- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kkp900
senior tag
Az ég világon semmit nem állítottam el! Azt se tudtam ,hol kell ezeket . Csak akkor mikor az appleval beszéltem telefonon akkor tudtam meg hova kell belépni.
De rajtam kívül sok embernek volt még ilyen baja a "Faces Iphone X csoportban", amit azt hittem a legutóbbi frissítés meg old , mert azt írták a Frissítés leírásában.De az ég világon semmi nem változott. És össze is hasonlítottam direkt mások beállításával teljesen ugyan az volt. -
~3 éve használok gyorstöltőt, azóta szinte semmi figyelmet nem fordítok arra, hogy töltsem a telefont. Amikor kevesebb van benne, rátöltök valamennyit.
Ezt összehasonlítva azzal, hogy töltőket pakolok mindenhova és arra rakosgatom a telefont amikor ott vagyok, nekem nagyon idegen.
A Qi töltőmet a nyár elején ajándékoztam el, mert nálam nincs létjogosultsága.(#223) ΞΔGLΞ: Használtam már mindenféle navigációt, de messze a Waze jött be a legjobban.
Nyilván a következő vásárláskor szempont lenne, hogy az autó teljes egészében képes legyen értelmesen együttműködni a telefonnal. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- BestBuy ruhás topik
- LEGO klub
- Facebook és Messenger
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged