- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
Új hozzászólás Aktív témák
-
buvartacsko
addikt
válasz
énvagyokaz^^ #15 üzenetére
Mutasd meg kérlek hogy full fenyeron, 3D játékkal melyik surface megy több mint 5 órát. Ez a teszt egy rakás szar, egyáltalán nem életszerű semelyik mobil készüléket max fenyeron használni egesz nap, főleg miutan van autó fenyero állítás.
-
lorinser
senior tag
válasz
Pont ezt akartam írni én is. Ennél olcsóbban lehet kapni Surface Pro 4-et i5-el, 8Gb rammal. És ezen (többekközt) nem telefonos szoftver fut.
-
ROBOTER
addikt
válasz
Egy Passat kombi árából meg 2db Renault Fluence-t lehet venni.
Azzal a felhasználással, amelyikkel a Pro kevesebb, mint 5 órát bír, az androidos csúcstableted kb. 4 órát fog bírni, vagy annyit sem. A böngészős, office-os, exchanges munkában (+ egy kis zene, youtube stb.) 9..10 óra simán megy. Ráadásul rendszeresen használva az osztott képernyőt, Chrome + Outlook pl.
Tudom, az átlagember a képernyőt a nap felé tartva konvertál 4K videót...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 16GB I 240SSD I mDP I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest