Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Beépül a Nano Banana a Google Fotókba
- Mobil flották
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- A vártnál korábban érkezhet a Xiaomi 17 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
ben5001
tag
Örülök, hogy minőségi változást hoztam az életedbe!

Már meg ne sértődj, de az nem az eszköz hibája, hogy az alkalmazás-fejlesztők nem akarnak/tudnak olyan appot fejleszteni, ami kihasználja az eszköz (grafikus) képességeit.
A grafikus alkalmazások (pixelmator, photoshop, stb.) illetve a zenei alkalmazások (auria, cubasis, korg szintik, animoog, stb.) teljesen jók iPad-en.
Sőt, a játékok is!... (legyintés) ...
-
ben5001
tag
telefonra optimalizált szoftverek miniatűr ablakban jelennek meg az általad mondott 77%al nagyobb kijelzőn
Ne haragudj, de ezt nem teljesen értem.
Egyrészt az univerzális iOS alkalmazások fejlesztésekor teljesen más GUI tervezhető iPad felületre, mint iPhone-ra, ugyanazon "üzleti logikával" a háttérben, így 100%-ban kihasználható az iPad (Pro) teljes képernyőfelülete "saját jogán".
Másrészt ha az alkalmazásnak mindenképpen csak a "nagy képernyő" felel meg, kifejezetten iPad-re is lehet írni alkalmazást.Az egy dolog, hogy iPhone-ra írt alkalmazások futtathatóak felnagyított méretben iPad-en, de ez egyáltalán nem jellemző felhasználás. Sőt...
Harmadrészt: 77%-kal
-
ROBOTER
addikt
Én szeretnék egy ilyen kicsivel nagyobb fizetést.

77%-kal nagyobb a képernyő felülete és a pixelek száma is.
wesder: Nem mindet, de jó lett volna legalább egyet, ami ennyire jól bírja. Most éppen egy árban Pro-val egyező win-es tablethez van szerencsém, és sírógörcs kategória minden szempontból.
Új hozzászólás Aktív témák
- APPLE IPAD 10.GEN 64GB Wifi , Pink szinben, Üzletből, 27% ÁFÁS
- iPad Mini 6 Fekete 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 98%/p4557
- ThinkPad X1 Tablet 2. Gen 12" 2K Touch Win11 Tablet i5-7Y57, 8GB/256GB, billentyűzet, üzletből, gari
- ELADÓ iPad 9th cellular 64 GB space gray - "láthatatlan" karc a kijelzőn, képeket csatoltam
- Új Teclast T65 Max tablet pc táblagép 4G 13+ IPS 8/256GB
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3582, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA CHIEFTEC 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600G 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax Aero Mini ECO 650W
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3917, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő