- Karácsonyi telefonajánló 2024
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- MIUI / HyperOS topik
- Netfone
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Realme GT Master Edition - mestermunka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wesder
félisten
Még mindig nem értem, minek egy táblagép hátuljára kamera. Előre oké, mert videóhívsz, de hátra tök felesleges.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Fejvadi
nagyúr
Találó cím.
-
dreamdancer
őstag
Az a futár vagy fél évet késett, inkább egy 9,7"-es Prót hozhatott volna, mint ezt a drága mpnstrumot, szerintem az többeket érdekelt volna.
Amúgy meg maximálisan egyetértek a teszt következtetésével, ez egy nagyon rétegtermék, a mérete és tömege pedig az átlagos usernek erős hátrány.
Nem a lényeg a fontos.
-
Totheground
addikt
Nálunk van 5 az irodában, prezentációkhoz kib. jó.
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
Csapoati
nagyúr
válasz Totheground #6 üzenetére
Mivel jobb erre a célra, mint az Air 2?
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Solten
őstag
Nem ertem ezeket a 2 in1 tableteket, konyebb es gyorsabb gepelni (dolgozni) egy papirvekony kihajthato klaviaturan mint a notebook billentyuzeten ?
Saor Alba
-
kelly416
veterán
Meeeenyiii??? Uh... legalább tudom, ha meglátom valahol MM-ben vagy ilyen helyen, messziről elkerülöm, nehogy véletlen baja legyen és rám fogják.
-
Csapoati
nagyúr
válasz buvartacsko #10 üzenetére
Basszus... Fullba nyomtam a kretént, azt hittem ez már a 9,7-es Pro. A nagynak természetesen van értelme.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Gengi
senior tag
Remélem ez a termék megbukik. Nem azért, mert utálom az apple-t vagy azért mert a tabletek értelmét nem értem, hanem mert rossz az irány. Réteg terméken belül is réteg termék és nagyon erőltetett a haszna és használata . Mondjuk már jellemző egyre több cégnél, hogy az amúgy pocsék ötletet próbálják nélkülözhetetlenek vagy legalább hasznosnak beállítani. Az ár egyszerűen nincs összhangba az értékével a terméknek, még akkor sem ha egy minőségi köntösbe van szerelve az egész. Ha megbukna, legalább egy picit átgondoltabb termék érkezhetne vagy talán egy konszolidált ár esetleg a cerka nem lenne feláras. A Watch-nak is jót tett volna egy totális bukás. (Bár sajnos itt nem következett be.)
PSN:Mak1wara "A Tudásalapú társadalmat megette reggelire a fogyasztói társadalom"
-
énvagyokaz^^
tag
Ez ennyiért totál felesleges szerintem, ennyiért már adnak bármilyen androidos csúcs tabletből kettőt. Főleg ha a kiegészítőket is hozzá adom. Vagy akár egy Surface-t is, ami jobb mint ez.
Az a kevesebb mint 5 óra akksi meg egy külön vicc -
Depression
veterán
ötszázezer??? mindig van feljebb...
Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
Zolom89
senior tag
Ez nem a hétköznapi embereknek Angry birdsözésre való... Ez egy nagyon nagyon réteg termék. Nekem nincs rá szükségem, de nem ócsárolom hogy ez mennyibe kerül, vagy hogy mit tud és mit nem, meg hogy mennyi mást lehetne venni az árából.
Ha valaki megveszi akkor mocsok tele vagy/és épp erre van szüksége!“LG C2 + Samsung Q990B” Asus Rog Strix G17
-
BOBAKILL
őstag
Az ára... te jó ég! Ahol van pénz fölöslegben ott biztos megéri...
De most komolyan, 400ezer egy tabletért...ennyiből bármit megvehet az ember ami még jobb is a fent emlegetett prezentációkhoz például, és még marad is jutalom gyanánt ha ügyesen dolgozol. Még a szegényeknek is tudsz adakozni belőle.
Aki már nem tud mit kezdeni a sok pénzével annak pénzszórásnak jó. -
moleculez
veterán
Hát ide már OSX kellene igazán, de magyarazzuk ezt meg almáéknak, maradt egy félkarú óriás.
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
ROBOTER
addikt
válasz énvagyokaz^^ #15 üzenetére
Egy Passat kombi árából meg 2db Renault Fluence-t lehet venni.
Azzal a felhasználással, amelyikkel a Pro kevesebb, mint 5 órát bír, az androidos csúcstableted kb. 4 órát fog bírni, vagy annyit sem. A böngészős, office-os, exchanges munkában (+ egy kis zene, youtube stb.) 9..10 óra simán megy. Ráadásul rendszeresen használva az osztott képernyőt, Chrome + Outlook pl.
Tudom, az átlagember a képernyőt a nap felé tartva konvertál 4K videót...
[ Szerkesztve ]
-
Aron1988
tag
Majd az ámérikai frissdiplomás menedzsergyerekek vihetik a meetingre, hogy legyen min tartani a "prezit" a multinál. Vagy egy holland, szakállas hypster gyerek ezen skiccelheti a Starbucks-ban a következő grafikai projectjét. Megint egy túlárazott játékszer, a " multinál dolgozó, lendületes 30-as értelmiségi" imázs illúziójának fenntartásához. Ez a cucc ugyanazt tudja, mint az Ipad2 5 évvel ezelőtt, csak 4 helyett 1 másodperc alatt tölt be rajta a Facebook, meg az Instagram. Ilyen szoftverkörnyezettel ez semmi mással nem több.
A budai elit nívóját nem szabad lentebb adni! Mutasd a telefonod, megmondom ki vagy!
-
enginev3.0
félisten
Nagyon tetszik főleg hogy nagy, és végre van benne Ram, de ennyi pénzért
inkább Xiaomi wp-velA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
*Mukeey*
addikt
Ennek kb. semmi értelme nincs ios-el.Egy rettentő szűk réteget érdekelhet,mert ugyan azt tudja mint az Air2,kicsivel nagyobb kijelzővel meg ceruzával.Mellè iszonyat drága,egy MBP vagy egy MBA mellett semmi értelme.Kézben tartva nehéz netezni,az ios-ben semmi extra mód nincs ami kihasználja.A billentyűzet vicces,de legalább szintén undorítóan drága😂Szeretem az Apple termékeit,de ezt nagy mellélövésnek gondolom.
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
ROBOTER
addikt
Én szeretnék egy ilyen kicsivel nagyobb fizetést.
77%-kal nagyobb a képernyő felülete és a pixelek száma is.
wesder: Nem mindet, de jó lett volna legalább egyet, ami ennyire jól bírja. Most éppen egy árban Pro-val egyező win-es tablethez van szerencsém, és sírógörcs kategória minden szempontból.
[ Szerkesztve ]
-
*Mukeey*
addikt
Nem minden esetben előny a nagyobb kijelző sztem...jelen kategóriánál,hacsak tényleg nem valami hipszter grafikus vagy,akkor hátrányként mondanám.De komoly grafikusok,akiknek mobil dolog kell,úgyis valami professzionális tábla után néznek.Ahol esetleg egy Photoshop vagy egyébb pro szoftver elfut pc verzióban.Ios szuper rendszer telefonon,esetleg iPad minin,de az hogy telefonra optimalizált szoftverek miniatűr ablakban jelennek meg az általad mondott 77%al nagyobb kijelzőn,az több,mint vicces,főleg az árat figyelembe véve🙈
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
MittuDomain_
őstag
A kezemben lévő 3 éves Z10 több pontot dob html5-ben (461, kb +10%), mint ez a túlárazott óriás...
És a legrosszabb ár/érték arányú epöl eszköz evör.
Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
*Mukeey*
addikt
-
Látnok
aktív tag
Bevallom, hogy én el tudom képzelni, van olyan felhasználói feladat, amihez ez a gép akár tökéletes is lehet. Igaz, én magam nem nagyon tudnám mire használni, persze tartalomfogyasztáson kívül, de ahhoz egy "picit" drága.
Azonban azt jelentős hátránynak érzem, hogy mobil os van rajta.A sátán két legerőteljesebb eszköze az elterelés és a megtévesztés. Ne terelődjön el a figyelmed és ne hagyd magad megtéveszteni!
-
jacis
nagyúr
Ezt elolvasom késöbb akarok egy ilyen gépet is
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
Balint1408
aktív tag
Nagyon jó csak sokba kerül.
[ Szerkesztve ]
A térerő veled van!
-
helixP
nagyúr
És mi lenne ez? (irónia, kötekedés OFF, tényleg, komolyan kérdezem)
Pen-nek, grafikusoknak el tudom képzelni, de ott már nem komolyabb célhardverek/szoftverek vannak? Az előbb Totheground-által említett "prezentálni jó vele"-érvet is megértem, de ahhoz nem drága mulatság ez?
Ki az vajon, akinek pont ez kell?[ Szerkesztve ]
-
Pavlo
aktív tag
válasz MittuDomain_ #29 üzenetére
Én is Z10-ről nyomom.
-
Blyan
félisten
Durva milyen teljesítményt pakoltak bele....
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
ROBOTER
addikt
Pl. olyannak, akinek a tablet környezet (tömeg, vastagság, érintés) megfelel, és az ehhez tartozó tartalom- fogyasztás/előállítás arány is, de sokszor nézeget nagy méretű táblázatot, sokszor szeretne egyszerre két alkalmazást a képernyőn használni, ellenőrizni szeretné a fotói minőségét stb.
Én sem kezdek el rajta disszertációt írni, de az egy másik szélsőséges téveszme, hogy csak tartalomfogyasztásra jó. Ez a beidegződés részben a Microsoftnak köszönhető, az (ingyenes) Numbers és Keynote más filozófia, utóbbiban már szívesebben nekiállok egy pár diás prezentációnak, mint notebookon. És persze nem esek kétségbe, ha egy 10-20 mondatos emailt meg kell írnom, vagy bele kell javítanom egy nagyobb táblázatba.
Az egész HW+SW rendszer nagyon egyben van. Drága, de megmosolygom, amikor valaki 250 E Ft-os mobillal a kezében savazza azokat, akik 350 E Ft-ot adnak egy tabletért.
ps.: A saját hang megért volna egy kis elemzést, mert ebben a vastagságban erre mindenki rácsodálkozik, akinek megmutatom.
[ Szerkesztve ]
-
spawn21
veterán
Az én szakmámban is nagyon hasznos ketyere. Megérte beruházni rá....
s24U+15p
-
őstag
válasz dreamdancer #5 üzenetére
én is először azt hittem azt tesztelik, mivel a címből nem lehetett rájönni nem hittem hogy egy fél éves termék lesz (persze attól még erről se árt a teszt)
Samsung Galaxy S25 + Apple iPhone 17
-
aktív tag
szerintem NAGY hülyeség volt az árat az elejére rakni, mert így nem is olvastam tovább, mert elkapott a "dögöljetek éhen" érzés. pedig biztos jó kis gép annak ellenére is sokallom, hogy képes vagyok a nemzeti vagyont is gépre költeni!
sosem láttam még olyan szép kijelzőt, mint ami az apple cuccoknak van!
Peace is a lie, there is only passion...
-
ben5001
tag
telefonra optimalizált szoftverek miniatűr ablakban jelennek meg az általad mondott 77%al nagyobb kijelzőn
Ne haragudj, de ezt nem teljesen értem.
Egyrészt az univerzális iOS alkalmazások fejlesztésekor teljesen más GUI tervezhető iPad felületre, mint iPhone-ra, ugyanazon "üzleti logikával" a háttérben, így 100%-ban kihasználható az iPad (Pro) teljes képernyőfelülete "saját jogán".
Másrészt ha az alkalmazásnak mindenképpen csak a "nagy képernyő" felel meg, kifejezetten iPad-re is lehet írni alkalmazást.Az egy dolog, hogy iPhone-ra írt alkalmazások futtathatóak felnagyított méretben iPad-en, de ez egyáltalán nem jellemző felhasználás. Sőt...
Harmadrészt: 77%-kal
[ Szerkesztve ]
-
Látnok
aktív tag
Nem, én tényleg el tudom hinni, hogy ez a gép valakinek tökéletes egy olyan feladatra, amire én nem is gondolok. Miért is ne lehetne ilyen feladat, hiszen én magam nem ismerem sem az összes foglalkozást, sem az összes munkakört.
Ezért is írtam, hogy számomra egy ilyen gép (ahogy az összes többi tablet is) csak tartalomfogyasztásra jó.De azt viszont komolyan gondolom, hogy ha már van csatolható bill, és az is "cél", hogy egyes esetekben kiváltsa a laptopot, akkor ez az os nem megoldás.
A sátán két legerőteljesebb eszköze az elterelés és a megtévesztés. Ne terelődjön el a figyelmed és ne hagyd magad megtéveszteni!
-
bollokcs80
Korrektor
"Kis fejszámolás után kijön, hogy félmillió forintnál is többet a boltban lehet hagyni a szettért [...] ötszázezer forint ugyanis már szinte bármire elég ebben a műfajban."
Például ott van házon belül az új csodalapos, csodaszép Mac Book 2015, amiért legalább egy "teljes értékű" notebookot kap akinek a csócsált alma a fétise.
B.Cs.
-
korion
senior tag
" iPad egy remek termék, ami rengeteg hiányossága ellenére mindig nagyon szerethető, jól összerakott, kényelmesen használható eszköz"
szóval akkor olyan,mint a többi Apple termék..
lehet tudni,h Amcsiba mennyiért mérik?
mert az,h Európában,csak 2x annyiért lehet eladni,mert különben meg se vették volna az más tészta,de én abból az árból szoktam következtetni!még ilyet?
még ilyet!bocsánat a gonoszkodásért!
Telefonba 2-3 éve 5-5S-t szeretnék,de ez az aksi is!
+3670-365-3097 Inkább sms vagy viber!;)
-
ben5001
tag
Szerintem igazából az nem "túldimenzionált", hogy ennek a tabletnek - ártól teljesen függetlenül - ott/akkor van értelme, amikor/ahol fontos szerephez jut a nyomásérzékeny érintőképernyő.
Attól, hogy most még viszonylag kevés alkalmazás van, ami igazából kihasználja ezt a képességet, nem kellene "temetni" az eszközt.
Nézzük abból az aspektusból, hogy ha egy MacBook vagy MBAir vagy MBPro gépet plusz egy rajztáblát kellene magával vinnie valakinek állandóan (mert pl. nem irodában, íróasztálnál dolgozik, hanem több munkahelyen, változatos körülmények között), akkor már "lépéselőnyben" van az iPad Pro.
Ha így nézzük, akkor már az ár sem olyan "eszement".[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest