Hirdetés
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parallaxis
addikt
-
-
Látnok
aktív tag
Nem, én tényleg el tudom hinni, hogy ez a gép valakinek tökéletes egy olyan feladatra, amire én nem is gondolok. Miért is ne lehetne ilyen feladat, hiszen én magam nem ismerem sem az összes foglalkozást, sem az összes munkakört.
Ezért is írtam, hogy számomra egy ilyen gép (ahogy az összes többi tablet is) csak tartalomfogyasztásra jó.De azt viszont komolyan gondolom, hogy ha már van csatolható bill, és az is "cél", hogy egyes esetekben kiváltsa a laptopot, akkor ez az os nem megoldás.
-
ROBOTER
addikt
Pl. olyannak, akinek a tablet környezet (tömeg, vastagság, érintés) megfelel, és az ehhez tartozó tartalom- fogyasztás/előállítás arány is, de sokszor nézeget nagy méretű táblázatot, sokszor szeretne egyszerre két alkalmazást a képernyőn használni, ellenőrizni szeretné a fotói minőségét stb.
Én sem kezdek el rajta disszertációt írni, de az egy másik szélsőséges téveszme, hogy csak tartalomfogyasztásra jó. Ez a beidegződés részben a Microsoftnak köszönhető, az (ingyenes) Numbers és Keynote más filozófia, utóbbiban már szívesebben nekiállok egy pár diás prezentációnak, mint notebookon. És persze nem esek kétségbe, ha egy 10-20 mondatos emailt meg kell írnom, vagy bele kell javítanom egy nagyobb táblázatba.
Az egész HW+SW rendszer nagyon egyben van. Drága, de megmosolygom, amikor valaki 250 E Ft-os mobillal a kezében savazza azokat, akik 350 E Ft-ot adnak egy tabletért.
ps.: A saját hang megért volna egy kis elemzést, mert ebben a vastagságban erre mindenki rácsodálkozik, akinek megmutatom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mesterséges intelligencia topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- World of Tanks - MMO
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Új aktivált Apple IPad Mini A17 pro wifi+cellular 0 akksi ciklus 2026.11.02-ig gari 128GB
- iPad 8 gen 32GB wifi dobozos megkímélt
- Apple iPad Air 2025 11" 1TB Cellular (MCG84HC/A)
- Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8,7" 3/32GB Wifi (SM-T220) szürke színben
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 - i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10400F 16GB DDR4 512B SSD RX 6600XT 8GB AeroCool DS Cube ADATA 600W
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest