úgy, hogy ár/érték arányban jobb a helyzet, itt meg kanyar nélkül odaad egy ajánlottat úgy, hogy az akksira 6 pontot adott, és ár/érték arányban is 7.
Kérdezem, hogy akkor a Galaxy Note 20 kb. ennyiért miért nem ajánlott? Ott is 60 Hz van csak, de ott mindössze egy műanyag hátlap a negatívum ezen kívül, a kamerája viszont a tesztképek alapján jobbnak tűnik, de legalább ennyire jó.
-
dilajoska1
őstag
Mondjuk külsőre tényleg szép lett.
" Összehasonílthatatlan bármilyen Androidos telefonnal, mert pontosan az évekig használható duma miatt már alapból kedvezőbb befektetéts, mint évente 150k-ért venni telefont, mert úgy lelassúl, hogy falhoz tudná vágni az ember "
Mondjuk ez azért cáfolnám. Én 120k-ért vettem a telóm, hamarosan 1 éves lesz és kapott jó pár frissítést de még mindig ugyanolyan gyors mint mikor kivettem a dobozból! De nem akarok itt vitatkozni!
-
válasz
foximaxi248 #30 üzenetére
A gyenge üzemidő nem itt kezdődik.
Gyengébb, mint a tavalyi Pro, de nem gyenge.
60 Hz fájdalmas, de nem a világ vége és az a smooth amit az iOS ad szintén dob rajta.
64 Gb tárhely, de mivel kemény 300 Ft havonta + 50 Gb iCloud amivel egyből majdnem megduplázod egyből nem fájdalmas.
Ha megveszel 350k-ért egy telefont ne sajnálj rá még 9 ezret egy gyors töltőre!Összehasonílthatatlan bármilyen Androidos telefonnal, mert pontosan az évekig használható duma miatt már alapból kedvezőbb befektetéts, mint évente 150k-ért venni telefont, mert úgy lelassúl, hogy falhoz tudná vágni az ember.
-
törölt tag
"teljesen reális alternatíva az lett volna, hogy a saját Lightning csatlakozót végre itt is lecserélik Type-C-re"
ezt jobban gondoljátok át, akkor több száz millió meglévő lightning kábel és kiegészítő lenne tényleg szemét
-
válasz
dilajoska1 #15 üzenetére
Én 11 Pro Max-ról váltok 12 Pro-ra.
Elvileg csütörtökön jön meg.
A kisebb méret volt a cél, mert két év után már nagy volt a Max.
Viszont engem a külső dizájn egyből megvett, tehát ha ugyan azt adták volna ki is váltottam volna... -
foximaxi248
csendes újonc
Nem bírom megérteni mitől ajánlott egy 64 gb tárhelyű, 60 Hz kijelzős, gyenge üzemidejű, tartozékok nélküli 350 ezer forintos telefon, és ne jöjjön senki ezzel az évekig használható dumával, mert 150 ezertől már szinte minden évekig használható. A kamerája meg a képek alapjnán nekem kifejezetten középszerű. Belenagyítva elmosódnak a részletek, nem tudom mire ez a nagy hype.
-
Lazika
senior tag
Jó lett a teszt! Én nagyon meg vagyok elégedve a sima 12-vel.
-
spawn21
veterán
Nem rosszak, de épp eszű ember nem vált előző genről. Pláne pro modellekről.
Össze kellene fognia a felhasználó társadalomnak és megmutatni hogy nem lehet mindent lenyomni a torkunkon.
azért nekem is jön egy csütörtökön -
NemMo
őstag
válasz
dilajoska1 #18 üzenetére
Jól gondolod, nagyon tetszik a kompakt mérete
-
janeszgol
félisten
En a simat tuti nem vennem meg. Kar, hogy a Pro nem kapott picivel nagyobb akkut.
Vagy a mini vagy a 12 Pro az idealis valasztas. Elozot eladja a meret, az utobbit meg a 6 GB ram, a +64 GB tarhely es a szebb kinezet.Szentkuti, a Pro azert latvanyosan tobbet ad azert a plusz 80 ezer forintert.
-
NemMo
őstag
válasz
dilajoska1 #15 üzenetére
Én 11 pro-ról minire váltáson gondolkodom, de megvárom az akksi tesztek
-
dilajoska1
őstag
Van értelme váltani 11 pro-ról (ha az 5g nem számít)? Néztem a gsmarena kamera összehasonlítását és ott a 11-es képek is jobb minőségűnek tűnnek.
-
embe
nagyúr
Gyorsak vagytok...
-
<Lacy85>
addikt
Továbbra sem bánom, hogy 11 Pro Max lett a nyertes.
"Rossz nyelvek azt beszélik, hogy az Apple nem is tervez Type-C-re váltani az iPhone-ok esetén – hiszen esélyesen rég meglépték volna ezt ha már a MacBookon és az iPaden több éve sikerült"
Mivel tavaly váltottak Type-C -> Lightning-ra, így elég egyértelműnek tűnik, hogy eszükben sincs lecserélni a csatlakozót. Ha akarták volna, akkor tavaly meglépik. -
beastars
tag
Köszönöm a a irást, tetszet a az egész cikk. Egyet is értek vele, föleg a töltö mizéria miatt pláne,
-
viera
őstag
Amúgy én Október 24 óta használom a 12 Pro-t és teljesen elégedett vagyok vele.8 év Android után váltottam és egyáltalán nem bántam meg.Az ökoszisztéma is nagyon tetszik,szépen összedolgozik mindennel ami Apple.Az akkuval is meg vagyok elégedve,simán kibír egy jó erős napot,a többi nem érdekel.Android nekem sokkal jobban merült a munkahelyemen is ahol gyenge a térerő.A készenléti idő is páratlan.Pedig kicsit tartottam az akku miatt de feleslegesen.
Mindig éjjel töltöm,így bőven ráér feltölteni reggelre.A Face ID is sokkal jobban tetszik mint az ujjlenyomat olvasó.Még azért szoknom kell a rendszert de nem lesz gond.
-
Lecs@
addikt
Ne haragudj, ez badarság szerintem. Simán kellett volna! ( ezt magad is tudod waze)
-
szekelybacsi
csendes tag
“a hátlap mindkét változatnál texturált, matt felületet kap”
Sajnos a sima nem, csak a Pro -
David75
őstag
Szerintem nem lett rossz telefon a pro, bár ár-értéket nézve a sima 12 1000x jobb választás, szóval a plecsni szerintem korrekt. Nekem is gond volt, hogy a galaxy buds-on hallgatom a zenét, hívnak de nem azon keresztül fogadja.
-
Parallaxis
addikt
iparági pletykák szerint a Samsung-féle, adaptív képfrissítési technológiához egyelőre nem fértek hozzá
Elég érdekes pletyka, hisz ezt a technológiát az iPad Pro-nál az Apple jóval a Samsung előtt már bemutatta -
zozzo72
aktív tag
A mini tesztjére leszek kíváncsi.
-
hroberto
veterán
Ahogy sejteni lehetett, az akku nem túl acélos...
-
Thor71
tag
Na popcorn elő, mi lesz itt kérem
-
Maxxy10
addikt
caslódni-> gondolom csalódni akart lenni
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az előző generációnál jobban éhezik a töltőre, mégsem jár hozzá adapter: mindeközben a formai váltás zseniálisan sikerült, dicsérendő az 5G, ügyes az új iOS, a kamerában pedig ismét nem tudtunk csalódni.
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Álomsebesség elérhető áron - Fedezd fel a jövőt!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest