- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoltiz
aktív tag
"~3 éve használok gyorstöltőt, azóta szinte semmi figyelmet nem fordítok arra, hogy töltsem a telefont. Amikor kevesebb van benne, rátöltök valamennyit."
Ugyanígy vagyok vele. Ráadásul gyakorlatilag egy nap alatt sosem tudom lemeríteni a telefont (még erősebb használattal sem). Éjjel töltöm, reggel 5kor leveszem, este 10-11 magasságában kerül újra töltőre, általában ilyenkor is még 20-30% biztos van benne (4-5 óra napi SOT után). Tehát eleve a nap közbeni töltés igénye nálam nagyon ritka, ezért nem is értem ezt a tele kell rakni a lakást/kocsit/munkahelyet töltőkkel mizériát. Otthon is minek állandóan QI töltőn lennie?
Ha mégis úgy alakul, hogy mondjuk délután már 50% alatt van és tudom, hogy szükség lesz több kraftra, akkor kb 15 perc gyorstöltéssel felmegy 70%-ra aztán megint jó vagyok. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
Ezt összehasonlítva azzal, hogy töltőket pakolok mindenhova és arra rakosgatom a telefont amikor ott vagyok, nekem nagyon idegen.
De nem értem, hogy miért? Nem egyszerűbb felemelni a telefont és lerakni máshol, mint vezetéket dugdosgatni és újból kihúzni, míg a qi-ről csak lekapod/felteszed? Ha meg töltőn hagyod, akkor vissza kell menned abba helyiségbe, ahol van a telefon, ha hívnak. Qi-ről meg az adott helyen felveszed... -
ΞΔGLΞ
nagyúr
Lehet velem értelmesen beszélni, de nálam a waze nem egy szint. Soha nem is volt az.
Az autóba beépített GPS elvisz A-ból B-be, és ott is megkapok azonnal minden infót.
Én, nem azt írtam, hogy csak a QI a jó, hanem azt, hogy lényegében kábel nélkül több éve megoldható bármi. Ha 4K 60FPS-ben csinálok videót, azt sem kell már másolgatni kábelről, mert ott felhő és a még gyorsabb net/szinkron.
Kizárólag a személyemmel foglalkozik, a témához semmi köze.
Most viccelsz...
Akkor erre egy példa...
A lényeg, hogy ~10 töltőt szétpakolni és állandóan menedzselni a telefon töltését szerintem iszonyat macera.
Burkoltan azt értelmezni, hogy iszonyat hülye, aki ezt csinálja.
Bele lehet ám látni minden egyes szóba, hogy az valahol személyeskedés. Én pedig nem azt írtam, hogy mindent összeszámolva a házban, csak öt töltőt szórtam szét, kiemelve, hogy mekkora házam van, hanem ennyit találtam értelmes opciónak a kábel megszüntetésére. Na most te pontosan ezt tetted és ezt meg is tudtuk, ha neked ez személyeskedés, hogy én ezt megjegyeztem... Inkább nem írok semmit, mert az már az lenne... -
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Én nem azt írtam, hogy minden szobában, meg helyiségben van. Csak ennyi helyre raktam. Ahol vagyok (többet), oda rakom a telefont. Mi olyan nehezen értelmezhető ezen?
Az autómba meg alapból be van építve. De legalább megtudtuk, hogy van két autód meg 7- 8 szoba a házadban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Metal topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest