- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Csonkítás áldozata lett a nemzetközi Redmi Note 15 Pro+
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
buvartacsko
addikt
válasz
énvagyokaz^^
üzenetére
Mutasd meg kérlek hogy full fenyeron, 3D játékkal melyik surface megy több mint 5 órát. Ez a teszt egy rakás szar, egyáltalán nem életszerű semelyik mobil készüléket max fenyeron használni egesz nap, főleg miutan van autó fenyero állítás.
-
lorinser
senior tag
válasz
énvagyokaz^^
üzenetére
Pont ezt akartam írni én is. Ennél olcsóbban lehet kapni Surface Pro 4-et i5-el, 8Gb rammal. És ezen (többekközt) nem telefonos szoftver fut.
-
ROBOTER
addikt
válasz
énvagyokaz^^
üzenetére
Egy Passat kombi árából meg 2db Renault Fluence-t lehet venni.
Azzal a felhasználással, amelyikkel a Pro kevesebb, mint 5 órát bír, az androidos csúcstableted kb. 4 órát fog bírni, vagy annyit sem. A böngészős, office-os, exchanges munkában (+ egy kis zene, youtube stb.) 9..10 óra simán megy. Ráadásul rendszeresen használva az osztott képernyőt, Chrome + Outlook pl.
Tudom, az átlagember a képernyőt a nap felé tartva konvertál 4K videót...
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 35 hónap gyári garancia + Gyári Samsung Book Cover tok
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- Apple iPad 8 128 GB Wi Fi + Apple Pencil 1 + Epico tok
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10100F 8GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Fractal Design 500W
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi