Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Látnok
aktív tag
Nem, én tényleg el tudom hinni, hogy ez a gép valakinek tökéletes egy olyan feladatra, amire én nem is gondolok. Miért is ne lehetne ilyen feladat, hiszen én magam nem ismerem sem az összes foglalkozást, sem az összes munkakört.
Ezért is írtam, hogy számomra egy ilyen gép (ahogy az összes többi tablet is) csak tartalomfogyasztásra jó.De azt viszont komolyan gondolom, hogy ha már van csatolható bill, és az is "cél", hogy egyes esetekben kiváltsa a laptopot, akkor ez az os nem megoldás.
-
ROBOTER
addikt
Pl. olyannak, akinek a tablet környezet (tömeg, vastagság, érintés) megfelel, és az ehhez tartozó tartalom- fogyasztás/előállítás arány is, de sokszor nézeget nagy méretű táblázatot, sokszor szeretne egyszerre két alkalmazást a képernyőn használni, ellenőrizni szeretné a fotói minőségét stb.
Én sem kezdek el rajta disszertációt írni, de az egy másik szélsőséges téveszme, hogy csak tartalomfogyasztásra jó. Ez a beidegződés részben a Microsoftnak köszönhető, az (ingyenes) Numbers és Keynote más filozófia, utóbbiban már szívesebben nekiállok egy pár diás prezentációnak, mint notebookon. És persze nem esek kétségbe, ha egy 10-20 mondatos emailt meg kell írnom, vagy bele kell javítanom egy nagyobb táblázatba.
Az egész HW+SW rendszer nagyon egyben van. Drága, de megmosolygom, amikor valaki 250 E Ft-os mobillal a kezében savazza azokat, akik 350 E Ft-ot adnak egy tabletért.
ps.: A saját hang megért volna egy kis elemzést, mert ebben a vastagságban erre mindenki rácsodálkozik, akinek megmutatom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Assetto Corsa Rally
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Automata kávégépek
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BestBuy topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 12.9" (4. generációs) (2020) Wi-Fi + cellular 256GB asztroszürke
- újszerű iPad Pro 11" (M4) (2024) M4 chip Wi-Fi + Cellular 256GB silver ezüst Apple garancia
- IPAD PRO 12.9" 2. GEN 256GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAl, 27% ÁFÁS
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i7-8650U I 16GB I 512SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Elden Ring PS5 játék
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő