- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
helixP
nagyúr
válasz
buvartacsko #105 üzenetére
Egy teszt lényege nem az, hogy meghozza az emberek kedvét a vásárláshoz, hanem azt, hogy kapjanak egy képet róla. Ha ez a kép az, hogy jó a termék, de túl drága, akkor az.
Amelyik teszt kizárólag a "kedvmeghozást" helyezi előtérbe, az a PR-cikk kategória. -
helixP
nagyúr
válasz
Parallaxis #95 üzenetére
Én más designer / grafikus kollégáktól hallottam, hogy hobbiból jó, esetleg skiccelni okés (mint a tetóváló szalonos Spawn kolléga), de komoly munkára nem elégséges.
Nem én mondtam, ők mondták, úgy hogy egyikük nagy iFan. -
helixP
nagyúr
És mi lenne ez? (irónia, kötekedés OFF, tényleg, komolyan kérdezem)
Pen-nek, grafikusoknak el tudom képzelni, de ott már nem komolyabb célhardverek/szoftverek vannak? Az előbb Totheground-által említett "prezentálni jó vele"-érvet is megértem, de ahhoz nem drága mulatság ez?
Ki az vajon, akinek pont ez kell?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Apple iPad mini 6. Generáció , 64 GB , Kártyafüggetlen
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest